Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOooo jakie miłe przyjęcie witam witam, dziękuję i trzymam kciuki również za Was! Ja chciałam się dziś starać, a tu mąż w pracy właśnie dzwonił, że nie wie, o której skończy tak więc nic z tego chyba duuużo czasu upłynie zanim uda nam się zgrać dni płodne i jego pracę... a ja taka jestem niecierpliwa... już bym chciała
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Po prawie 5 latach związku zdecydowaliśmy, że tak to już, teraz, tak będzie najlepiej ! Odstawiłam tabletki i na początku sierpnia rozpoczęliśmy starania. Trochę głupio się łudziłam, że uda się od razu, najlepiej "podwójnie", bo i z mojej strony i ze strony mojego mężczyzny zdarzały się takie wypadki. Oczywiście nici z planów Obecnie jesteśmy w drugim miesiącu starań i zobaczymy co wyjdzie, chociaż podejrzewam, że też nic, no ale czas pokaże
Pozdrawiam wszystkie początkujące kobitkimallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe staraczki:) widzę że ciągle nas przybywa to fajnie:)mi trochę dzisiaj tempka spadła ale i tak wysoka jak na mnie modlę cie żeby się udało w tym cyklu nawet mój mąż się wciągnął że nawet wysyła mi esy jak sytuacja z moją tempką bo się teraz mijamy
monia91 lubi tę wiadomość
-
Hej hej, witam nowe staraczki i trzymam za każdą z osobna kciuki
Biłam się z myślami czy robić test dziś czy jutro... oczywiście wypadło na dziś Ale nawet cienia cienia nie ujrzałam. Wmawiam sobie, że to za wcześnie (10dpo).
Jutro chyba pójdę na betę, która powinna już coś wskazać. Co myślicie?
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny