X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :)

ja już dawno nie śpię,tylko czytam bo strasznie mnie boli w lewym podbrzuszu, nie mogę nic robić ;/ strasznie się martwię i zaraz do mojej gin.dzwonię bo nie wytrzymam ... jeju jak się martwię.... ! :(

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga spokojnie! To na pewno rozciąganie macicy! Oddychaj spokojnie, wszystko jest okej :D

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia :D - sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami :D albo ... sama będziesz deserem hehehe :P

Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe ! :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia :D - sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami :D albo ... sama będziesz deserem hehehe :P

Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe ! :D
    A nie, takie ciacha i deserki to robię :D
    Ja w pracy do 15.30, później jeszcze obiad u teściowej ;) ale randki zazdroszczę, nie byłam już chyba z 2 lata ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a boli bardzo mocno? może to te więzadła? nie martw sie aby na zapas :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w kinie tez nie pamietam kiedy bylam :D a z mężem to chyba 3 lata temu hahah :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sądzę, że to może być takie mocniejsze rozciąganie. A nie dźwignęłaś dodatkowo czegoś wczoraj? A może to po tych zakupach się przemęczyłaś, i dzisiaj to rozciąganie boli mocniej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja w kinie tez nie pamietam kiedy bylam :D a z mężem to chyba 3 lata temu hahah :D
    No właśnie ja tak samo ;P ah Ci nasi Panowie źli, nie dbają o żony ;P

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko to nie rozciąga tylko normalnie boli ... i jeeszcze ból @ ;/ ;/ mam brać no spe a jak nie przejdzie to na IP jechać... ryczę w głos :(

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie dbają, chyba trzeba im celibat założyć :D
    tak jak ostatnio mąz mi powiedział że jak zdejmował kiedyś majtki :D
    to tak jakby nagrodę nobla dostał, a teraz to hop siup i ma... :D rozjebutał mnie tym na łopatki hahah :D

tylko że jak się źle czuje albo nie mam ochoty to nie ma tak hop siup nawet jak mnie męczy pół wieczoru :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to się połóż, odpoczywaj, bierz nospę, wyrównaj oddech i będzie wszystko dobrze! Rozumiem Cię, ale Twój strach i stres nie pomagają a dzidzia też je odczuwa i też się stresuje pamiętaj. Spokojnie, zaraz Ci minie, zobaczysz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Mizzy odwrotnie, zazwyczaj to ja muszę się prosić ;P mój P. wiecznie zmęczony bo ma o 40% organizm niedotleniony bo ma bezdech senny ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana to bierz nospę i kładź się... aby się nie denerwuj.. bo mnie z nerwów ile razy boli... i mam skurcze takie dość dość... stres to najgorszy wróg.
    a uwierz mi że na pewno nic złego się nie dzieje... przecież dzidzia tak pięknie pozowałą do usg, misiek :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    U nas Mizzy odwrotnie, zazwyczaj to ja muszę się prosić ;P mój P. wiecznie zmęczony bo ma o 40% organizm niedotleniony bo ma bezdech senny ;/
    uuu to niezbyt przyjemnie, eee jakbyś go trochę "zasuszyła" to by mu się zachciało :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przykładna żona jak już wczoraj pisałam: ugotowane, posprzątane, zakupy przytargane, zarabiam a i te sprawy ma kiedy chce ;P zawsze staram się dobrze wyglądać (makijaż i te sprawy) i widocznie za dobrze ma, za dobrze ;P trzeba mu ukrócić ;D dam mu parę razy buzi z nieumytymi zębami to się nauczy hehehehe ;D

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięłam już, leżę od rana i dalej boli... jak tak będzie to znowu szpital mnie cholerny czeka...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, wszystko będzie dobrze :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i jaaaaa :)
    wstałam, zaraz coś zjem i lece do Pana PAPA na 12.15 :)
    mam nadzieje, ze dowiem sie samych dobrych rzeczy :)

a tak poza tym w piątek moj R zabiera mnie na week do ZAkopanego!!1 jeeeeeeeeeeee :)
    ale powiem Wam, ze tak patrzac na polskie ceny noclegów to sa przerażające...za granicą za tą cene pobędziesz z wyżywieniem a tu tylko tyle ze sie kimniesz..masakra :)

Agusia...nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze....widzisz TY sie martwisz ze CIe cos boli a ja sie martwie , ze mnie nie, ze brzuch nie rośnie itd....ehhhhhhhhhhhh

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja - tak, pospałam. Korzystam póki mogę - od poniedziałku szkoła się zaczyna i będę miała pobudkę od 7 rano :P

Aguś Kochana, nie płacz, oddychaj głęboko i spokojnie odpoczywaj. Oby szybko przeszło :-)

Ja zaraz się szykuję i jadę z R. odstawić moje super auto do mechanika na małe SPA ;-)

A wstałam rano z takimi bólami @, że byłam pewna, że to już a tu nic... R. tylko na mnie patrzy i się uśmiecha pod nosem cwaniak jeden no :P Ale nie przeszkodziło mu to wczoraj w zbałamuceniu mnie ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ten Twój mąż Livia, ale zaraz wyjeżdża to musi się "nabałamucić" na zapas ;P
    a co do bóli @ to ja Ci już mówiłam, że jesteś w ciąży, a ja się nie mylę! :D
    Aga jak tam? Przechodzi coś? Daj znać bo się martwimy ! ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:25

‹‹ 1046 1047 1048 1049 1050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ