SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :)

ja już dawno nie śpię,tylko czytam bo strasznie mnie boli w lewym podbrzuszu, nie mogę nic robić ;/ strasznie się martwię i zaraz do mojej gin.dzwonię bo nie wytrzymam ... jeju jak się martwię.... ! :(

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga spokojnie! To na pewno rozciąganie macicy! Oddychaj spokojnie, wszystko jest okej :D

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia :D - sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami :D albo ... sama będziesz deserem hehehe :P

Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe ! :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Surykatko, zawsze możesz zrobić coś bez pieczenia :D - sernika na zimno lub skomponować jakieś fajne desery lodowe z owocami :D albo ... sama będziesz deserem hehehe :P

Ja w pracy siedzę, jeszcze tyle godzin do 16-stej bleeah. Dziś wieczorem mąż zabiera mnie do kina, więc mam randkę, hehe ! :D
    A nie, takie ciacha i deserki to robię :D
    Ja w pracy do 15.30, później jeszcze obiad u teściowej ;) ale randki zazdroszczę, nie byłam już chyba z 2 lata ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a boli bardzo mocno? może to te więzadła? nie martw sie aby na zapas :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w kinie tez nie pamietam kiedy bylam :D a z mężem to chyba 3 lata temu hahah :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sądzę, że to może być takie mocniejsze rozciąganie. A nie dźwignęłaś dodatkowo czegoś wczoraj? A może to po tych zakupach się przemęczyłaś, i dzisiaj to rozciąganie boli mocniej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja w kinie tez nie pamietam kiedy bylam :D a z mężem to chyba 3 lata temu hahah :D
    No właśnie ja tak samo ;P ah Ci nasi Panowie źli, nie dbają o żony ;P

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko to nie rozciąga tylko normalnie boli ... i jeeszcze ból @ ;/ ;/ mam brać no spe a jak nie przejdzie to na IP jechać... ryczę w głos :(

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie dbają, chyba trzeba im celibat założyć :D
    tak jak ostatnio mąz mi powiedział że jak zdejmował kiedyś majtki :D
    to tak jakby nagrodę nobla dostał, a teraz to hop siup i ma... :D rozjebutał mnie tym na łopatki hahah :D

tylko że jak się źle czuje albo nie mam ochoty to nie ma tak hop siup nawet jak mnie męczy pół wieczoru :D

sury_cat lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to się połóż, odpoczywaj, bierz nospę, wyrównaj oddech i będzie wszystko dobrze! Rozumiem Cię, ale Twój strach i stres nie pomagają a dzidzia też je odczuwa i też się stresuje pamiętaj. Spokojnie, zaraz Ci minie, zobaczysz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Mizzy odwrotnie, zazwyczaj to ja muszę się prosić ;P mój P. wiecznie zmęczony bo ma o 40% organizm niedotleniony bo ma bezdech senny ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana to bierz nospę i kładź się... aby się nie denerwuj.. bo mnie z nerwów ile razy boli... i mam skurcze takie dość dość... stres to najgorszy wróg.
    a uwierz mi że na pewno nic złego się nie dzieje... przecież dzidzia tak pięknie pozowałą do usg, misiek :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    U nas Mizzy odwrotnie, zazwyczaj to ja muszę się prosić ;P mój P. wiecznie zmęczony bo ma o 40% organizm niedotleniony bo ma bezdech senny ;/
    uuu to niezbyt przyjemnie, eee jakbyś go trochę "zasuszyła" to by mu się zachciało :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przykładna żona jak już wczoraj pisałam: ugotowane, posprzątane, zakupy przytargane, zarabiam a i te sprawy ma kiedy chce ;P zawsze staram się dobrze wyglądać (makijaż i te sprawy) i widocznie za dobrze ma, za dobrze ;P trzeba mu ukrócić ;D dam mu parę razy buzi z nieumytymi zębami to się nauczy hehehehe ;D

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięłam już, leżę od rana i dalej boli... jak tak będzie to znowu szpital mnie cholerny czeka...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, wszystko będzie dobrze :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i jaaaaa :)
    wstałam, zaraz coś zjem i lece do Pana PAPA na 12.15 :)
    mam nadzieje, ze dowiem sie samych dobrych rzeczy :)

a tak poza tym w piątek moj R zabiera mnie na week do ZAkopanego!!1 jeeeeeeeeeeee :)
    ale powiem Wam, ze tak patrzac na polskie ceny noclegów to sa przerażające...za granicą za tą cene pobędziesz z wyżywieniem a tu tylko tyle ze sie kimniesz..masakra :)

Agusia...nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze....widzisz TY sie martwisz ze CIe cos boli a ja sie martwie , ze mnie nie, ze brzuch nie rośnie itd....ehhhhhhhhhhhh

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja - tak, pospałam. Korzystam póki mogę - od poniedziałku szkoła się zaczyna i będę miała pobudkę od 7 rano :P

Aguś Kochana, nie płacz, oddychaj głęboko i spokojnie odpoczywaj. Oby szybko przeszło :-)

Ja zaraz się szykuję i jadę z R. odstawić moje super auto do mechanika na małe SPA ;-)

A wstałam rano z takimi bólami @, że byłam pewna, że to już a tu nic... R. tylko na mnie patrzy i się uśmiecha pod nosem cwaniak jeden no :P Ale nie przeszkodziło mu to wczoraj w zbałamuceniu mnie ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ten Twój mąż Livia, ale zaraz wyjeżdża to musi się "nabałamucić" na zapas ;P
    a co do bóli @ to ja Ci już mówiłam, że jesteś w ciąży, a ja się nie mylę! :D
    Aga jak tam? Przechodzi coś? Daj znać bo się martwimy ! ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:25

‹‹ 1046 1047 1048 1049 1050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ