Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
I siorbal spagetti a dzis rozmawial przez tel z jedna i mowi ze jedzie do swojej dziewczyny... Chlopaki buraki normalnieMAMArtyna wrote:Anutka ten co jako kryterium podawał "Dziewczyna musi mieć taką samą sieć komórkową" był dziwny

W ogoóle jak oglądam to aż mnie złość bierze, że oni mają takie wymagania: musi być ładna, szczupła, zarabiająca itd.
Aż się nie dziwię, że jeszcze nie mają nikogo skoro tak wysoko poprzeczkę stawiają.
. Mowilam do meza ze ja nie spelnuam wymagan tych panow
MAMArtyna lubi tę wiadomość
-
oo to nie znam tegoAnutka wrote:Nie nie... To cos jak rolnik szuka zony tylko o chlopakach z jakiejs pipidowki
jak to dziewczyn szukaja... A nieraz to maz az z nad gazety patrzy na mnie co ja oglafam 
ale nie mam play..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:06
-
u mnie to cały czas bolały
tylko jeden sygnał dał mi do myślenia bo było inaczej niż zawsze... że miałam bóle jak na @ zaraz po owu, a zazwyczaj te bóle zapowiadały @ kilka dni przed terminem...
No ale najwazniejsze to aby sie nie nakręcać bo to najgorsze co może być, wiem wiem łatwo powiedzieć...
ja tak cały rok sobie wkręcałam
-
może być i 2 i 3 i więcejmizzelka wrote:Monia na pewno rozkosz dla podniebienia

i bardzo dobrze niech pracują! ciekawe teraz ile bd pęcherzyków
dorodnych
wątpie, że skoro nasienie męża nie zapłodniło jednego to ewentualnych 4 też raczej nie zapłodni ale większe szanse, że choć jeden sukcesik mały
Anutka lubi tę wiadomość
-
Mąż Agi zaraz był po zabiegu i się jakoś udałoXxMoniaXx wrote:może być i 2 i 3 i więcej
dorodnych
wątpie, że skoro nasienie męża nie zapłodniło jednego to ewentualnych 4 też raczej nie zapłodni ale większe szanse, że choć jeden sukcesik mały 

eee nie bd źle
to co ja mam powiedzieć na swojego hehhe
rok i nic... dopiero po roku się udało, a miałam dwa cykle owulacyjne na pewno i też się nie strzeliło? może te podnoszenie poduszki pod pupą nam pomogło? nie wiem sama, ale pierwszy raz to zastosowałam i się udało.. 
czarnowidztwo niech ucieka hen daleko
teraz pozytywnie 
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze wycieralam wyplywajaca sperme a pamietnego cyklu nie robilam tegomizzelka wrote:Mąż Agi zaraz był po zabiegu i się jakoś udało

eee nie bd źle
rok i nic... dopiero po roku się udało, a miałam dwa cykle owulacyjne na pewno i też się nie strzeliło? może te podnoszenie poduszki pod pupą nam pomogło? nie wiem sama, ale pierwszy raz to zastosowałam i się udało.. 
teraz pozytywnie 
. Moze takie blachostki jak poduszka pod pupa czy chusteczki pomagaja
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Ja dokładnie miałam tak w tym miesiącu, bóle zaraz po owulacji , dzisiaj mam termin miesiączki, jak na razie nie mam, ale jakoś po sobie czuję,że lada chwila się zjawi, zrobiłam nawet dzisiaj test i jest jedna kreska, więc też sobie wkręcałam, cóż szkodamizzelka wrote:u mnie to cały czas bolały
tylko jeden sygnał dał mi do myślenia bo było inaczej niż zawsze... że miałam bóle jak na @ zaraz po owu, a zazwyczaj te bóle zapowiadały @ kilka dni przed terminem...
No ale najwazniejsze to aby sie nie nakręcać bo to najgorsze co może być, wiem wiem łatwo powiedzieć...
ja tak cały rok sobie wkręcałam 

-
no i znowu sie zaczeło. maz sie pyta po co ja kupuje to czy tamto...przypomina mi sie zima, kiedy z tym walczyłam ;]
a w co ubiore dziecko?
gdzie ma spac?
w czym bede teraz chodzic? z wystajacym wielkim brzuchem i bluzka do połowy brzucha.... kurrrr...!!! sory, bo juz nie wytrzymałam;/ -
ale mąż Agi miał dużp lepsze wyniki chybamizzelka wrote:Mąż Agi zaraz był po zabiegu i się jakoś udało

eee nie bd źle
teraz pozytywnie 

poduszkę też stosujemy

Można zobaczyć też przez internet na ipla.pl
nigdy nie były takie rozrywkowe