Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholerka Mizzy! Na 16:30 mam wizytę u dentysty i wrócę pewnie dopiero po 18. Nie wiem jak ja to wytrzymam
Chociaz nie wiem czy usiąde na fotel dzisiaj bo trochę mnie muli a nie chcialabym porzygać dentystki
Majka chyba tylko siądzie na lakowanie trzech ząbków, zdjecie i przegląd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:49

-
o to widzę że bd się działo

ja też nie jestem w stanie przewidzieć o której wrócę... no chyba że z wrażenia znów bd rozczarowana
ale i tak dam oczywiście znać co tam i jak tam 
jak masz bełtać to przenieś wizytę, ja to bałam się myć dobrze zęby w tam tym czasie
ciężko było hahahha
-
Mizzy nawet tyjemy podobnie

Livia bo dziewczyna amatorsko się tym zajmuje, ale sprzęty itp. ma (w sumie już trochę ma tych sesji) ,ale dodatkowo studiuje i asystuje w filmach no i sama rozumiesz
ja nie marudzę, bo za free a brzuszek będzie większy, chociaż już się napaliłam na jutro 
co do kiszonych to dobry dodatek- do wszystkiego
z
Rudasku ja mam bigos teściowej
Marta mój w domu też nic nie musiał robić, mama wszystko podawała (dalej to robi jak jesteśmy, śniadanie, obiad, kolacja, deserki, owoce) ,ale teraz jest na swoim i nie wyobrażam sobie żeby nic nie robił... fakt,że dużo o tym rozmawialiśmy zanim zamieszkaliśmy razem no i znasz mój charakter że też bym sobie nie dała
poza tym to takie duże dzieci, lubią być chwaleni jak coś zrobią i robią to z większą chęcią 
Mizzy ale emocji nam dostarcza Twój skarb
co do wysiłku to ja zle usiade i juz serducho wali i słabo się robi.,
mizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:oby oby... najwyzej wrócę wieczorem hahah
zanim wyjdę z gabinetu 
ale raczej gin już się nade mną zlituje, a jak nie to pewnie za 2 tyg się dowiem.. bo już byłoby pewnie USG te trzecie najważniejsze.. albo za 3 tyg.. fuck :<
już na wstępie powiedz,że nie wyjdziesz póki nie dowiesz się i nie interesuje Cię jak to zrobi
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry

Ja oczywiście standardowo niewyspana,wycieczki do wc co 2 godz,a mój mąz tak twardo śpi i rano zdziwiony że ja pół nocy sobie spacerowałam.
Bolą mnie wszystkie gnaty,nie mogę za długo spać na jednym boku bo zaraz mnie narywa biodro i cała noga,czy wy też tak macie? -
U mnie na prenatalnych lekarka odrazu powiedziała że cos tam jest miedzy nogamiXxMoniaXx wrote:ciekawe czy tego 15- stego lekarz powie kto we mnie siedzi
i tak nawet jak powie to chyba nie uwierzę 

A ja i tak jakoś nie wziełam tego do siebie bo wydawało mi się że to za szybko,ale jednak sprawdziło się
A tak w ogóle to też mam wizytę 15go
-
nick nieaktualnyWłaśnie był u mnie bhp-owiec w sprawie mojej ciąży
ogólnie same pozytywy, mój staż ze składkami, które miałam odprowadzane liczy się jako ciągłość zatem spokojnie L-4 mogę brać, do końca ciąży i na macierzyńskim płacone będę miała 100% a i mam szanse na wychowawczy
przy komputerze mogę pracować tylko 4 godziny, każde złe samopoczucie mogę wyjść do domu a do lekarza wychodzić kiedy chcę
tylko zaświadczenie im muszę dostarczyć i będzie git
-
Dziewczyny jakiego ja mam sąsiada zjebanego.Codziennie rano o 06.00 słysze jak dzrze się do swojego syna 3letniego - Zamknij kurwa ryja. Ten mały to jest diabeł wcielony przez takie zachowanie rodziców.Nigdzie nie pracują a dziecko wywożą z rana do przedszkola żeby miec spokój a odbierają o 17.00.
Biją sie na potęge a za 10 min potrafią spacerować za rączke po osiedlu.
Najlepsze jest jak drzewo rąbie w łazience do palenia,teraz napierdziela w piwnicy aż mi podłoga sie trzęsie.
Ja go chyba uduszę jak Marcel się urodzi,bo jego piwnica jest pod moją sypialnia i nie wyobrażam sobie żeby tak się tłukł przy małym dziecku -
nick nieaktualny
-
Sury wrote:Właśnie był u mnie bhp-owiec w sprawie mojej ciąży
ogólnie same pozytywy, mój staż ze składkami, które miałam odprowadzane liczy się jako ciągłość zatem spokojnie L-4 mogę brać, do końca ciąży i na macierzyńskim płacone będę miała 100% a i mam szanse na wychowawczy
przy komputerze mogę pracować tylko 4 godziny, każde złe samopoczucie mogę wyjść do domu a do lekarza wychodzić kiedy chcę
tylko zaświadczenie im muszę dostarczyć i będzie git 
Sury L4 masz 100%....Macierzyński masz 100% przez pół roku a pozniej 60% lub 80% przez cały rok!
chyba, ze nie bierzesz tego rocznego!
a jakim cudem płatny wychowawczy?
przeciez nie ma czegoś takiego ? -
nick nieaktualnyMadziulka wrote:Dziewczyny jakiego ja mam sąsiada zjebanego.Codziennie rano o 06.00 słysze jak dzrze się do swojego syna 3letniego - Zamknij kurwa ryja. Ten mały to jest diabeł wcielony przez takie zachowanie rodziców.Nigdzie nie pracują a dziecko wywożą z rana do przedszkola żeby miec spokój a odbierają o 17.00.
Biją sie na potęge a za 10 min potrafią spacerować za rączke po osiedlu.
Najlepsze jest jak drzewo rąbie w łazience do palenia,teraz napierdziela w piwnicy aż mi podłoga sie trzęsie.
Ja go chyba uduszę jak Marcel się urodzi,bo jego piwnica jest pod moją sypialnia i nie wyobrażam sobie żeby tak się tłukł przy małym dziecku
oj tak mieszkanie w bloku znam to ;/ ostatnio mój sąsiad z góry o 23 wiertarkę włączył ;P a Ci Twoi sąsiedzi to patologia! kto wie czy tego małego też nie biją
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH