Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mon!ta będzie dobrze

super że wizyta wypadła pomyślnie i wszystko Ok z maluszkiem
to najwazniejsze
a kobietki plamią, niestety taka może być "uroda"
@ nie odchodzi z honorem tylko głupia małpa straszy
Ania staram sie nie wychodzić ale niestety trzeba czasami
i ja jutro tez pewnie bd marznąć bo te badania ehh.. jak mi sie nie chce.. ale cóż mus to mus.
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Mizzelka to ciepła czapa majty i szalik i możesz ruszać do lekarza

Mi niestety lekarz zawsze mówił że jeśli chodzi o plamienie to znak że może coś się dzieje ale broń boże nie chcę Was straszyć ! :-*
Co tam porabiacie ciezaroweczki
???
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Ania prawda bo może być coś nie tak..

ale znam dziewczyny co mają równo ciążę jak ja i plamiły długo a progesteron był ok.. i nie raz miały dłuższą przerwę i spokój i znów plameinie.. a wszystko dobrze się skonczyło i mają zdrowe dzieci w brzuszkach
aby tak straszyły do 14 tyg nawet 
więc myślę że i u koleżanki tak samo taka "uroda"
jak u mnie płyn w zatoce douglasa.. wskazywał na pozamaciczną a tu tylko taka pseudo uroda ale przyznam że na początku siedziałam jak na szpilkach
no teraz jak się obkupiłam w ciepłe rzeczy w które w koncu sie mieszczę bez problemu to zima mi nie straszna
a majty ciepłe jak najbardziej
żeby znow nie zaliczyc zapalenia haha 
no własnie coś pouciekały nam te kobietki.. ale pewnie ogarniają ten cały dziwny poniedziałek.. zbierają się po weekendzie
ja staram się nie obżerać słodyczami choć przyznam że jest mi cholernie z tym ciężko
-
Wiem ,wiem ale piszę Wam co mi lekarz zawsze mówi o plamienach że coś może być nie tak... Jeny dziewczyny ja nie jem slodyczy
nie wiem nigdy nie mam na nie ochoty ;-)wole owoce albo nie wiem kielbase zjeść haha
[/link] -
Cześć dziewczyny wiem że wchodzę wam w środek rozmowy ale temat tego wątku "pomagamy ,wspieramy..." spowodował że to was proszę o pomoc a nie innych. Chodzi o wyniki badań. Dziś odebrałam wyniki robione 3 dc
TSH -4,20
LH - 3,14
FSH - 3,42
testosteron 1,17
Prolaktyna 29,54
estradiol 18
Z tego co udało mi sie wyczytać wysoki poziom tsh świadczy o niedoczynności tarczycy, co wiąże sie z podniesionym poziomem prolaktyny i możliwie niskim estradiolem. Nie wiem czy dobrze interpretuje, jeśli źle to proszę poprawcie mnie.
A teraz główne pytanie iść odrazu do endokrynologa czy do ginekologa(zaznaczę że byłam już u gina na ogólnym badaniu ale nie przepisał żadnych badań wiec poszłam i zrobiłam na własną rękę)? Czy poczekać do 21 dc zrobić jeszcze raz prolaktyne estradiol i dodatkowo progesteron i dopiero wybrać sie do lekarza.
Jeszcze raz przepraszam że się wcinam ale proszę o pomoc
[/url] -
Groszek nie denerwuj się :-* bo stres w niczym nie pomoże . Myśl pozytywnie
. Trzymam kciuki :-*.
Monia ja w ciazy jeszcze nie jestem ale poprostu nie lubie słodkości
zapewne w ciąży jak będę to mi się odmieni bo podobno tak jest
[/link] -
nick nieaktualnyZ tym L4 jakoś załatwię szkoda nerwów :* a to jest tak, że jakby umowa mi się kończyła przed 3 miesiącem ciąży to mogą zwolnić a jak po 3 to muszą przedłużyć ja mam umowę do końca lutego a to będzie mój prawie 5 miesiąc ciąży

Aga jak po wizycie?
ale turek był pyszniutki, aż mi mdłości przeszły haha
-
czeeeeeeść

Monita cieszę się,że wszystko dobrze u Was, siedźcie w domku i grzejcie tyłeczki
Mizzy a Ty teraz po zakupach też się obijaj
Groszku tylko się nie denerwuj, już bliżej niż dalej końca
Marta z umową tak właśnie napisała ta dziewczyna
my już po, dzisiaj tylko 30 min. opóźnienia
a więc Polunia urosła nam i waży 1089 kg
zasłaniała sobie oczka rączkami wstydnisia
ułożona jest główką w dół i kopała podczas usg 
szyjka jest bardzo długa i zamknięta, na ten wiek ciąży super uff
lekarka powiedziała,że ze względu że ja malutka jestem to myślała że Pola też będzie a tu zdziwienie bo rośnie zgodnie z normami na dany tydzień
no i mój brzuszek pierwsze co, to :jaka ładna piłeczka
a z mężem właśnie się śmiejemy że ja piłeczkę mam 
wizyta 18.12 żebym nie musiała czekać aż 3 tygodnie
kto ma jeszcze 18 tego wizytę , bo kojarze kogoś? 
ulga w końcu
a mam dobry humor jeszcze bo jutro w domku cieplutko będę miała bo mi piecyk zostawiają
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH