Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia
- sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami
albo ... sama będziesz deserem hehehe
Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe ! -
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia
- sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami
albo ... sama będziesz deserem hehehe
Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe !
Ja w pracy do 15.30, później jeszcze obiad u teściowejale randki zazdroszczę, nie byłam już chyba z 2 lata ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no nie dbają, chyba trzeba im celibat założyć
tak jak ostatnio mąz mi powiedział że jak zdejmował kiedyś majtki
to tak jakby nagrodę nobla dostał, a teraz to hop siup i ma...rozjebutał mnie tym na łopatki hahah
tylko że jak się źle czuje albo nie mam ochoty to nie ma tak hop siup nawet jak mnie męczy pół wieczorusury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochana to bierz nospę i kładź się... aby się nie denerwuj.. bo mnie z nerwów ile razy boli... i mam skurcze takie dość dość... stres to najgorszy wróg.
a uwierz mi że na pewno nic złego się nie dzieje... przecież dzidzia tak pięknie pozowałą do usg, misiek -
nick nieaktualnyJa jestem przykładna żona jak już wczoraj pisałam: ugotowane, posprzątane, zakupy przytargane, zarabiam a i te sprawy ma kiedy chce ;P zawsze staram się dobrze wyglądać (makijaż i te sprawy) i widocznie za dobrze ma, za dobrze ;P trzeba mu ukrócić
dam mu parę razy buzi z nieumytymi zębami to się nauczy hehehehe
-
nick nieaktualny
-
jestem i jaaaaa
wstałam, zaraz coś zjem i lece do Pana PAPA na 12.15
mam nadzieje, ze dowiem sie samych dobrych rzeczy
a tak poza tym w piątek moj R zabiera mnie na week do ZAkopanego!!1 jeeeeeeeeeeee
ale powiem Wam, ze tak patrzac na polskie ceny noclegów to sa przerażające...za granicą za tą cene pobędziesz z wyżywieniem a tu tylko tyle ze sie kimniesz..masakra
Agusia...nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze....widzisz TY sie martwisz ze CIe cos boli a ja sie martwie , ze mnie nie, ze brzuch nie rośnie itd....ehhhhhhhhhhhh -
Witam się i ja - tak, pospałam. Korzystam póki mogę - od poniedziałku szkoła się zaczyna i będę miała pobudkę od 7 rano
Aguś Kochana, nie płacz, oddychaj głęboko i spokojnie odpoczywaj. Oby szybko przeszło
Ja zaraz się szykuję i jadę z R. odstawić moje super auto do mechanika na małe SPA
A wstałam rano z takimi bólami @, że byłam pewna, że to już a tu nic... R. tylko na mnie patrzy i się uśmiecha pod nosem cwaniak jeden noAle nie przeszkodziło mu to wczoraj w zbałamuceniu mnie
-
nick nieaktualnyAh ten Twój mąż Livia, ale zaraz wyjeżdża to musi się "nabałamucić" na zapas ;P
a co do bóli @ to ja Ci już mówiłam, że jesteś w ciąży, a ja się nie mylę!
Aga jak tam? Przechodzi coś? Daj znać bo się martwimy ! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:25