Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
miscelle wrote:cześć dziewczyny,
a ja właśnie zaczynam 2 tygodniowe oczekiwanie na @
stwierdziliśmy z małżem że strasznie się trzeba narobić w te dni owu, normalnie czuję zmęczenie.... ale nie odpuszczaliśmy 3 dni nie wierze w szczęście pierwszego razu, bo to by było zbyt proste,ale przynajmniej wiemy że przed kolejnym cyklem trzeba się wypościć i już teraz wiemy jak się przygotować. Kolejne owu wypada nam podczas urlopu,więc wychillujemy i walczymy dalej :)hehehe
Narobić się trzeba, ale prędzej czy później przyjdzie najcudowniejszy efekt tej pracy:)Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnymiscelle wrote:cześć dziewczyny,
a ja właśnie zaczynam 2 tygodniowe oczekiwanie na @
stwierdziliśmy z małżem że strasznie się trzeba narobić w te dni owu, normalnie czuję zmęczenie.... ale nie odpuszczaliśmy 3 dni nie wierze w szczęście pierwszego razu, bo to by było zbyt proste,ale przynajmniej wiemy że przed kolejnym cyklem trzeba się wypościć i już teraz wiemy jak się przygotować. Kolejne owu wypada nam podczas urlopu,więc wychillujemy i walczymy dalej :)hehehe
Ciężka praca wiadomo
Super Wam wypada
Mi niby of wyznaczył owu tez podczas urlopu ale u mnie to różnie bywa...
Anuleczka tylko, jak widzisz też który cykl starań już mają... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
A ja Wam powiem, że tez tak kiedyś myślałam a teraz nawet nie za bardzo mam ochotę przechodzić na clo... Jakoś mnie przeraża takie ingerowanie w organizm ale jak nie spróbuję to się nie przekonam i juz sie z tym pogodziłam
Natomiast nie wiem czy bym zdecydowała sie na ivf czy iui... Chyb raczej bym wolała poczekac lub adoptowac dziecko niz kase na to wydawać nie mając gwarancji, że się uda!
Oczywiście uważam to za cuda 'techniki' i nie jestem przeciwniczką tego typu rzeczy. Jeśli ktoś chce i dla niego to jest rozwiązanie to proszę bardzo Dla mnie raczej nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanuleczka91 wrote:Każdy może mieć swoje zdanie i nic w tym złego Ważne żebyśmy byli szczęśliwi
Ja osobiście bardzo chciałabym mieć swoją taką małą pociechę, czy mi się uda i kiedy, przekonam się..
W każdym razie, niby ovu tuż tuż, ale śluz mówi zupełnie co innego
Oj to tez różnie bywa... Raz dziewczyny mają owu bez śluzu, drugim razem bez tempki i bądź tu mądry i pisz wiersze
No jasne!
Ale wiesz, ja już tak trochę w przyszłość wybiegam bo juz mamy problemy i zastanawiam się jakby to wygladało na dłuższą metę... -
Quote:No to mała komplikacja by była, rzeczywiście
Kciukam Mam nadzieję, że dobrze poszły To jakąś poprawkę pisałas? Czy po prostu tak późno egzamin?
Za to wyniki hormonów okropne, najgorzej z TSH, bo wynosi aż 4,36...Muszę biec do endokrynologa...Jeśli któraś z Was zna może jakiegoś dobrego w Łodzi to poprosze namiary.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 16:07
-
nick nieaktualny
-
Ginekolog-endokrynolog
http://www.znanylekarz.pl/malgorzata-jedrzejczyk-3/ginekolog-endokrynolog-lekarz-medycyny-estetycznej/lodz
Bardzo sympatyczna, spokojna, zazwyczaj bez karty pamięta swoje pacjentki i ich "problemy". -
nick nieaktualny