Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Conte ja tak miałam 2 cykle temu tylko mi wychodził kamyk i była tragedia …
Brałam furagine bo już nie było wyjscia, w bardzo dużych ilościach.
Lekarz na sorze powiedział ze nawet jakbym była w początkowych dniach ciąży to nie zaszkodzę dziecku.
Lepiej zaleczyć teraz tym co dostałaś od lekarza niż jak już będziesz miała pozytywny test w ciąży się z tym męczyć
Urosept nie pomoże.
U mnie dziś temperatura odbiła w górę wiec mimo długiej 1 fazy (od odstawienia anty ciagle mam takie długie cykle) wiec chyba jest Ok i owulka była -
Spuromix wrote:Dzień dobry
gratuluję nowych kropeczków
tym którym się nie udało mocno ale to mocno ściskam i trzymam kciuki za owocne kolejne bzyki
a u mnie?
wczoraj mąż robił badanie nasienia..... są wyniki wyglądają strasznie morfologia, ilość, żywotność i ruchliwość do dupy..... no nic będziemy konsultować dalej i walczyć o małe robaczki....
a testy ciążowe? Dziwne mam 41dc na @ się nie zapowiada, cycki bolą a podbrzusze rozpiera, a testy wyszły tak:
co myślicie?
zastanawiam się czy kupić jeszcze 1 dzisiaj i jutro siknąć czy jednak sobie odpuścić?
A co to za testy? Ciężko ocenić, są dalej mokre i jednak jak 3 na raz, to trudno się dopatrywać z takiej odległości cieni 🤷🏼♀️
Przykro mi z powodu wyników badań nasienia, ale wierzę że dobre suple zdziałają cuda 💪🏻👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Lexia wrote:A co to za testy? Ciężko ocenić, są dalej mokre i jednak jak 3 na raz, to trudno się dopatrywać z takiej odległości cieni 🤷🏼♀️
Przykro mi z powodu wyników badań nasienia, ale wierzę że dobre suple zdziałają cuda 💪🏻
2 to pregnancy test dr max o czułości 10
1 to baby boom 25
-
Spuromix wrote:no właśnie problem jest taki że one są już suche robiłam je 2 dni temu
2 to pregnancy test dr max o czułości 10
1 to baby boom 25
Millix, nie kusi Cię, żeby zatestować 🤗?
Lexia lubi tę wiadomość
-
Paulina1994 wrote:Dziewczyny luźny temat 😜
Wierzycie w „planowanie płci”?
Niby nie wierzę, ale teraz tak wyszło, że staraliśmy się dzień przed owu, więc łapię się na myślach, że jak wyjdzie, to będzie dziewczynka 😂😂Paulina1994, MMimi lubią tę wiadomość
-
Paulina1994 wrote:Dziewczyny luźny temat 😜
Wierzycie w „planowanie płci”?
Nie znam dwie osoby, którym się udało zaplanować płeć współżyciem, tylko to ogółem byli ludzie, którzy starali się o 3. lub 4. ciążę i w każdą zachodzili "od strzała" także mogli sobie w ten sposób kombinować. A tak to widziałam wiele ciąż, gdzie seks w owulke skutkował dziewczynką, a jeden seks kilka dni przed- chłopcem 🤷🏼♀️👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
-
Sparky wrote:Niby nie wierzę, ale teraz tak wyszło, że staraliśmy się dzień przed owu, więc łapię się na myślach, że jak wyjdzie, to będzie dziewczynka 😂😂
U mnie dzień przed owu jest chłopiec, chyba to tak nie działa 🙈Paulina1994 lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:U mnie dzień przed owu jest chłopiec, chyba to tak nie działa 🙈
Tak wiem, jak pisałam swojego posta to myślałam o Tobie właśnie 😂 Nie wierzę w to, ale człowiek już tak ma, że rozkminia jakieś głupoty 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 09:20
-
Sparky wrote:Tak wiem, jak pisałam swojego posta to myślałam o Tobie właśnie 😂 Dlatego w to nie wierzę, ale człowiek już tak ma, że rozkminia jakieś głupoty 😂😂
Z drugiej strony moj zawsze mówił, że chłopiec bedzie pierwszy itd. I jakoś mu sie to udało 😁
Znowu moja siostra chciala bardzo mieć córeczkę i tez im sie udalo 😅 -
abrakadabra wrote:Z drugiej strony moj zawsze mówił, że chłopiec bedzie pierwszy itd. I jakoś mu sie to udało 😁
Znowu moja siostra chciala bardzo mieć córeczkę i tez im sie udalo 😅
Ja zawsze bardzo chciałam córeczkę, ale teraz to już mi wszystko jedno, serio 🙈 Wezmę co los da 😂DeLaCruz, Kira, kropka_123 lubią tę wiadomość
-
Paulina1994 wrote:Hahaha No właśnie ja tez nie wierze, a dziś kolezanka z pracy sprawdzała kalendarz chiński i wszystkim w pokoju się zgadzało 😂
My w tym miesiącu 2 dni przed owulka i w dzień owulki, po cichu liczę, ze będziemy mieli prezent na wigilie ✊
Mi tez sie zgadza w chińskim kalendarzu 😂 Przyznam sie, że z moim sprawdzaliśmy zaraz jak sie dowiedzieliśmy o ciąży co to będzie 😂😂Paulina1994, Kira lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:U mnie dzień przed owu jest chłopiec, chyba to tak nie działa 🙈
A patrzyłaś czy zgadza Ci się z kalendarzem chińskim ? Hahah wiem ze to głupie, ale tak sobie rozkminiam i osobom w rodzinie się sprawdza o ten:
https://mamotoja.pl/kalendarz-chinski.html -
Paulina1994 wrote:Hahaha No właśnie ja tez nie wierze, a dziś kolezanka z pracy sprawdzała kalendarz chiński i wszystkim w pokoju się zgadzało 😂
My w tym miesiącu 2 dni przed owulka i w dzień owulki, po cichu liczę, ze będziemy mieli prezent na wigilie ✊
Ostatnio sprawdzałam w tym kalendarzu chińskim swoją przyjaciółkę, z kalendarza wychodzi chłopiec, a w brzuszku siedzi dziewczynka 🤭 -
Sparky wrote:Ostatnio sprawdzałam w tym kalendarzu chińskim swoją przyjaciółkę, z kalendarza wychodzi chłopiec, a w brzuszku siedzi dziewczynka 🤭
A dodawalyscie rok do przodu? W chińskim niby ma sie rok wiecej 🙈 -
Mi z chińskiego wychodzi dziewczynka seksy były strategicznie i 2 dni orzed owu i w owu i dzień po owu, więc szanse mają wszyscy 🤣 zobaczymy
Paulina1994, 910608, MMimi, Kira lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):