Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy91 wrote:A czego potrzebujesz?💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Milixx, Mystyfime przykro mi.☹️
Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu zobaczycie ⏸️ ❤️❤️Milixx lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Feroplexu na podbicie ferrytyny, jest niziutka :c
-
Blondyna.B wrote:Na początku roku będzie piękny prezent na pewno
Czyli muszę wpisać już na 1 stronę?
Byłam jako wolny strzec w tym miesiącu. Możesz wpisać mi wredną 🐒. Właśnie się rozkręca na całego.
Za 5 dni zaczynamy kolejna przygodę z serduszkowaniami 💕💕 ale tak na luzie, bez testów owu (skończyły się i nie kupuje 😄), temperaturę też pewnie odpuszczę bo to święta i sylwester - to ciężko będzie mierzyć regularnie. Co ma być to będzie 😊😊 Ale jest plus z tej całej sytuacji, poszaleje w sylwestra 🍸🍸🍾 wtedy mam przewidzianą owu więc będzie szaleństwo 🤣🤣Blondyna.B, Lexia, Paulina666, Kira, DeLaCruz, MMimi, Koteczka82, Kasik85 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Byłam jako wolny strzec w tym miesiącu. Możesz wpisać mi wredną 🐒. Właśnie się rozkręca na całego.
Za 5 dni zaczynamy kolejna przygodę z serduszkowaniami 💕💕 ale tak na luzie, bez testów owu (skończyły się i nie kupuje 😄), temperaturę też pewnie odpuszczę bo to święta i sylwester - to ciężko będzie mierzyć regularnie. Co ma być to będzie 😊😊 Ale jest plus z tej całej sytuacji, poszaleje w sylwestra 🍸🍸🍾 wtedy mam przewidzianą owu więc będzie szaleństwo 🤣🤣Milixx lubi tę wiadomość
-
czarneniebo wrote:Ile masz ferrytyny?💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Milixx wrote:Byłam jako wolny strzec w tym miesiącu. Możesz wpisać mi wredną 🐒. Właśnie się rozkręca na całego.
Za 5 dni zaczynamy kolejna przygodę z serduszkowaniami 💕💕 ale tak na luzie, bez testów owu (skończyły się i nie kupuje 😄), temperaturę też pewnie odpuszczę bo to święta i sylwester - to ciężko będzie mierzyć regularnie. Co ma być to będzie 😊😊 Ale jest plus z tej całej sytuacji, poszaleje w sylwestra 🍸🍸🍾 wtedy mam przewidzianą owu więc będzie szaleństwo 🤣🤣
Wstrętna🐵😡
Ale tak jak piszesz kolejny rok jest Twój 😇🙂
Ty sie nie śmiej bo ja tak w ciąże zaszłam na wakacjach, pojechalismy zero testow, szalenstwo, szampany jak nastolatki 😂😂😂 i bach, dwie kreski 😆
Milixx lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Niedziela jest nasza 🤞Blondyna.B, Marchewka, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Nawet nie odpakowane , jakbyś chciała to oddam za koszty wysyłki.Domi_naturelover lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Domi_naturelover wrote:26,7, więc dramatu nie ma, ale pasuje podbić
Ja mam 19😐 nie wdrażałam się jeszcze w temat żelaza.... Ten feroplex to dobry jest? Obojętnie jaki lekarz może przepisać? Planuje iść do gin 27. -
Ja dziś muszę dokupić ascofer bo zapewne mam niskie zelazo jak zwykle i hemoglobine na bank nisko.. Brałam tardyferon ale nie pomagał... W szpitalu miałam w kroplówce podawane zelazo czy jakoś tak ale też nic nie pomogło... A ja im mówię ze podniosą na chwilę mi tylko poziomy a i tak spadnie bo ja od urodzenia anemiczka..
-
Lucy91 wrote:Mam w domu jakbyś potrzebowała Sorbifer Durules (100 mg żelaza + 60 mg kwasu askorbinowego) .
Nawet nie odpakowane , jakbyś chciała to oddam za koszty wysyłki.💁♀️24,💁🏼♂️28
-
czarneniebo wrote:Ja mam 19😐 nie wdrażałam się jeszcze w temat żelaza.... Ten feroplex to dobry jest? Obojętnie jaki lekarz może przepisać? Planuje iść do gin 27.💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Dziewczyny robiła któraś z was badania w gyncentrum? Polecacie? Umówiłam tam prenatalne♥️🤞Anielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32
-
Za 5 dni zaczynamy kolejna przygodę z serduszkowaniami 💕💕 ale tak na luzie, bez testów owu (skończyły się i nie kupuje 😄), temperaturę też pewnie odpuszczę bo to święta i sylwester - to ciężko będzie mierzyć regularnie. Co ma być to będzie 😊😊 Ale jest plus z tej całej sytuacji, poszaleje w sylwestra 🍸🍸🍾 wtedy mam przewidzianą owu więc będzie szaleństwo 🤣🤣
Ale wiedziałam, że nici z tego cyklu,stąd też się nie zapisywałam 😉
2022 będzie nasz!
Ja dziś mam dzień wolny, więc świąteczne porządki czas start!
Przy muzyczce z zumby,więc zamiast sprzątać tańczę 😁!
Piosenka przewodnia to Showtime-Machel Montano jeśli któraś z Was lubi szybkie rytmy latino to polecam!
Miłego dnia Dziewczyny!❤️Milixx, 910608 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Ktos cos wie -duphaston a bol piersi?
Jestem 6 dni przed terminem a nie mogę wstrzymać bólu dzis. Czy progesteron z leku mógł to wywołać? Czy taki bol moze byc objawem jakiejś choroby? To nie jest nabrzmienie ani nie mam ich nawet powiększonych. Po prostu boli beż dotknecia- tak ze nie moge myśleć ani o jedzeniu ani pracy.
Pierwszy cykl z duphastonem... -
Marchewka wrote:Ktos cos wie -duphaston a bol piersi?
Jestem 6 dni przed terminem a nie mogę wstrzymać bólu dzis. Czy progesteron z leku mógł to wywołać? Czy taki bol moze byc objawem jakiejś choroby? To nie jest nabrzmienie ani nie mam ich nawet powiększonych. Po prostu boli beż dotknecia- tak ze nie moge myśleć ani o jedzeniu ani pracy.
Pierwszy cykl z duphastonem...
Hmmm, a lekarz zalecił się branie tego leku przy staraniach?
Pytam z ciekawości bo np. ja nie mogę brać, lekarz zakazał... Co innego jak zobaczę dwie kreski to odrazu na proga i jak coś to zacząć brać15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta2506 domyślam się, że takie odpuszczenie może być owocne w piękne ⏸ kreseczki, jestem tego świadoma i przyjmę taki koniec tego nowego cyklu 😅Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Idę do rossmana może dołożyli testów.. Kurde, ale wiem ze jak kupie to będzie mnie kusić żeby sikać już na niego 😌😌😌15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Pytam z ciekawości bo np. ja nie mogę brać, lekarz zakazał... Co innego jak zobaczę dwie kreski to odrazu na proga i jak coś to zacząć brać
Jest druga część która mówi, że jak nie ma niedomogi lutealnej to nie daje (tak jak Ty mówisz, że jak wyjdzie w badaniu nisko to brać)