SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a zmieniałaś baterie? może już czas i dlatego wariuje? :D bo nie chce mi sie wierzyc zebys miała taką wysoką :D no chyba ze Clo tak działa.. no ale w ciągu dnia tez bys miala 38 a nie 36,6
    juz 2 razy miał zmieniane baterie. Ale on ma tak, ze jak sie kończy to pisze LO i juz nie zacznie mierzyc tylko gaśnie .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie.. może coś mu się pojechało? :D wiesz jak to jest z elektroniką w dzisiejszych czasach.. na ile jest gwarancja na tyle działa :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    w sumie.. może coś mu się pojechało? :D wiesz jak to jest z elektroniką w dzisiejszych czasach.. na ile jest gwarancja na tyle działa :D
    hehehehe no dokładnie :D jutro przetestuje obydwa :D gorzej jak na każdym będzie inny odległy pomiar to będe musiała średnią wyliczyć :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybierz ten mniejszy :D bo 38 to przesada :D a jak bd miała na obu 38 to rozkładam ręce :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    wybierz ten mniejszy :D bo 38 to przesada :D a jak bd miała na obu 38 to rozkładam ręce :D
    hehehe to nie jest możliwe bo ten jest z 2 miejscami po przecink a ten drugi z jednym .. na którymś musi wyjśc mniej :P no chyba że :p

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam nadzieję że wyjdzie racjonalny wynik :D np 36,50 a nie 38,50 :D bo jak masz taką realną to jak ty się nie gotujesz? :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mierzyłam wcześniej cały czas tempke i u mnie 36,6 to był cud :) z reguły 36,4; 36,5

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to taka tempka super.. akurat :) u mnie tez taka byla :P nawet 36,30 :D po owulce skooooczy :) :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje :) mam nadzieje, że do niej dojdzie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide zrelaksować nerwy przed jutrem , dobranoc . Do jutra :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

U mnie od rana leje, a zaraz trzeba wychodzić do pracy ;/

Widzę, że temat tempki u Was - ja jestem jakaś dziwna, bo non stop wychodzi mi tempka 36,00 - 36,15 :D jestem jakaś "zimna" :D

Buziaki i miłego dnia! :)

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki! :*
    Pracuję już ciężko od 4 minut (jak widać ;P - na ovu ;P). Jutro ginekolog i załatwianie terminu operacji na woreczek a do tego od rana wpadają mi mechanicy do mieszkania i kują całą łazienkę! Od stycznia walczyliśmy z ADM bo przecieka nam rura w ścianie i notorycznie nam łazienkę zalewa, i wreszcie po prawie 9 miesiącach (hmmm wszędzie te 9 miesięcy ;P) łaskawie przyjdą i zrobią ;P ale swoją drogą nie koniecznie cieszy mnie skuwanie ścian w małej łazience, a jeszcze mniej cieszy mnie to co po tym kuciu zostanie i co ja będę musiała sprzątnąć (bo przecież P. zasiądzie przed kompem i palcem nie kiwnie ;P)
    Jak tam u Was śpiochy? Wstawać!, taki śliczny mamy dzień - deszcz i 10 stopni :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z rana :D
    Monia i jak? nadal jesteś gorąca? :D

Anooosiak każda ma inną :D widziałam jeszcze kiedyś płaskie wykresy bo dziewczyny przed owulką miały 36,80... a ciążową 37, 36,90... więc różne cuda się dzieją :D najważniejsze żeby były w miarę równe przed i po :D a już jaka jest odległość między nimi to już mniej ważne :D Nie jesteś zimnym draniem :D :D

Surykatko a niech P ruszy swoje poważanie i coś robi a nie :D bez przesady.
    a pro po gruzu:
    http://i1.memy.pl/obrazki/baf4401394_zryj_gruz.jpg
    http://p2.pej.cz/p2.pej.cz/f9275c0985867390d58bc8d5868e2e17.jpg
    http://pobierak.jeja.pl/images/1/3/f/91376_cyganskie-japonki.jpg
    nie to że ten ale zawsze mi sie z tym kojarzy :D :D

u mnie słoneczna pogoda z rana :D aby mgła troche byla, także nieźle się zapowiada, ale dziś wyprasuje koszule... i nie idę na ten pogrzeb, nie brak mi atrakcji tym bardziej że trumna jest otwarta... powinni zamknąć ale ich decyzja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 08:22

• aghata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellooo dziewczynki ja tez w pracy...byłyśmy wczoraj z mała moja zobaczyć przedszkole gdzie pójdzie w pon i chciala sir pobawić a tam baba juz zamknęła furtkę...lekarz powiedzial ze mam dalej przyjmować dawkę euthyroxu25 i za miesiąc przyjść jak bedzie ciążą zrobimy badania...wg 28 dniowego dzisiaj @ powinna przyjść ale jestem pewną że późno mialam owulke więc czekam z testem do niedzieli trzymajcie kciuki

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam bardzo, z tego co pamiętam Mizzy to tego Twojego kolegę wciągnęła jakaś maszyna, tak? To z jakiej paki zostawiają otwartą trumnę?! O_O chcą żeby im ludzie pomdleli? To tym bardziej nigdzie nie idź, nie potrzebne Ci teraz takie "atrakcje" i "wrażenia" ;/ biedna Ty ;*

Aghata trzymamy kciukasy pewnie, ale Wy jutro za mnie trzymajcie! ;)

Mój kolega z pracy ma taką dewizę: "Alkohol nie daje odpowiedzi, ale pozwala zapomnieć pytanie." Wiecie co? Ma cholerną rację... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy a Ty jutro masz rocznicę ślubu czy tak? :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w niedzielę kochana :P a nawet się nie zczaiłam ze to już ... niedługo... :)
    może upiekę jakie ciacho :D
    tak i nie ma ręki i ma posiniaczone całe czarne szyję itp.. mąz opowiadał że zakryli garniturem i jakimś białym materiałem a rękę ma obandażowaną (sztuczną bo przecież mu wciągnęło i rozerwało) Dlatego się dziwie że mimo wszystko otwarta, jeszcze gorsza trauma dla wszystkich.
    U mojego ojca była zamknięta, bo tak sobie zażyczyliśmy, ludzie mają pamiętać go takim jakim był i żył a nie jak teraz wyglądał.... bez sensu.
    to tym bardziej mnie to przekonało żeby tam nie iść. trudno niech sobie ludzie gadają.. jeszcze w tym samym dniu mam wizytę.. wolę jechać na nią z uradowaną buzią i patrzeć jak dziecko hasa w moim brzuchu niż patrzeć na czyjąś tragedię.

aghata a to wredne babsko... ja bym nie zamykała... ;/
    to czekamy razem z tobą, najwazniejsze że ty wiesz kiedy mniej więcej miałaś owulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpioooochyyyy! :D Aga, livia.... nie spać, zwiedzać bo Marta siedzi w pracy, nudzi się i chce pogadać ;) Tylko Mizzy kroku mi dotrzymuje :D ;* A Wy lenie?! ;P Rudasek? WSTAWAAAAAĆ!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy a jakie ciacho będziesz piekła? :)
    Ja niestety piec nie mogę chociaż bardzo chcę, kiedyś coś nam się stało z drzwiami od piekarnika, są nieszczelne i nie da się ich naprawić (wyłamane coś tam ;P) i żadne ciasto mi nie urośnie a na nową kuchenkę nie mamy kasy ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie nie wiem, może tradycyjnie biszkopt z masą śmietankową... i może jakaś masa owocowa do tego ;D
    no ja niedawno kuchnie sobie robiłam i jeszcze duzo mi brak... a to mikrofali nie mam a to zmywarki :D ale wszystko z czasem :D

‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ