Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
abrakadabra wrote:Dziewczyny moze wy mi cos doradzicie, polecicie.
Od kilku dni budze sie z takim bólem miesni a to w ręce, a to na łopatkach. Dzisiaj nie moglam wstać z łóżka jak chcialam sie ręką podeprzeć bo tak mnie złapało tutaj przy ramieniu i nie wiem o co kaman.. Ręką do gory nie moge ruszac, wgl jakiekolwiek ruchy ta reka to mam bardzo ograniczone a juz jak jakos za szybko nia rusze to taki ból/ścisk że sie posikac można..
zmiana materaca na twardego i ja bym sprawdziła poziom magnezu i witamin z grupy b
-
Spuromix wrote:zmiana materaca na twardego i ja bym sprawdziła poziom magnezu i witamin z grupy b
Właśnie ciagle śpimy na tym samym i wczesniej nie mialam takich bóli.. Nawet ja na tej stronie nie śpię wiec nie przygniatam sobie tej reki.
Ostatnio robilam badania i jest wszystko ok więc to musi byc cos innego -
abrakadabra wrote:Właśnie ciagle śpimy na tym samym i wczesniej nie mialam takich bóli.. Nawet ja na tej stronie nie śpię wiec nie przygniatam sobie tej reki.
Ostatnio robilam badania i jest wszystko ok więc to musi byc cos innego
-
Od kilku dni budze sie z takim bólem miesni a to w ręce, a to na łopatkach. Dzisiaj nie moglam wstać z łóżka jak chcialam sie ręką podeprzeć bo tak mnie złapało tutaj przy ramieniu i nie wiem o co kaman.. Ręką do gory nie moge ruszac, wgl jakiekolwiek ruchy ta reka to mam bardzo ograniczone a juz jak jakos za szybko nia rusze to taki ból/ścisk że sie posikac można..
Odwiedź fizjoterapeutę 😉 może masz problem z odcinkiem szyjnym i stąd te objawyIzi lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
abrakadabra wrote:Właśnie ciagle śpimy na tym samym i wczesniej nie mialam takich bóli.. Nawet ja na tej stronie nie śpię wiec nie przygniatam sobie tej reki.
Ostatnio robilam badania i jest wszystko ok więc to musi byc cos innego -
Lexia wrote:Odwiedź fizjoterapeutę 😉 może masz problem z odcinkiem szyjnym i stąd te objawy
O to to! Też bym poszła do fizjo, nie sprawdzi może coś masz spiętego i te bóle stąd. Moja mama ma cyklicznie nawroty takich bóli w przedramieniu i raz do roku chodzi na rehabilitację bo jej się spina tam coś♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ,staramy się z mężem od pół roku o dziecko . W tym miesiącu po owulacji utrzymywały się temp do 37.0 C . Linia podstawowa to 36.44 . 3 dni temu dostalam plamienie brazowe i leki okres . Trwał do dziś. Zawsze temperatura spada mi dzien lub w dniu okresu do 36.44 a teraz utrzymuje się na poziomie 36.74 . Test robiłam 5 dni temu był negatywny.. myślicie żeby powtórzyć test ? Czy zdarza się, ze temperatura nie spada do lini podstawowej .
Skorpionka91 lubi tę wiadomość
-
Ja się umówiłam na jutro do gina. Zrobi USG i powie, co i jak, nie będę rozkminiać i świrować. Poza tym mąż ma na 10.12 umówione badanie nasienia i jak coś to trzeba byłoby odwołać, bo nie zdążymy zrobić przerwy odpowiedniej...
Natka2 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
-
Cosima wrote:Dziewczyny ,staramy się z mężem od pół roku o dziecko . W tym miesiącu po owulacji utrzymywały się temp do 37.0 C . Linia podstawowa to 36.44 . 3 dni temu dostalam plamienie brazowe i leki okres . Trwał do dziś. Zawsze temperatura spada mi dzien lub w dniu okresu do 36.44 a teraz utrzymuje się na poziomie 36.74 . Test robiłam 5 dni temu był negatywny.. myślicie żeby powtórzyć test ? Czy zdarza się, ze temperatura nie spada do lini podstawowej .
Zdarza się, natomiast test zrób i tak, bo mogło być zagnieżdzenie i to nie był wcale okres 😉 kup jakiś czulszy test, powinien jutro z rana pokazać, jak coś jest na rzeczy. No albo beta hcg, to już masz 100% pewności. Trzymam kciuki👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
-
Cosima wrote:Dziewczyny ,staramy się z mężem od pół roku o dziecko . W tym miesiącu po owulacji utrzymywały się temp do 37.0 C . Linia podstawowa to 36.44 . 3 dni temu dostalam plamienie brazowe i leki okres . Trwał do dziś. Zawsze temperatura spada mi dzien lub w dniu okresu do 36.44 a teraz utrzymuje się na poziomie 36.74 . Test robiłam 5 dni temu był negatywny.. myślicie żeby powtórzyć test ? Czy zdarza się, ze temperatura nie spada do lini podstawowej .
z cyklami wszystko może być możliwe moje też są dziwne -
Pani Miśka wrote:Może mieć ale tylko u mężczyzn jeśli przechodzą ją później niż w przedszkolu.
A twój kiedy ja przechodzil? U nas przechodziliśmy wszyscy jak szliśmy do gimnazjum wiec to nie przedszkole. Poza tym twoj musialby mieć jakieś powikłania żeby moglo to wpłynąć na nasienie.
Ja pamiętam, że najpierw w wakacje leżałam z ospa a aby mi sie skończyła to na drugi dzień świnki dostałam 🤦🏼♀️😂 -
Ja miałam owulację a u mnie testy nigdy tak nie wyglądały 🤔 nie wiem o co chodziło 🤔
Ale było podobnie, chyba jedna kreska była nawet lekko jasniejasza...
A owulacja potwierdzona przez ginekologaNatka2 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Cześć Cosima,
sporobuj powtorzyc test, albo najlepiej idź na Betę.. Wtedy bedziesz miec pewność na 100 % ☺15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Dał zielone światło, chociaż mówi że nie wiadomo czy nie będzie to cykl bezowulacyjny, bo prolaktyna wysoko a dopiero od 3 tygodni wróciłam do Dostinexu na obniżenie. Jestem świeżo po 🐵.
Ech...
Mimo wszystko będę miała jeszcze nadzieję na ten miesiąc.Nati94, Milixx, kropka_123 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Bardzo ładnie kochana ❤️ Dla pewności powtórz jeszcze 🤗. Korzystałaś już wcześniej z testów owulacyjnych? Pytam bo u każdej z nas wygląda to inaczej. U mnie jak był pik to kreska testowa była aż bordowa ✊🦠
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
Kochana mój M jest chiropraktykiem, potocznie mówiąc kręgarzem. Taki silny ból może oznaczać wysunięcie, przemieszczenie krążka. Najlepiej sprawdzić to w ten sposób. Niech ktoś z rodziny kogo masz pod ręką, począwszy od kręgów szyjnych aż po lędźwiowe, paluszkiem pouciska każdą szparę międzykręgową. To bardzo proste bo palec sam tam wpada. Nie chodzi o jakieś mocne uciskanie, tylko takie zwyczajne, bez użycia siły. Jeśli przesunął się krążek to w pewnym momencie przy ucisku powinno zaboleć. Daj mi znać kochana jak to zrobicie to podpowiem co dalej ❤️abrakadabra lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta