Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia...we srode to bedzie cos w kształcie fasolki...rączki i nózki to jeszcze daleko :)ale potem bedzie szynko leciec zobaczysz...ja dopiero byłam u lekarza a juz mam wizyte za tydzien
leci czas od wizyty do wizyty :DL tez tak mialam ze na poczatku odliczałam a teraz ani sie obejrze i juz jest data wizyty
-
My jakos do 30 tc nic a poznoej raz w miesiavu a od 7 miesiaa znowu nic a po porodxie 3 mce tez nic hie bedzieXxMoniaXx wrote:mi też

zwłaszcza, że odkąd sie dowiedziałam o ciąży ani razu
bo sie boimy .

Ale orgazm w ciaxy jest mega
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Sa 2, jedno dla wszystkich a dtugie uzaleznione od dochodow. Ja dostane tylko jefno, ale z ubezoieczrnia dostaniemy fajna sumkeXxMoniaXx wrote:Dziewczyny orientujecie się czy jest jeszcze "becikowe" ?
wg belly dziś powinno być widoczne
już mojego bąbla .. kurde cały czas o tym myśle ...
-
te dla wszystkich to idzie sie po porodzie załatwiać do urzędu miasta takcoś czytałam na necie .Anutka wrote:Sa 2, jedno dla wszystkich a dtugie uzaleznione od dochodow. Ja dostane tylko jefno, ale z ubezoieczrnia dostaniemy fajna sumke

-
musisz Monia mieć do 10 tyg.założoną kartę ciąży i nie mogą zarobki przekraczać... my będziemy o to drugie się starać bo nic nie mamy,ja nie pracuję, nie jesteśmy też ubezpieczeni...
a teraz pytanie, bo robię listę zakupów na listopad/grudzień /styczeń co nam jeszcze zostało i seria pytań:
Jaki lepszy jest proszek: Jelp, Lovela, Dzidziuś czy jeszcze inny?
Chusteczki nawilżane: czy Johnson's baby są takie dobre jak ocenia sroka o?
Pampersy już te bez wycięcia- które polecane? Chłonne i przewiewne najlepiej..
No i jakie kosmetyki? Bambino , Johnson's , Nivea? -
o matko Przedszkolanka trochę masz do kupienia z chemii. Moja znajome używają Johnson's i Pampers . Z resztą ja nie pomogę. Słyszałam tylko, żeby mokrych chusteczek za dużo nie używać, bo odparzają czy coś
Muszę się pochwalić , że przez ostatni tydzień udało mi się już wszystko do ślubu przygotować
-
Moim zdaniem takprzedszkolanka:) wrote:musisz Monia mieć do 10 tyg.założoną kartę ciąży i nie mogą zarobki przekraczać... my będziemy o to drugie się starać bo nic nie mamy,ja nie pracuję, nie jesteśmy też ubezpieczeni...
a teraz pytanie, bo robię listę zakupów na listopad/grudzień /styczeń co nam jeszcze zostało i seria pytań:
Jaki lepszy jest proszek: Jelp, Lovela, Dzidziuś czy jeszcze inny?
Chusteczki nawilżane: czy Johnson's baby są takie dobre jak ocenia sroka o?
Pampersy już te bez wycięcia- które polecane? Chłonne i przewiewne najlepiej..
No i jakie kosmetyki? Bambino , Johnson's , Nivea?
Proszrk lovela
Chusteczki dada
Pampersy pampers lub dada
Kosmetyki bambino lub ziajka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH