Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Zrób bobo/doz/facelle paskowy. Wszystkie w miarę łatwo dostępne i wykrywają niską betę.
Millix, nie kusi Cię, żeby zatestować 🤗?
Pewnie, że kusi 😈 Ale postanowiłam sobie, że w tym cyklu czekam aż @ się spóźni bo nie mam pewności kiedy miałam owulacje i ile dni jestem po owulacji. Według długości cykli🐵powinnam dostać do niedzieli więc zobaczymy. Wg cykl odpuszczony, co będzie to będzie. Jakoś mocno się nie nastawiam na nic ale bieli się boje i nie chce jej zobaczyć na teście. Mam uraz po ostatnim testowaniu 😔Nati94, Kira lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:A dodawalyscie rok do przodu? W chińskim niby ma sie rok wiecej 🙈
O kurczę, nie 😂 Widzę się z nią w sobotę to sprawdzimy jeszcze raz 😂 Bo ja patrzyłam na takim kalendarzu-obrazku, a nie w tym kalkulatorze co Paulina wstawiła 😅 A dokładnej daty poczęcia niestety nie znam 😂😂 I przyjaciółka pewnie też nie, bo nie była zmuszona do dogłębnych obserwacji cyklu🤷🏼♀️ -
Niestety u mnie się chiński nie sprawdził 🙂 miała być dziewczynka jest chłopiec 🙂
U mnie też dzień przed owu i chłopiec 🙂👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Sparky wrote:O kurczę, nie 😂 Widzę się z nią w sobotę to sprawdzimy jeszcze raz 😂 Bo ja patrzyłam na takim kalendarzu-obrazku, a nie w tym kalkulatorze co Paulina wstawiła 😅 A dokładnej daty poczęcia niestety nie znam 😂😂 I przyjaciółka pewnie też nie, bo nie była zmuszona do dogłębnych obserwacji cyklu🤷🏼♀️
Ja zawsze sprawdzam w tym:
https://images.app.goo.gl/SwSmbAf4cfngxdQJA
Wystarczy tylko miesiąc zapłodnienia i wiek o rok do przodu i wychodzi wszystko 😂 -
Paulina1994 wrote:Dziewczyny luźny temat 😜
Wierzycie w „planowanie płci”?
Powiem tak.. Chciałam mieć pierwszą córkę, drugiego syna i nawet się udało. Jak to zrobiliśmy - nie wiem 🤷🏻♀️😂😂 Teraz chciałabym córkę ale dzieciaki wolą brata więc co będzie to będzie, ważne aby zdrowe 😊
U mnie chiński kalendarz się sprawdził w 2 poprzednich ciążach. Teraz też poluje na dziewczynkę i teoretycznie jak by się w tym cyklu udało to właśnie powinnam być dziewczynka - więc zobaczymy czy i przy 3 dziecku chiński się sprawdzi 😂 -
abrakadabra wrote:Ja zawsze sprawdzam w tym:
https://images.app.goo.gl/SwSmbAf4cfngxdQJA
Wystarczy tylko miesiąc zapłodnienia i wiek o rok do przodu i wychodzi wszystko 😂
Eeeej, jak dodałam rok to faktycznie wychodzi dziewczynka 🤭
I wszystkie wersje kalendarza mówią, że gdyby w tym cyklu się udało, to miałabym chłopca 😂 Na spłodzenie dziewczynki muszę czekać do lutego 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 09:40
-
Spuromix wrote:
rybko, to nie są dobre wyniki...😢
bez ruchu, bez żywotności, zlepione w teście MAR, morfo 1..
robiliście USG? ja bym poszła i w USG i w geny i w naprawdę dobrego androloga. skąd jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2021, 09:58
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:rybko, to nie są dobre wyniki...😢
siedzę nad tymi wynikami i ryczę
dobrze, że męża nie ma, nie chcę żeby widział mnie w takim stanie, chcę być dla niego podporą -
Ani0nka na tym drugim teście wydaje mi się, że coś chce się przebić. Powtórz ten sam test za 2 dni wtedy II kreseczka już powinna być lepiej widoczna ✊🏻🍀
Ani0nka, Lexia lubią tę wiadomość
-
Spuromix wrote:
Hej Spuromix,
chciałam Cię trochę pocieszyć, bo faktycznie wyniki nie wyglądają za dobrze, ale to najprawdopodobniej przez wynik testu MAR, IgG przeciwciała 100% - oznacza to, że do każdego zbadanego plemniczka przyklejone jest przeciwciało i to jest właśnie powodem braku ruchu i żywotności. Powinnaś wysłać męża do uro/androloga na usg jąder, zeby sprawdzić, czy nie ma mechanicznej blokady - żylaka powrózka nasiennego. Jeżeli nie ma, to przeciwciała przeciwplemnikowe leczy się sterydami. (Mój mąż również ma dodatni test MAR i jesteśmy już po konsultacji, w całej swojej karierze byłam dwa razy w ciąży więc się da). Nie załamuj się i życzę powodzenia33 lata, 4 lata starań po stracie
2019 -19tc ciąża obumarła 💔
2020 CB 💔
04.23 CB 💔
14.01 niespodziewane II 🥹
SANCO - niskie ryzyka, dziewczynka 💖
Termin na 24 września 2024 -
Już nie mam więcej testów a w czwartek będę w rossmanie to kupię, tylko abym wytrzymała te dwa dni
Kira lubi tę wiadomość
-
Adek2 wrote:Hej Spuromix,
chciałam Cię trochę pocieszyć, bo faktycznie wyniki nie wyglądają za dobrze, ale to najprawdopodobniej przez wynik testu MAR, IgG przeciwciała 100% - oznacza to, że do każdego zbadanego plemniczka przyklejone jest przeciwciało i to jest właśnie powodem braku ruchu i żywotności. Powinnaś wysłać męża do uro/androloga na usg jąder, zeby sprawdzić, czy nie ma mechanicznej blokady - żylaka powrózka nasiennego. Jeżeli nie ma, to przeciwciała przeciwplemnikowe leczy się sterydami. (Mój mąż również ma dodatni test MAR i jesteśmy już po konsultacji, w całej swojej karierze byłam dwa razy w ciąży więc się da). Nie załamuj się i życzę powodzenia
czyli nie czekać 3 miesięcy żeby poprawić nasienie tylko od razu do lekarza?