Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia
- sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami
albo ... sama będziesz deserem hehehe 
Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe !
-
nick nieaktualnyA nie, takie ciacha i deserki to robięAnooosiak86 wrote:Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia
- sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami
albo ... sama będziesz deserem hehehe 
Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe !

Ja w pracy do 15.30, później jeszcze obiad u teściowej
ale randki zazdroszczę, nie byłam już chyba z 2 lata ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no nie dbają, chyba trzeba im celibat założyć

tak jak ostatnio mąz mi powiedział że jak zdejmował kiedyś majtki
to tak jakby nagrodę nobla dostał, a teraz to hop siup i ma...
rozjebutał mnie tym na łopatki hahah 
tylko że jak się źle czuje albo nie mam ochoty to nie ma tak hop siup nawet jak mnie męczy pół wieczoru
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochana to bierz nospę i kładź się... aby się nie denerwuj.. bo mnie z nerwów ile razy boli... i mam skurcze takie dość dość... stres to najgorszy wróg.
a uwierz mi że na pewno nic złego się nie dzieje... przecież dzidzia tak pięknie pozowałą do usg, misiek
-
nick nieaktualnyJa jestem przykładna żona jak już wczoraj pisałam: ugotowane, posprzątane, zakupy przytargane, zarabiam a i te sprawy ma kiedy chce ;P zawsze staram się dobrze wyglądać (makijaż i te sprawy) i widocznie za dobrze ma, za dobrze ;P trzeba mu ukrócić
dam mu parę razy buzi z nieumytymi zębami to się nauczy hehehehe
-
nick nieaktualny
-
jestem i jaaaaa

wstałam, zaraz coś zjem i lece do Pana PAPA na 12.15
mam nadzieje, ze dowiem sie samych dobrych rzeczy
a tak poza tym w piątek moj R zabiera mnie na week do ZAkopanego!!1 jeeeeeeeeeeee
ale powiem Wam, ze tak patrzac na polskie ceny noclegów to sa przerażające...za granicą za tą cene pobędziesz z wyżywieniem a tu tylko tyle ze sie kimniesz..masakra
Agusia...nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze....widzisz TY sie martwisz ze CIe cos boli a ja sie martwie , ze mnie nie, ze brzuch nie rośnie itd....ehhhhhhhhhhhh -
Witam się i ja - tak, pospałam. Korzystam póki mogę - od poniedziałku szkoła się zaczyna i będę miała pobudkę od 7 rano

Aguś Kochana, nie płacz, oddychaj głęboko i spokojnie odpoczywaj. Oby szybko przeszło
Ja zaraz się szykuję i jadę z R. odstawić moje super auto do mechanika na małe SPA
A wstałam rano z takimi bólami @, że byłam pewna, że to już a tu nic... R. tylko na mnie patrzy i się uśmiecha pod nosem cwaniak jeden no
Ale nie przeszkodziło mu to wczoraj w zbałamuceniu mnie

-
nick nieaktualnyAh ten Twój mąż Livia, ale zaraz wyjeżdża to musi się "nabałamucić" na zapas ;P
a co do bóli @ to ja Ci już mówiłam, że jesteś w ciąży, a ja się nie mylę!
Aga jak tam? Przechodzi coś? Daj znać bo się martwimy ! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:25