X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:
    Anutka ten co jako kryterium podawał "Dziewczyna musi mieć taką samą sieć komórkową" był dziwny :P

W ogoóle jak oglądam to aż mnie złość bierze, że oni mają takie wymagania: musi być ładna, szczupła, zarabiająca itd.
    Aż się nie dziwię, że jeszcze nie mają nikogo skoro tak wysoko poprzeczkę stawiają.
    I siorbal spagetti a dzis rozmawial przez tel z jedna i mowi ze jedzie do swojej dziewczyny... Chlopaki buraki normalnie :-). Mowilam do meza ze ja nie spelnuam wymagan tych panow :-)

MAMArtyna lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też nie spełniam, bo tylko Pan Stasio lubi takie figurowe Panie jak ja :P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Nie nie... To cos jak rolnik szuka zony tylko o chlopakach z jakiejs pipidowki :-) :-) jak to dziewczyn szukaja... A nieraz to maz az z nad gazety patrzy na mnie co ja oglafam :-)
    oo to nie znam tego :D ale nie mam play.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:06

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna bo jak już teraz stawiają warunki to co dopiero potem by było? szok...

• MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka musisz obejrzeć ;) Można zobaczyć też przez internet na ipla.pl :)

Ale mnie dzisiaj jajniki kłują ;(

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:
    Oj ja też nie spełniam, bo tylko Pan Stasio lubi takie figurowe Panie jak ja :P
    Ktory to ??? A ksywka "bandziorek" ck to jest :-) i kota meczy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:15

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to zobacze :D

MAMArtyna? koniec cyklu czy połowa? :) niech pracują oby owocnie :)

Anutka lubi tę wiadomość

• MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6d po owu i 17dc :) Tak zastanawiam się czy to przed @ (chociaż nigdy mnie nie bolały przed)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to cały czas bolały :D tylko jeden sygnał dał mi do myślenia bo było inaczej niż zawsze... że miałam bóle jak na @ zaraz po owu, a zazwyczaj te bóle zapowiadały @ kilka dni przed terminem...
    No ale najwazniejsze to aby sie nie nakręcać bo to najgorsze co może być, wiem wiem łatwo powiedzieć... :) ja tak cały rok sobie wkręcałam :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde juz sie zastanawiam czy ten monitoring w pon nie będzie za późno ... jajniki szaleją :O nigdy nie były takie rozrywkowe :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 babki advokatowe w piekarniku :D tzn jedna sie piecze a druga czeka na swoją kolej :D

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też oglądam rolników :D lubie to :D tylko troche mnie wkurza ten wuefista. Taki troche cwaniaczkowaty on i ta jego ruda :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia na pewno rozkosz dla podniebienia :)
    i bardzo dobrze niech pracują! ciekawe teraz ile bd pęcherzyków <3

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Monia na pewno rozkosz dla podniebienia :)
    i bardzo dobrze niech pracują! ciekawe teraz ile bd pęcherzyków <3
    może być i 2 i 3 i więcej :D dorodnych :D wątpie, że skoro nasienie męża nie zapłodniło jednego to ewentualnych 4 też raczej nie zapłodni ale większe szanse, że choć jeden sukcesik mały :D

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety muszę się z wami pożegnać ... praca wzywa ehhh... jeszcze zmywanie na szybko... Miłego wieczorku już :) może uda mi się jeszcze wejść choć wątpię bo jak mąż się dorwie po tak dłuższej przerwie... :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    może być i 2 i 3 i więcej :D dorodnych :D wątpie, że skoro nasienie męża nie zapłodniło jednego to ewentualnych 4 też raczej nie zapłodni ale większe szanse, że choć jeden sukcesik mały :D
    Mąż Agi zaraz był po zabiegu i się jakoś udało :)
    eee nie bd źle :) to co ja mam powiedzieć na swojego hehhe :) rok i nic... dopiero po roku się udało, a miałam dwa cykle owulacyjne na pewno i też się nie strzeliło? może te podnoszenie poduszki pod pupą nam pomogło? nie wiem sama, ale pierwszy raz to zastosowałam i się udało.. :)
    czarnowidztwo niech ucieka hen daleko <3 teraz pozytywnie <3

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    eee nie bd źle :) to co ja mam powiedzieć na swojego hehhe :) rok i nic... dopiero po roku się udało, a miałam dwa cykle owulacyjne na pewno i też się nie strzeliło? może te podnoszenie poduszki pod pupą nam pomogło? nie wiem sama, ale pierwszy raz to zastosowałam i się udało.. :)
    Ja zawsze wycieralam wyplywajaca sperme a pamietnego cyklu nie robilam tego :-). Moze takie blachostki jak poduszka pod pupa czy chusteczki pomagaja :-)

mizzelka lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    u mnie to cały czas bolały :D tylko jeden sygnał dał mi do myślenia bo było inaczej niż zawsze... że miałam bóle jak na @ zaraz po owu, a zazwyczaj te bóle zapowiadały @ kilka dni przed terminem...
    No ale najwazniejsze to aby sie nie nakręcać bo to najgorsze co może być, wiem wiem łatwo powiedzieć... :) ja tak cały rok sobie wkręcałam :D
    Ja dokładnie miałam tak w tym miesiącu, bóle zaraz po owulacji , dzisiaj mam termin miesiączki, jak na razie nie mam, ale jakoś po sobie czuję,że lada chwila się zjawi, zrobiłam nawet dzisiaj test i jest jedna kreska, więc też sobie wkręcałam, cóż szkoda :(

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Groszek Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i znowu sie zaczeło. maz sie pyta po co ja kupuje to czy tamto...przypomina mi sie zima, kiedy z tym walczyłam ;]
    a w co ubiore dziecko?
    gdzie ma spac?
    w czym bede teraz chodzic? z wystajacym wielkim brzuchem i bluzka do połowy brzucha.... kurrrr...!!! sory, bo juz nie wytrzymałam;/

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale mąż Agi miał dużp lepsze wyniki chyba :)
    poduszkę też stosujemy :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1250 1251 1252 1253 1254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ