X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a może zmień ten termometr? Nie jest możliwe że od kołdry, bo sama tak próbowałam by wyższa była :P a znieczulenie nie mam pojęcia..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Piję winko i mam wszystko w dupie :D mój P. od początku starań nie zrobił jeszcze NIC żeby zwiększyć nasze szanse, nawet do palenia wrócił... nie to nie... mam to w dupie lekarz zalecił mu dietę i ćwiczenia a on ma to gdzieś to jak może nagle zmienić podejście dla dziecka, które nawet jeszcze nie istnieje?! mam to konkretnie w DUPIE! :D
    dorób sobie jeszcze drinka... i za nas wypij zdrówko:)
    to przejściowe... oj żebyś wiedziała co moj wyprawiał.. chciał dziecka ale jak humorek mu nie podpasował to potrafił mi pojechać... ale ja też mu sie odwdzięczyłam, nie bój sie :D do mnie że u mnie może leży problem... a ja mu trzasnęłam wynikami z usg i mówię że mam zajebiste... tylko może u ciebie coś śmierdzi... zamknął się konkretnie i nawet witaminy zaczął wtedy brać.... trzeba ściąć raz a konkretnie.. bo czasami nie rozumią.

sury_cat lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Może ma gorszy dzień, każdemu się zdarza ;-) Nie odwracaj się od niego teraz bo będzie jeszcze gorzej... My jak mieliśmy też taki czas to zacisnęłam zęby i udawałam, że jest wszystko dobrze. Po miesiącu wszystko wróciło do normy i nie musiałam już specjalnie się męczyć żeby zaciągnąć męża do łóżka ;-) Zakładałam tylko sexi bieliznę i już za mną leciał z wywalonym językiem :P

Przez jakiś czas tez nie mówiłam o tym, że mam akurat dni płodne, żeby go nie stresować - też pomogło ;-) Doszliśmy do takiego momentu, ze razem chodziliśmy na monitoring, wiedział co i jak i nie przeszkadzało mu to w działaniu.

Z facetami jak z dziećmi ;-)
    o to to to.. najlepsze rozwiązanie.. mój nie wiedział nawet kiedy mam owulacje, tylko go zaciągnęłam codziennie do łóżka :D on uwieeeeeeeeeelbia jak zaciągam ja inicjatywę :D więc do gadania dużo nie miał jak antenka mu stała :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aghata wrote:
    Ohh wreszcie usiadlam, zakupy po pracy,obiad,troszkę ogarnąć mieszkanko...a powiedzcie mi dziewczyny,czy wy macie zawsze regularne cykle? Moze kiedys pisalyscie ale próbowałam ogarnąć to forum od początku ale by mi to zajęło 2 tygodnie..kiedy testujecie? Moze któras z was niebawem?
    ja mialam kochana od 38-44 zależy kiedy jaśnie Pani owulacja przyszła a faza lutealna 12 dni... :) a testowałam dwa dni po terminie @ i były bladziochy.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do mężczyzn tak ogólnie.. to oni dorastają umysłowo do 6 lat a potem to już tylko rosną :D
    nie no mają uczucia, ale czasami przeginają z swoimi humorkami, a nas gadają co nie?
    myślę że może go przerosło co nie co i wsiadłaś na jego męską dumę - plemniki
    wiieeeelka obraza dla ich majestatu... mój to kilka dni miał focha.. przecież to tylko materiał.. a nie ON, no ale tego nie ogarniesz.

i tak jak już ktoś wcześniej podkreślił.. nie? to nie! niech gumuje :D
    troszkę mu chyba trzeba pokazać że nie ma hop siup i wszystko podane na talerzu, a potem jak urodzisz to tez bd tak zapieprzać? uwierz mi że nie bd miała ani ochoty ani czasu na to a okres ciąży też może być niesłodki... ja np dziś do niczego się nie nadaje... masakra.. nawet nie pozmywałam ale do pracy poszłam normalnie..

mąż jest teraz z teściową na pustej nocy, nawet słowa mi nie powiedział żebym pojechała.. i dobrze.
    a o pogrzebie coś nabąknął że nie musze jechac. także bym się strasznie cieszyla z tego powodu... przeszłam podobną tragedię 4 lata temu... nie chce na to patrzeć.

samira, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy niemożliwa jesteś! :D hahaha ;D

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do pogrzebu to myślę, że mimo wszystko powinnaś zostać w domu bo to jednak silne emocje, wszyscy w płacz i Ty też a dla maluszka to niepotrzebny wstrząs może być, ale też rozumiem, że chciałabyś tam być miałam to samo miesiąc temu jak mój kolega zginął...

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj ta pogoda daje się we znaki...mnie głowa coś muli,już ze zmęczenia chyba...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pogoda tragiczna, zaraz idę do łóżeczka i poczytam sobie coś może się zrelaksję nieco bo aż kipię!

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuj się, nie myśl teraz o tym :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki, jesteście kochane ;* P. zaczął się przymilać, zgadywać, pytać czy go kocham... Dobrze wie, że mnie zranił... ;P ma szczęście, że go kocham ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Monia a może zmień ten termometr? Nie jest możliwe że od kołdry, bo sama tak próbowałam by wyższa była :P a znieczulenie nie mam pojęcia..
    a cholera wie z tym termometrem . ! mam go dosyć ! jutro zmierze dwoma o ile w tym drugim bateria nie padła :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    a co do pogrzebu to myślę, że mimo wszystko powinnaś zostać w domu bo to jednak silne emocje, wszyscy w płacz i Ty też a dla maluszka to niepotrzebny wstrząs może być, ale też rozumiem, że chciałabyś tam być miałam to samo miesiąc temu jak mój kolega zginął...
    dokładnie i tak mnie szarpie na lewo i prawo, ale chyba jest bardziej decyzja na pozostanie w domu, tym bardziej że mam dziś straszną migrenę i już bełtałam.. boje się żeby tam nie zasłabnąć itp.. boje sie tego jak ognia.. i jeszcze wrócą wspomnienia... chyba masz racje, dom.. pod kocykiem i relaksować się, tym bardziej że w czwartek wizyta zaraz

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    a cholera wie z tym termometrem . ! mam go dosyć ! jutro zmierze dwoma o ile w tym drugim bateria nie padła :)
    zmierz zmierz... bo 38 to juz dobry stan podgorączkowy... :D a przecież rano się nie gotujesz? :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ale ic mnie nie boli , ani gardło nic cholera jasna no !!! i to żeby 2 dni pod rząd , z tym , że tego drugiego dnia jeszcze o 0.05 wiecej :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko ja bym nie szła na ten pogrzeb. Jutro byłabyś cała roztrzęsiona a to w Twoim stanie nie jest dobre, daremne mocne emocje.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kochana wina termometru bo normalnie aż niemożliwe. :D
    ja się gotuje jak mam 37,15... a co dopiero 38... :D

no chyba rezygnuje, czekam aż mąż wróci z różańca z teściową... jak byly juz takie emocje to sobie odpuszczam.. a na pewno byly.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak będzie chyba dla Was lepiej.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz kupiłam termametr dokładny owulacyjny i mierze dopochwowo. Ale mam go juz z pół roku i to pierwszy raz taki wybryk mu sie zdarzył :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zmieniałaś baterie? może już czas i dlatego wariuje? :D bo nie chce mi sie wierzyc zebys miała taką wysoką :D no chyba ze Clo tak działa.. no ale w ciągu dnia tez bys miala 38 a nie 36,6

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

‹‹ 1044 1045 1046 1047 1048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ