Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa porodówce nie można mieć pomalowanych paznokci, dlatego, że jeśli np. poród przebiega nieprawidłowo - np. masz za mało tlenu itp. to ciemnieją paznokcie, robią się sine, i po tym lekarz poznaje czy wszystko jest ok (oczywiście nie tylko po tym, ale między innymi) i lakier w tym przeszkadza. prawdopodobnie jakbyś poszła z pomalowanymi to i tak kazaliby Ci zmyć lakier
-
Dokładnie tak jak Sury pisze..
Zero makijazu oraz pomalowanych paznokci tak u dłoni jak i u stop...poniewaz po zabarwieniu skóry oraz płytek paznokci lekarze sprawdzaja Twoj stan itd! jesli bedziesz miała to dostaniesz srodek i bedziesz musiała zmyć
takze ani tipsów ani lakieru
-
Monia ja odejchałam w 16 tyg :)heheh sie moj R wystraszył

nadal wchodze dp środka ale idziemy na Msze wtedy kiedy jest malo ludzi, a juz wiemy o ktorej godzinie tak jest a po drugie wiekszość mszy siedze
ja myslalam ze w poniedzialek u dentysty odjade..Mały mnie tak uciskał ze masakra!
babka to zauwazyła, przestała wiercić...dała mi odetchnąc i juz było oki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:30
-
no to będziemy razem wizytować. Na szczęście mam prenatalne na 14.40 to nie będe musiała czekać cały dzień znów .. a wizyta 2 dni później u ginki- ciekawe czy znów mi będzie usg robiła- napewnoMadziulka wrote:U mnie na prenatalnych lekarka odrazu powiedziała że cos tam jest miedzy nogami

A ja i tak jakoś nie wziełam tego do siebie bo wydawało mi się że to za szybko,ale jednak sprawdziło się
A tak w ogóle to też mam wizytę 15go
-
XxMoniaXx wrote:wszyscy ubrani a ja jakbym mogła to bym nago siedziała co mi tak ciepło i duszno się zrobiło

Eno matka opanuj sie
nie rozbieraj sie przy ludziach....Kobieto
hihihih
mizzelka lubi tę wiadomość
-
a przypomniała mi się historyjka z tym prezentem na święta co podejrzewam mamę
bo moja mama ostatnio kupiła telefon, no i pojawił jej się jakiś kluczyk (oczywiście jak się nim bawiła) a dodam,że nie bardzo ogarnia dzisiejszą technologię
no i chciała koniecznie to zlikwidować- szukam i szukam, siostra też i nic, na necie nic nie ma , w instrukcji też, aż mąż doszedł do tego że to skrót do widgetów
no ale mama uparta, ona tego nie chce, no i pojechała specjalnie do plusa to usunąć(nie usunęli bo to normalne i dopiero do niej to dotarło:P ) no ale rzecz w tym,że specjalnie jechała całe miasto po pracy i wracała z moim T., no to on tłumaczy jej,że mówiliśmy itp.itd. i specjalnie czas i siły zmarnowała a ta tak kręcić zaczęła i że jeszcze coś załatwiała bla bla bla ( w tym samym miejscu co ostatnio!), no i wrócił do domu i mówi " wiesz że na prawdę coś kombinuje? Bo taka podejrzana, kręciła coś
" haha
a on raczej tak wątpi we wszystko
ciekawe ciekawe... chociaż nadal wątpię, znając moją mamę i jej przekonania
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiesz Aga pojutrze Mikołajki a za 3 tygodnie Boże Narodzenie
Na wózek zamawiany np. z hurtowni chwilkę się czeka... 
a może właśnie zmieniła przekonania jak wszyscy w koło mówią, że trzeba kupić wcześniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 13:20
-
nick nieaktualnyHahahaha! wyszłam do sklepu po pepsi bo już tak mi się gazowanego chciało, że szok ;P wchodzę a szefowa leci za mną i mnie pyta: "Pokaż mi tu szybko co sobie kupiłaś do jedzenia!" hahaha dobrze, że miałam jeszcze w torebce drożdżówkę
pokazuję jej a ona: "Ale żadnego pepsi mi nie pij! Ja cię tu teraz będę pilnować!" hahaha
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no zobaczymy co pod choinką będzie, ale nie wierzę że wózek

haha, szefowa już wie? Myślałam że nie mówiłaś jeszcze
Anutka dobrze, że wszystko jest dobrze
jak tylko podpisałam wszystkie papiery dotyczące umowy to powiedziałam
nie ma sensu tego ukrywać bo i tak się wyda, a dzięki temu nie muszę już dźwigać i mam pozwolenie na dłuższe przerwy
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH