Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta8880 - zapisuj się do endokrynologa, za TSH raczej ginekolodzy się nie biorą bo się nie znają jak nie mają specjalizacji
Prolaktyny badać w 21 dc nie opłaca się jak to powiedzial mój endo, bo skoro jest podniesiona na poczatku cyklu to po owulacji tym bardziej 
Aga, super wieści! Ale że Pola oczka zasłaniała a nie co innego? Mała ekshibicjonistka rośnie
Ja mam wizytę 19 grudnia
Pierwszą z tatusiem 
Ja niedawno ze szkoły wróciłam - wysiedziałam do końca LEDWO. A tak zimno na dworze, że w aucie cała się telepałam, zanim się nagrzało byłam pod domem
Teraz herbatka, kanapeczka i zaraz do wyrka bo ledwo na oczy patrzę. To zmęczenie mnie wykończy kiedyś! 
Groszku trzymaj się dzielnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:12
przedszkolanka:), Marta8880 lubią tę wiadomość

-
Livia ona wyglądała jakby krzyczała " nie róbcie mi fotek"

co do zmęczenia i snu zazdroszczę Ci.. ja jestem padnięta a spać nie mogę...ale dzielna jesteś, że wysiedziałaś jednak
Monia damy radę, a dzieci niech rosną
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
O jej jak czytam wasze wiadomości to aż się ciepło robi na serduszku
.
Livia to Ty wytrzymala na mrozy i na siedzenie w szkole
ja pamietam moją kolezanke ze szkoły właśnie jak byla w ciąży i miałyśmy ważne zajęcia na ktorych musialysmy być ! A ona bieda w ciąży i przez całą ciaze wymiotowala i nie mogla na miejscu wysiedziec
zawsze od drzwi siadala zeby szybko wybiec do toalety ...
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Buzka;-*
Czy dom czy szpital- ja juz o tej porze "wyspana" ;-p
Razem z moim Malenstwem
Dzis badanie bede miala i usg...
zobaczymy jak sie toczy...
Modlcie sie, zeby szyja sie nie skrocila...ani nie bylo rozwarcia
Moja macica chyba zwariowala.... raz te napinania sa, raz nie ma... a szczegolnie jak zapinaja nam pasy od ktg, to nagle sztywnosc ja ogarnia
Wniosek jeden- ani moje dziecko(bo od razu kopie i uderza w glowice;-p) ani moja macica nie zycza sobie zeby je zniewalac i tak traktowac;-p chca byc wolne;-)
Dzis juz tydzien jak sie tu kisimy

Mizzy ale sie obkupilas w tym Toruniu - suuuuuper;-)
Przedszkolanko, super ze Polinka rosnie
a szyja dluga i zamknieta, niech bedzie do kosmosu, zeby sie miala w razie "W" z czego skracac....
Rudasek, zamawialas te cotton ballsy?
Monia, Dzidzia napewno ladnie rosnie
z kazdym usg zobaczysz cos wiecej 
Ciesze sie, ze jestescie tak aktywne w ciazy...ale uwazajcie na siebie. Ja tez traktowalam ciaze jako fizjologie a nie chorobe i skonczylo sie jak sie skonczylo....oszczedzajcie sie i nie robcie wiecej niz jestescie w stanie.
Oczywiscie wiem, ze jeden moze robic wszystko, nawet chodzic w ciazy po gorach i skalkach, a drugi nie....
Ale obserwujcie sie i nie watpcie w swoja intuicje i instynkty....
Gdyby nie to, ze chcialam sprawdzic sie na ktg bo cos mi nie dawalo spokoju, nie wiem jakby sie to w moim przypadku skonczylo..
Chyba bym sobie nigdy nie wybaczyla...........
Sle pozdrowionka i buziole;-*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, nie nadrobię Was bo zwyczajnie brak ochoty na cokolwiek ..
a raczej mam ochotę wyskoczyć z okna aby przestać już czuć ból
Nic się nie zmieniło boli tak samo, a nawet mam wrażenie że jest gorzej
Lekarz na obchodzie też gówno mówi ..
Mam wrażenie że sprawia im to przyjemność, że się zwijam z bólu .. -
Lenka a nospy Ci nie dają? Może taki urok Twój, że tak mocno Cię boli rozciągająca się macica?
Dzien Dobry Dziewczynki
Ale padłam wczoraj, przemarznięta wskoczyłam w grubą piżamę, skarpety, zawinęłam się po sam czubek nosa kołdrą
Zabrałam nawet swoje dziecko do łózka żeby mi chuchało - ale to był zły pomysł bo jak zwykle rozpychała się jak szalona w nocy 
Dzisiaj o 12 mam zajęcia w szkole ale krótko całe szczeście, tylko 1,5 godziny co nie zmienia faktu, że nie chce mi się wcale
U mnie -7
Miłego dnia

-
Dzień dobry

My po kolejnej jako takiej nocy,wstawanie co 2-3h przygotowuje mnie chyba do karmienia już :p
Mała śpi i mam nadzieję,że nie robi mi kolejnego psikusa i nie będzie mnie straszyć :o
Lena zawracaj im głowe że boli bo tak to nic nie zrobią...
Groszku daj znać po usg
Livia ja też mam lenia naukowego...
A sesje mam w piątek o 13 bo dziewczyna nie mogła teraz
Dzisiaj będe tu tylko zerkać,musze ogarnąć te maile na uczelnie
Miłego dnia!
livia30 lubi tę wiadomość
-
ooooooooo jaka tu cisza

mysmy dopiero wstali..po wczorajszej nieprzespanej nocy dzis musialam troche nadrobić...za Wasza rada wypiłam cieple mleko na noc..a jeszcze przed snem wypiłam calcium C bo coś mnie gardełko pobolewa
i jakoś nawet spałam...tyle ze wycieczka do wc chyba 4 razy, no ale juz sie do tego przyzwyczaiłam, ide na spiocha:) hahah
zajem chyba cosik i mam plan poprasowac i zrobić porzadek w szafie, oddać cześć rzeczy biednym...zobaczymy jak mi z tym pojdzie
-
Wróciłam . Prezenty dla dzieciaków zrobione na mikołaja..
mężowi słodkości zakupione na barbórkę
miłego dnia .. a mnie dziś naszło na koktajl truskawkowy i kupiłam kefirek i mrożone truskaweczki
Anutka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]