Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
Odpowiedz

Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣

Oceń ten wątek:
  • Nati94 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co jest 😔 jestem na forum od 2016 roku, kiedyś na wątkach miesięcznych naprawdę było czuć wsparcie, bez różnicowania, bez niepotrzebnych spin(jedynie zdarzało się na bbf, że ktoś udawał ciążę, to były jedyne większe dziwactwa). Ja się czasami boję coś napisać tutaj, chociaż w czasie starań, później komplikacji, na których nigdy nikomu nie życzę, bardzo pomogło mi wsparcie osób, które są na tym samym etapie, w otoczeniu nie mam z kim pogadać, łatwiej też anonimowo wylać pewne wątpliwości. W życiu codziennym mamy tyle stresu, że nie dokładamy go sobie na luźnym wątku staraniowym🙏może nie piszmy o kimś, kto sobie tego nie życzy, tym bardziej, że sytuacja jest naprawdę ogromnie przykra, nie życzę nikomu tej fali beznadziei, która zalewa człowieka po stracie dziecka.

Livka, Lexia, Kira, Natka2, DeLaCruz, Gravity lubią tę wiadomość

Córeczka: 05.2017
    Córeczka: 08.2020
    age.png

💔11.2021 synek
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie aferki bo coś ktoś źle zrozumie, coś komuś nie pasuje sa co miesiąc. W listopadzie były, w październiku wcześniej tez były i w poprzednich miesiącach tez były. Nie pamietam tutaj miesiąca bez takich gownoburz. A co do mojego wczorajszego 'kontrowersyjnego' wpisu dodam jeszcze cos.
    Miesiąc temu praktycznie te same osoby co dzisiaj nie zrozumiały jednego postu i zaczęło sie nakręcanie to wtedy była nagonka na KarolinaŚ za to ze wpadla na watek i chwalila się ze zaszla w 9 dc, ze sie nie udziela itd. Ale tego to oczywiście nikt nie pamieta i teraz kazdy udaje świętego :)

Miliix dlaczego usunęłaś swój post na temat UltraDzasta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2021, 13:14

13.06.22 - 20:15 córeczka 3490g i 55 cm ❤️

Qn6yp2.png
  • Milixx Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo strasznie głupio mi z powodu tego co napisałam 😪 i musiałam to usunąć. Wiem, że wiele z Was to przeczytało. Czuje się źle, ze napisałam to co napisałam po przeczytaniu jej pamiętnika i wole, żeby tego mojego głupiego wpisu tu nie było.
    Naprawdę jest mi przykro z powodu jej starty 😔
    Skomentowałam to bez żadnego zastanowienia. Nie rozdrapujmy tego dalej.

Rudakostka lubi tę wiadomość

age.png

13.12.22➡ Alicja już z nami 🧡

Córka 2017 (8cs)👧🏼
    Syn 2019 (1cs)👦🏼
    11.2021 - (5tc) cb💔
    Córka 2022 (7cs)👶🏼
  • Lexia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    przepraszam bardzo, ja tylko przekazałam informację i sama zaczytałam sie w jej pamiętnik.
    Nie napisałam, że "wtedy tak mówiła a teraz sama poroniła". Przytoczyłam tylko teorie jakie głosiła pytając czy ją pamiętacie bo ja sama czasem mam tak, że nie pamiętam kogoś z nicku a bardziej z jego historii/postów.

Conte, no dla mnie Twoje wykopanie pamiętnika Dżasty, zaraz zresztą po wzmiance o ciąży u ~40latków zabrzmiało bynajmniej nie informacyjnie... I wiem, że nijak nie dojdziemy, jakie były Twoje intencje. Ja tego postu nie odebrałam jako informację. Uważam, że odkopywanie po raz kolejny tak niefajnej, a ponadto przykrej bardzo sprawy na kolejnym wątku nie ma żadnego celu poza hmmm, wywołaniem sensacji? Co innego to miało wnieść? Przypomnienie na nowo akcji z listopada? Czy może dobicie takimi informacjami starających się w tym grudniowym wątku albo babek w bardzo wczesnej ciąży (jak np. ja)?
    Niesmacznie mi się ten post czytało, mimo, że akcje z listopadowego znam po łebkach i Dżasta jest dla mnie obcą osobą. Ale kurde, kobieta poroniła, cierpi, a bez jej obecności na tym wątku, gdzie pewnie ileś dziewczyn nawet jej w ogóle nie kojarzy, robi się jakąś sensację z najgorszych chwil w jej życiu 😳🤬No sorry, dla mnie to przekroczenie pewnych elementarnych granic.

abrakadabra, DeLaCruz, _Luna_ lubią tę wiadomość

👱🏼‍♀️&👨🏼‍🦱'94
    Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻‍🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈‍⬛

Pierworodna (4cs):
    event.png

Rodzeństwo (1cs):
    23.08.24: ⏸️
    24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
    26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
    11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
    16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
    07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
    28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
    06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
    02.12.24(17+6): Wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexia wrote:
    Conte, no dla mnie Twoje wykopanie pamiętnika Dżasty, zaraz zresztą po wzmiance o ciąży u ~40latków zabrzmiało bynajmniej nie informacyjnie... I wiem, że nijak nie dojdziemy, jakie były Twoje intencje. Ja tego postu nie odebrałam jako informację. Uważam, że odkopywanie po raz kolejny tak niefajnej, a ponadto przykrej bardzo sprawy na kolejnym wątku nie ma żadnego celu poza hmmm, wywołaniem sensacji? Co innego to miało wnieść? Przypomnienie na nowo akcji z listopada? Czy może dobicie takimi informacjami starających się w tym grudniowym wątku albo babek w bardzo wczesnej ciąży (jak np. ja)?
    Niesmacznie mi się ten post czytało, mimo, że akcje z listopadowego znam po łebkach i Dżasta jest dla mnie obcą osobą. Ale kurde, kobieta poroniła, cierpi, a bez jej obecności na tym wątku, gdzie pewnie ileś dziewczyn nawet jej w ogóle nie kojarzy, robi się jakąś sensację z najgorszych chwil w jej życiu 😳🤬No sorry, dla mnie to przekroczenie pewnych elementarnych granic.

eee nie, sory żadne sensacje. Po prostu wiadomość o ciąży w rodzinie przypomniała mi o AniMce z listopadowego. Napisałam, że dla jednych może to być pocieszające - chdziło mi o wiek.Wpadłam tam, zeby zobaczyć co u niej bo pisała, ze ucieka z forum przez jakieś teksty z wiekiem po czym kliknęłam na Dżastę. Easy dziewczyno! Żadnych przykrości nie pisałam weź się ogarnij. To była tylko informacja, na któą natknęłam się przypadkiem. Nie podjudzaj bo zaraz znowu będzie dym.

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was czytam po cichutku i wiecie co, nie wiem czemu tu tyle dram, łapanie za słówka, obgadywanie innych... teraz któraś z Was może napisać- jak nie pasuje to idź gdzie indziej, i może tak będzie, chociaż tego nie chcę. Chciałabym po prostu więcej tutaj empatii, zrozumienia i życzliwości.

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • myszajda Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    eee nie, sory żadne sensacje. Po prostu wiadomość o ciąży w rodzinie przypomniała mi o AniMce z listopadowego. Napisałam, że dla jednych może to być pocieszające - chdziło mi o wiek.Wpadłam tam, zeby zobaczyć co u niej bo pisała, ze ucieka z forum przez jakieś teksty z wiekiem po czym kliknęłam na Dżastę. Easy dziewczyno! Żadnych przykrości nie pisałam weź się ogarnij. To była tylko informacja, na któą natknęłam się przypadkiem. Nie podjudzaj bo zaraz znowu będzie dym.

ta informacja po prostu nie powinna się tu znaleźć bo jedyna osoba, która mogłaby ją tu zamieścić jest Dżasta

abrakadabra, Lexia, DeLaCruz, Domi_naturelover, Paulina1106 lubią tę wiadomość

💁‍♀️ 27
    💁‍♂️ 31
    04.11.21 ⏸️
    12 dpo- beta 78,9
    15 dpo- beta 282,1 🥰
    24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
    13.11- crl 2,43 cm ❤️
    22.12- crl 3,95 cm ❤️
    03.01- prenatalne- synek 💙
    19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
    15.02- 250 gramów 🥰
    01.03- połówkowe 🤞🍀

2nn3vfxm1vo7yhz1.png
  • Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie unikniemy tu konfliktów, odmiennych zdań itp.. Czasem jeden przecinek robi wielką różnicę i może być pełno interpretacji czyjejś wypowiedzi.
    Szanujmy się wszystkie nawzajem <3
    sama też miałam w czerwcu gównoburzę i potem dziewczyny zwyczajnie przeprosiłam a ta która była urażona dalej po prostu olewała moje wpisy...

Ja tak z innej beczki zupełnie ale w nawiązaniu do pamiętnika Ultra...
    Lekarz jej powiedział, że miał ostatnio wiele pacjentek z poronieniem zatrzymanym gdzie dopiero co się szczepiły, przechodziły covida... Ja mam wobec siebie bardzo podobne podejrzenia mimo, że nie jestem anty-szczepionkowcem to tutaj niestety do mnie przemawia taki powód :(

abrakadabra lubi tę wiadomość

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę trzecia dawka szczepiła się na pewno po porodzie :)

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w rossmanie, dołożyli testy 😂 wzięłam dwa...
    I chyba jutro sobie siknę z rana 😇 to będzie 8-9 dpo, więc pewnie nie ma sensu, ale tak mnie korci 😄

Będę szukać cienia w cieniu 😆

Edit. Oczywiście nie śmieje się z osób które szukają cienia w cieniu żeby zaraz nie było 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2021, 13:47

Blondyna.B, Lexia, 910608, Ani0nka, Milixx, Katsy, MMimi, Domi_naturelover, _Luna_ lubią tę wiadomość

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
    Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
    AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
    inne badania w normie
    🧔 - 32
    WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    HSG (prawy jajowód nie do oceny)
    03.23r. IUI ❌
    04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

IUI ODWOŁANE ➡️ NATURALNY CUD... ♥️

Nasze szczęście jest już z nami 🤍
    🤍 Franek 🤍 SN - 3200g, 52cm 🤍

age.png
  • Lexia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:

Tak jak mówiłam, nie dojdziemy do intencji 😉 i może też ogarnij, że przytaczanie pewnych sytuacji jako przykładów, gdzie tej osoby fizycznie tutaj nie ma i nawet o tym nie wie, jest zwyczajnie nie na miejscu. Co innego, gdyby przyszła tutaj sama i chciała się tym podzielić.
    Nie wiem, może Tobie byłoby miło, gdyby ktoś nagle Twoje przeżycia, które opisujesz na wątku X, zaczął wywlekać w jakimś innym dziale, wśród wielu obcych dla Ciebie ludzi i bez Twojej wiedzy pokazywał Cię jako przykład albo antyprzykład. Mnie niespecjalnie, no ale kto wie.

Kira lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️&👨🏼‍🦱'94

Pierworodna (4cs):
    event.png

Rodzeństwo (1cs):
    11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
    07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
    preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszajda wrote:
    ta informacja po prostu nie powinna się tu znaleźć bo jedyna osoba, która mogłaby ją tu zamieścić jest Dżasta
    no to pomiń post i idź dalej... już nic tu nie można napisać bo się zaczyna łapanie za słówka, za intencje, emocje, interpunkcje. Jak nie dziewczyny w ciąży sprawiają przykrość pisząc o rozwoju ciąży to w drugą stronę też źle. O ilość dzieci zapytać nie można bo olaboga co to za nietakt a ta co ma dużo to na 500+ poluje... serio mam powoli dość tego forum. żal mi odchodzić bo nawet jak się nie udzielam to jestem na bieżąco, chcę wiedzieć co u kogo ale takie robienie sztucznych dram i nadinterpretacja nie są normalne.

abrakadabra, Milixx lubią tę wiadomość

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta2506 wrote:
    Byłam w rossmanie, dołożyli testy 😂 wzięłam dwa...
    I chyba jutro sobie siknę z rana 😇 to będzie 8-9 dpo, więc pewnie nie ma sensu, ale tak mnie korci 😄

Będę szukać cienia w cieniu 😆
    To tak jak u mnie, wiedziałam że 9dpo (może być i 8dpo) to jeszcze bardzo wcześnie ale lubię sikać na testy - to mi daje zawsze nadzieję i mimo 1 kreski dalej mam pozytywne nastawienie :D

Ani0nka, Milixx, Aneta2506, Domi_naturelover, _Luna_ lubią tę wiadomość

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexia wrote:
    Tak jak mówiłam, nie dojdziemy do intencji 😉 i może też ogarnij, że przytaczanie pewnych sytuacji jako przykładów, gdzie tej osoby fizycznie tutaj nie ma i nawet o tym nie wie, jest zwyczajnie nie na miejscu. Co innego, gdyby przyszła tutaj sama i chciała się tym podzielić.
    Nie wiem, może Tobie byłoby miło, gdyby ktoś nagle Twoje przeżycia, które opisujesz na wątku X, zaczął wywlekać w jakimś innym dziale, wśród wielu obcych dla Ciebie ludzi i bez Twojej wiedzy pokazywał Cię jako przykład albo antyprzykład. Mnie niespecjalnie, no ale kto wie.
    ej weź zluzuj gumkę w majtkach dziewczyno! pisze pamiętnik, sama z własnej woli to co, nie wolno tu poruszyć tematu? Piszesz "Co innego, gdyby przyszła tutaj sama i chciała się tym podzielić." a nie wystarczy, ze podzieliła sie tym w pamiętniku?
    A jak inne dziewczyny piszą w pamiętnikach o swoich przeżyciach i ktoś je gdzieś wspomni to co, też go obgaduje i jak zły chochlik cieszy sie z nieszczęścia? Moze przeczytaj jej historię i coś z niej wyciągnij. Tak jak Blondyna napisała o szczepieniach zamiast szukać zaczepki.

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwielbiam sikać na testy hahahha to uzależniające 🤣

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Paulina666 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przyszła 🐒

👱‍♀️-39
    4 lata starań
    PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
    MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
    Kariotyp✅
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna.B wrote:
    Niestety nie unikniemy tu konfliktów, odmiennych zdań itp.. Czasem jeden przecinek robi wielką różnicę i może być pełno interpretacji czyjejś wypowiedzi.
    Szanujmy się wszystkie nawzajem <3
    sama też miałam w czerwcu gównoburzę i potem dziewczyny zwyczajnie przeprosiłam a ta która była urażona dalej po prostu olewała moje wpisy...

Ja tak z innej beczki zupełnie ale w nawiązaniu do pamiętnika Ultra...
    Lekarz jej powiedział, że miał ostatnio wiele pacjentek z poronieniem zatrzymanym gdzie dopiero co się szczepiły, przechodziły covida... Ja mam wobec siebie bardzo podobne podejrzenia mimo, że nie jestem anty-szczepionkowcem to tutaj niestety do mnie przemawia taki powód :(

To samo właśnie pomyślałam o tym szczepieniu, tak kazdy nalega szczepcie sie. Robia nagonke w tv zeby sie szczepić w ciąży, a potem strasza te niezaszczepione kobiety, ze czyjes dziecko walczy o życie bo matka sie nie zaszczepiła.. Wzbudzają aby strach i poczucie winy w kobietach, że zrobią krzywde dziecku. A tak na prawdę to właśnie nie wiadomo co sie stanie jak sie zaszczepimy juz w tej ciąży i czy ta ciaza dotrwa do konca 😔

13.06.22 - 20:15 córeczka 3490g i 55 cm ❤️

Qn6yp2.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27efece79332.jpg

DeLaCruz, Kira, MMimi, Britta, Domi_naturelover, tylko_czytam, Kasik85, _Luna_, kropka_123, Okinny, milam, loveforever1, Moniika lubią tę wiadomość

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Lexia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    ej weź zluzuj gumkę w majtkach dziewczyno! pisze pamiętnik, sama z własnej woli to co, nie wolno tu poruszyć tematu? Piszesz "Co innego, gdyby przyszła tutaj sama i chciała się tym podzielić." a nie wystarczy, ze podzieliła sie tym w pamiętniku?
    A jak inne dziewczyny piszą w pamiętnikach o swoich przeżyciach i ktoś je gdzieś wspomni to co, też go obgaduje i jak zły chochlik cieszy sie z nieszczęścia? Moze przeczytaj jej historię i coś z niej wyciągnij. Tak jak Blondyna napisała o szczepieniach zamiast szukać zaczepki.

Nie, nie wolno :) i gumkę w majtach mam odpowiednio napiętą, nie musisz się nią przejmować :)

Nie zrozumiemy się i ze swojej strony kończę tę przepychankę słowną. Zdania nie zmienię, uważam w dalszym ciągu, że wywlekanie takich rzeczy na wątek, gdzie tej osoby nie było i gdzie się nie udziela, oraz gdzie jest ileś osób, które jej nawet nie znają jest zwyczajnie brakiem elementarnych podstaw kultury. Zresztą, to jak się do mnie zwracasz też :)

Bez odbioru, więcej już w temacie nie odpowiem.

Pamiętnik przeczytałam, a względem dopatrywania się w szczepieniu/przechorowaniu konsekwencji- może póki co są to jakieś hipotezy i podejrzenia ale i tak należy zaczekać na badania naukowe w tym temacie.

👱🏼‍♀️&👨🏼‍🦱'94

Pierworodna (4cs):
    event.png

Rodzeństwo (1cs):
    preg.png
  • Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    Myślę, że jak ktoś publicznie udostępnia pamiętnik i wykres to liczy się z tym, że jest to ogólnodostępne i każdy może przeczytać co w nim jest

Lucy91, conte, Domi_naturelover, 910608, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

age.png
‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ