Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:Moim zdaniem tak
Proszrk lovela
Chusteczki dada
Pampersy pampers lub dada
Kosmetyki bambino lub ziajka
Aguś ja nie wiem jaki proszek
chyba jelp albo lovela 
co do chusteczek to chyba dada
pampersy to pampersy a pozniej dada
a kosmetyki ja zaku0piłam bambino, polecaja tez ziajke
nie kupuj jonsona, bardzo wysusza itd, słyszałam juz od niejednej młodej mamy!
Anutka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no i zaczyna się ..szanowna głowa zaczyna dawać czadu

piła któraś mama coffie ? jaki ma smak ? bo po normalnej i rozpuszczalnej kawie mnie mdli ..
Monia co do mama coffe to szkoda kasy, ten sam skład co inka a kosztuje ok 20zł...ma tylko kwas foliowy ktory tak czy siak musisz przyjmowac, a tam jest taka dawka minimalna ze ogranizm nie poczuje ze go dostał
kup sobie kawe zbożową i juz
ja nie kupowałam mama coffe bo nie jedna osoba mi mowiła, w tym polozna ze szkoda kasy bo to po prostu inka, stworzoina na potrzeby mam
bardziej chwyt marketingowy
-
Agusia...ja dadde troche pozniej, pewnie ok 2 mca, choc sa podzielone zdania, niby sa oki ale mniej chlonne niz pampersy i kasowo wychodzi to samo, bo pampers niby drozszy ale dady musisz wiecej zmienić, wiec wychodzi na to samo...co to chusteczek to tak na prawde jeszcze nie wiem, sie okaze
te kosmetyczne rzeczy zostawiam na grudzien, wredy tez zrobie znów pranie ubranek itd
Anutka lubi tę wiadomość
-
W rodzinie uczulal najmniej dzieci, niby sa hipoaletgiczne ale roznie bywaloXxMoniaXx wrote:Anutka czemu proszek Lovela akurat ?
. I byla promocja to kupilam 
Po niedzieli szykuje sie duze pranie rzecxy dla Lenki
Posciel kocyki spiworki ubranka
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasek mamy podobnieRudasek wrote:Aguś ja nie wiem jaki proszek
chyba jelp albo lovela 
co do chusteczek to chyba dada
pampersy to pampersy a pozniej dada
a kosmetyki ja zaku0piłam bambino, polecaja tez ziajke
nie kupuj jonsona, bardzo wysusza itd, słyszałam juz od niejednej młodej mamy!
-
Dada wbrew pozorom sa dobre, wez paczke 1, jest ich malo i zobacxyszprzedszkolanka:) wrote:Kryśka ja z chemii jeszcze nic a nic nie mam, dopiero się przymierzam

Monia Mama coffee polecam
ja mam o smaku naturalnym 
czyli tak jak chciałam Lovela i bambino, ale do dada nie jestem przekonana kurcze...
-
Na internevie mama cafe jest za grosze, ja dalam za 3 op i przesylke ok 28 zl jak dobrze pamietamRudasek wrote:Monia co do mama coffe to szkoda kasy, ten sam skład co inka a kosztuje ok 20zł...ma tylko kwas foliowy ktory tak czy siak musisz przyjmowac, a tam jest taka dawka minimalna ze ogranizm nie poczuje ze go dostał
kup sobie kawe zbożową i juz
ja nie kupowałam mama coffe bo nie jedna osoba mi mowiła, w tym polozna ze szkoda kasy bo to po prostu inka, stworzoina na potrzeby mam
bardziej chwyt marketingowy 
-
Przetrzymaj sie, ja nie moglam patrzec na kawr przez kilka tyg a pizniej jyz normalnie, oszukaj sie herbata i zmierz cisnienie, moze jest za wysokie i dlatego boli goowac:-)XxMoniaXx wrote:ja już nie wiem co pić bo kawy nie toleruje a głowa boli

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH