Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bo kto to widział , żeby taki gigant :o ja nic nie czułam i ta tamp taka nie wiadomo co dlatego byłam pewna, że nie pękły.sury_cat wrote:a nie chciałaś mnie słuchać, jak mówiłam, że będzie dobrze, tylko się na torbiele nastawiałaś

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mowisz o moim brazylijskum tyleczkuSana wrote:Groszku kochany dziękuję za kciuki :*

ewunia termin @ wypada nam praktycznie tak samo... oby nie przyszła
przedszkolanka faktycznie, matka dziecka nieodpowiedzialna, noo nie daje mu dobrego przykładu
Ja dziś widziałam moją kumpelę z jej 6-dniowym syneczkiem, stała nad wózkiem i mu prosto w pysio dmuchała dymem (przez całą ciążę i teraz po porodzie też, non stop pali przy małym fajki). Aż mnie skręca jak o tym myślę
inne się starają, dmuchają, chuchają żeby wszystko było dobrze, a inne tak nie szanują największego skarbu jaki od życia dostały, no nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera...
Anutka no co Ty mówisz kochana, piękny brzucholek, a tyłek masz jak J.Lo a nie jak komoda, i tego się trzymaj!
Czytałam właśnie o Ani Przybylskiej, straszne to
siostra znajomej jest pielęgniarką w szpitalu, w którym była Ania, i faktycznie to prawdziwe info niestety, z resztą nawet na jej oficjalnym profilu na FB to potwierdzili. Taka młoda kobieta 
?? ;P
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Anutka, tak tak, dokładnie, mówię o Twoim brazylijskim tyłeczku

Monia od rana myślałam o Tobie, trzymałam kciuki, giganty miałaś faktycznie. A tu nam takie dobre wieści przynosisz, uff
domyślam się jak szczęśliwa dziś jesteś
XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość

Julia
07.2015