Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:
    Anutka ten co jako kryterium podawał "Dziewczyna musi mieć taką samą sieć komórkową" był dziwny :P

W ogoóle jak oglądam to aż mnie złość bierze, że oni mają takie wymagania: musi być ładna, szczupła, zarabiająca itd.
    Aż się nie dziwię, że jeszcze nie mają nikogo skoro tak wysoko poprzeczkę stawiają.
    I siorbal spagetti a dzis rozmawial przez tel z jedna i mowi ze jedzie do swojej dziewczyny... Chlopaki buraki normalnie :-). Mowilam do meza ze ja nie spelnuam wymagan tych panow :-)

MAMArtyna lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też nie spełniam, bo tylko Pan Stasio lubi takie figurowe Panie jak ja :P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Nie nie... To cos jak rolnik szuka zony tylko o chlopakach z jakiejs pipidowki :-) :-) jak to dziewczyn szukaja... A nieraz to maz az z nad gazety patrzy na mnie co ja oglafam :-)
    oo to nie znam tego :D ale nie mam play.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:06

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna bo jak już teraz stawiają warunki to co dopiero potem by było? szok...

• MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka musisz obejrzeć ;) Można zobaczyć też przez internet na ipla.pl :)

Ale mnie dzisiaj jajniki kłują ;(

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:
    Oj ja też nie spełniam, bo tylko Pan Stasio lubi takie figurowe Panie jak ja :P
    Ktory to ??? A ksywka "bandziorek" ck to jest :-) i kota meczy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:15

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to zobacze :D

MAMArtyna? koniec cyklu czy połowa? :) niech pracują oby owocnie :)

Anutka lubi tę wiadomość

• MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6d po owu i 17dc :) Tak zastanawiam się czy to przed @ (chociaż nigdy mnie nie bolały przed)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to cały czas bolały :D tylko jeden sygnał dał mi do myślenia bo było inaczej niż zawsze... że miałam bóle jak na @ zaraz po owu, a zazwyczaj te bóle zapowiadały @ kilka dni przed terminem...
    No ale najwazniejsze to aby sie nie nakręcać bo to najgorsze co może być, wiem wiem łatwo powiedzieć... :) ja tak cały rok sobie wkręcałam :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde juz sie zastanawiam czy ten monitoring w pon nie będzie za późno ... jajniki szaleją :O nigdy nie były takie rozrywkowe :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 babki advokatowe w piekarniku :D tzn jedna sie piecze a druga czeka na swoją kolej :D

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też oglądam rolników :D lubie to :D tylko troche mnie wkurza ten wuefista. Taki troche cwaniaczkowaty on i ta jego ruda :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia na pewno rozkosz dla podniebienia :)
    i bardzo dobrze niech pracują! ciekawe teraz ile bd pęcherzyków <3

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Monia na pewno rozkosz dla podniebienia :)
    i bardzo dobrze niech pracują! ciekawe teraz ile bd pęcherzyków <3
    może być i 2 i 3 i więcej :D dorodnych :D wątpie, że skoro nasienie męża nie zapłodniło jednego to ewentualnych 4 też raczej nie zapłodni ale większe szanse, że choć jeden sukcesik mały :D

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety muszę się z wami pożegnać ... praca wzywa ehhh... jeszcze zmywanie na szybko... Miłego wieczorku już :) może uda mi się jeszcze wejść choć wątpię bo jak mąż się dorwie po tak dłuższej przerwie... :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    może być i 2 i 3 i więcej :D dorodnych :D wątpie, że skoro nasienie męża nie zapłodniło jednego to ewentualnych 4 też raczej nie zapłodni ale większe szanse, że choć jeden sukcesik mały :D
    Mąż Agi zaraz był po zabiegu i się jakoś udało :)
    eee nie bd źle :) to co ja mam powiedzieć na swojego hehhe :) rok i nic... dopiero po roku się udało, a miałam dwa cykle owulacyjne na pewno i też się nie strzeliło? może te podnoszenie poduszki pod pupą nam pomogło? nie wiem sama, ale pierwszy raz to zastosowałam i się udało.. :)
    czarnowidztwo niech ucieka hen daleko <3 teraz pozytywnie <3

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    eee nie bd źle :) to co ja mam powiedzieć na swojego hehhe :) rok i nic... dopiero po roku się udało, a miałam dwa cykle owulacyjne na pewno i też się nie strzeliło? może te podnoszenie poduszki pod pupą nam pomogło? nie wiem sama, ale pierwszy raz to zastosowałam i się udało.. :)
    Ja zawsze wycieralam wyplywajaca sperme a pamietnego cyklu nie robilam tego :-). Moze takie blachostki jak poduszka pod pupa czy chusteczki pomagaja :-)

mizzelka lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    u mnie to cały czas bolały :D tylko jeden sygnał dał mi do myślenia bo było inaczej niż zawsze... że miałam bóle jak na @ zaraz po owu, a zazwyczaj te bóle zapowiadały @ kilka dni przed terminem...
    No ale najwazniejsze to aby sie nie nakręcać bo to najgorsze co może być, wiem wiem łatwo powiedzieć... :) ja tak cały rok sobie wkręcałam :D
    Ja dokładnie miałam tak w tym miesiącu, bóle zaraz po owulacji , dzisiaj mam termin miesiączki, jak na razie nie mam, ale jakoś po sobie czuję,że lada chwila się zjawi, zrobiłam nawet dzisiaj test i jest jedna kreska, więc też sobie wkręcałam, cóż szkoda :(

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Groszek Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i znowu sie zaczeło. maz sie pyta po co ja kupuje to czy tamto...przypomina mi sie zima, kiedy z tym walczyłam ;]
    a w co ubiore dziecko?
    gdzie ma spac?
    w czym bede teraz chodzic? z wystajacym wielkim brzuchem i bluzka do połowy brzucha.... kurrrr...!!! sory, bo juz nie wytrzymałam;/

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale mąż Agi miał dużp lepsze wyniki chyba :)
    poduszkę też stosujemy :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1250 1251 1252 1253 1254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ