Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka bo to śmieszne jest ale niestety i smutne bo ten program jest reżyserowany ale tacy faceci naprawdę są i to jest straszne...
No i ryż jeszcze się gotuje, naturalny zaczęłam jeść a on 30 minut musi się gotować
Rozmowy w toku też mnie rozwalają ostatnio
Ale Żona dla Rolnika jest fajne, to chyba na serio bo inne niż te wszystkie programy z TVNWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:17
-
livia30 wrote:Anutka bo to śmieszne jest ale niestety i smutne bo ten program jest reżyserowany ale tacy faceci naprawdę są i to jest straszne...
No i ryż jeszcze się gotuje, naturalny zaczęłam jeść a on 30 minut musi się gotować
Rozmowy w toku też mnie rozwalają ostatnio
Ale Żona dla Rolnika jest fajne, to chyba na serio bo inne niż te wszystkie programy z TVN -
nick nieaktualny
-
Mizzi mój mąż już kilka tv wystawil przed dom bo go wkurzały, że za dużo czasu przed nim siedzi albo reklamy... Jak się wprowadzałam do niego to oczywiście tv nie było, kupiliśmy i już przynajmniej dwa razy broniłam swoją piersią telewizora bo był łapany i miał lecieć przez okno
Rolnik szuka żony jest w niedziele o 21:30 na TVP 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:30
Anutka lubi tę wiadomość
-
hahah
moj to odwrotnie oglądałby
a jak są jakieś z akcją albo ciekawe "dla panów"
to juz w ogóle
ustawi drzemkę i samo się wyłączy po pół godz czy godzince
oczywiscie musi obejrzeć swoje seriale.. bo nie przeżyje
no ale w sumie my oglądamy tv razem dopiero wieczorem... tyle że ja w dzien czasamiale też za duzo tych rzeczy w tv nie ma.. najbardziej to lubię jakoś Galilieo itp
-
mizzelka wrote:Anutka to jest serial? o tych 2 chłopakach?
kiedys pamietam że taki był
jak to dziewczyn szukaja... A nieraz to maz az z nad gazety patrzy na mnie co ja oglafam
-
Anutka ten co jako kryterium podawał "Dziewczyna musi mieć taką samą sieć komórkową" był dziwny
W ogoóle jak oglądam to aż mnie złość bierze, że oni mają takie wymagania: musi być ładna, szczupła, zarabiająca itd.
Aż się nie dziwię, że jeszcze nie mają nikogo skoro tak wysoko poprzeczkę stawiają.Anutka lubi tę wiadomość