X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a zmieniałaś baterie? może już czas i dlatego wariuje? :D bo nie chce mi sie wierzyc zebys miała taką wysoką :D no chyba ze Clo tak działa.. no ale w ciągu dnia tez bys miala 38 a nie 36,6
    juz 2 razy miał zmieniane baterie. Ale on ma tak, ze jak sie kończy to pisze LO i juz nie zacznie mierzyc tylko gaśnie .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie.. może coś mu się pojechało? :D wiesz jak to jest z elektroniką w dzisiejszych czasach.. na ile jest gwarancja na tyle działa :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    w sumie.. może coś mu się pojechało? :D wiesz jak to jest z elektroniką w dzisiejszych czasach.. na ile jest gwarancja na tyle działa :D
    hehehehe no dokładnie :D jutro przetestuje obydwa :D gorzej jak na każdym będzie inny odległy pomiar to będe musiała średnią wyliczyć :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybierz ten mniejszy :D bo 38 to przesada :D a jak bd miała na obu 38 to rozkładam ręce :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    wybierz ten mniejszy :D bo 38 to przesada :D a jak bd miała na obu 38 to rozkładam ręce :D
    hehehe to nie jest możliwe bo ten jest z 2 miejscami po przecink a ten drugi z jednym .. na którymś musi wyjśc mniej :P no chyba że :p

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam nadzieję że wyjdzie racjonalny wynik :D np 36,50 a nie 38,50 :D bo jak masz taką realną to jak ty się nie gotujesz? :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mierzyłam wcześniej cały czas tempke i u mnie 36,6 to był cud :) z reguły 36,4; 36,5

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to taka tempka super.. akurat :) u mnie tez taka byla :P nawet 36,30 :D po owulce skooooczy :) :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje :) mam nadzieje, że do niej dojdzie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide zrelaksować nerwy przed jutrem , dobranoc . Do jutra :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

U mnie od rana leje, a zaraz trzeba wychodzić do pracy ;/

Widzę, że temat tempki u Was - ja jestem jakaś dziwna, bo non stop wychodzi mi tempka 36,00 - 36,15 :D jestem jakaś "zimna" :D

Buziaki i miłego dnia! :)

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki! :*
    Pracuję już ciężko od 4 minut (jak widać ;P - na ovu ;P). Jutro ginekolog i załatwianie terminu operacji na woreczek a do tego od rana wpadają mi mechanicy do mieszkania i kują całą łazienkę! Od stycznia walczyliśmy z ADM bo przecieka nam rura w ścianie i notorycznie nam łazienkę zalewa, i wreszcie po prawie 9 miesiącach (hmmm wszędzie te 9 miesięcy ;P) łaskawie przyjdą i zrobią ;P ale swoją drogą nie koniecznie cieszy mnie skuwanie ścian w małej łazience, a jeszcze mniej cieszy mnie to co po tym kuciu zostanie i co ja będę musiała sprzątnąć (bo przecież P. zasiądzie przed kompem i palcem nie kiwnie ;P)
    Jak tam u Was śpiochy? Wstawać!, taki śliczny mamy dzień - deszcz i 10 stopni :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z rana :D
    Monia i jak? nadal jesteś gorąca? :D

Anooosiak każda ma inną :D widziałam jeszcze kiedyś płaskie wykresy bo dziewczyny przed owulką miały 36,80... a ciążową 37, 36,90... więc różne cuda się dzieją :D najważniejsze żeby były w miarę równe przed i po :D a już jaka jest odległość między nimi to już mniej ważne :D Nie jesteś zimnym draniem :D :D

Surykatko a niech P ruszy swoje poważanie i coś robi a nie :D bez przesady.
    a pro po gruzu:
    http://i1.memy.pl/obrazki/baf4401394_zryj_gruz.jpg
    http://p2.pej.cz/p2.pej.cz/f9275c0985867390d58bc8d5868e2e17.jpg
    http://pobierak.jeja.pl/images/1/3/f/91376_cyganskie-japonki.jpg
    nie to że ten ale zawsze mi sie z tym kojarzy :D :D

u mnie słoneczna pogoda z rana :D aby mgła troche byla, także nieźle się zapowiada, ale dziś wyprasuje koszule... i nie idę na ten pogrzeb, nie brak mi atrakcji tym bardziej że trumna jest otwarta... powinni zamknąć ale ich decyzja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 08:22

• aghata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellooo dziewczynki ja tez w pracy...byłyśmy wczoraj z mała moja zobaczyć przedszkole gdzie pójdzie w pon i chciala sir pobawić a tam baba juz zamknęła furtkę...lekarz powiedzial ze mam dalej przyjmować dawkę euthyroxu25 i za miesiąc przyjść jak bedzie ciążą zrobimy badania...wg 28 dniowego dzisiaj @ powinna przyjść ale jestem pewną że późno mialam owulke więc czekam z testem do niedzieli trzymajcie kciuki

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam bardzo, z tego co pamiętam Mizzy to tego Twojego kolegę wciągnęła jakaś maszyna, tak? To z jakiej paki zostawiają otwartą trumnę?! O_O chcą żeby im ludzie pomdleli? To tym bardziej nigdzie nie idź, nie potrzebne Ci teraz takie "atrakcje" i "wrażenia" ;/ biedna Ty ;*

Aghata trzymamy kciukasy pewnie, ale Wy jutro za mnie trzymajcie! ;)

Mój kolega z pracy ma taką dewizę: "Alkohol nie daje odpowiedzi, ale pozwala zapomnieć pytanie." Wiecie co? Ma cholerną rację... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy a Ty jutro masz rocznicę ślubu czy tak? :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w niedzielę kochana :P a nawet się nie zczaiłam ze to już ... niedługo... :)
    może upiekę jakie ciacho :D
    tak i nie ma ręki i ma posiniaczone całe czarne szyję itp.. mąz opowiadał że zakryli garniturem i jakimś białym materiałem a rękę ma obandażowaną (sztuczną bo przecież mu wciągnęło i rozerwało) Dlatego się dziwie że mimo wszystko otwarta, jeszcze gorsza trauma dla wszystkich.
    U mojego ojca była zamknięta, bo tak sobie zażyczyliśmy, ludzie mają pamiętać go takim jakim był i żył a nie jak teraz wyglądał.... bez sensu.
    to tym bardziej mnie to przekonało żeby tam nie iść. trudno niech sobie ludzie gadają.. jeszcze w tym samym dniu mam wizytę.. wolę jechać na nią z uradowaną buzią i patrzeć jak dziecko hasa w moim brzuchu niż patrzeć na czyjąś tragedię.

aghata a to wredne babsko... ja bym nie zamykała... ;/
    to czekamy razem z tobą, najwazniejsze że ty wiesz kiedy mniej więcej miałaś owulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpioooochyyyy! :D Aga, livia.... nie spać, zwiedzać bo Marta siedzi w pracy, nudzi się i chce pogadać ;) Tylko Mizzy kroku mi dotrzymuje :D ;* A Wy lenie?! ;P Rudasek? WSTAWAAAAAĆ!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy a jakie ciacho będziesz piekła? :)
    Ja niestety piec nie mogę chociaż bardzo chcę, kiedyś coś nam się stało z drzwiami od piekarnika, są nieszczelne i nie da się ich naprawić (wyłamane coś tam ;P) i żadne ciasto mi nie urośnie a na nową kuchenkę nie mamy kasy ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie nie wiem, może tradycyjnie biszkopt z masą śmietankową... i może jakaś masa owocowa do tego ;D
    no ja niedawno kuchnie sobie robiłam i jeszcze duzo mi brak... a to mikrofali nie mam a to zmywarki :D ale wszystko z czasem :D

‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ