X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury krwawienie to normalne :)
    no a ciąza podobno to nie choroba wiec wiesz....
    wiem, ze sie źle czujesz itd, przez to samo przechodziłam...ale wiesz jakie sa chlopy jak maja katar to umieraja...a Oni sami o naszym bólu moze sie zorientują dopiero podczas porodu...przeciez " wy sobie zawsze radzicie" to ich hasło przewodnie! a wydaje mi sie ze gdyby raz dostali okres to by poznali co to prawdziwy ból....:) hehhe takze musisz byc silna no i dać rade :)

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Rudasku .. dobrze to podsumowałaś o tych chłopach .
    Mój wczoraj wymyślił, że muszę iść do kardiologa na wizytę zobaczyć czy wszystko gra .... bo się boi , że mi coś sie stanie z <3 . Mama moja miała w miom wieku zapalenie mięśnia sercowego i mój mnie teraz męczy :O no nic chyba dziś trafi mi sie umówić na wizytę bo kolejny dzień wysłuchiwania byłby ciężki :P ale dobrze, że się troszczy :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlatego nawet się nie odzywam tylko zaciskam zęby i robię wszystko :P ale wkurzona jestem i tak ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy tego 15- stego lekarz powie kto we mnie siedzi :) i tak nawet jak powie to chyba nie uwierzę :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    No dlatego nawet się nie odzywam tylko zaciskam zęby i robię wszystko :P ale wkurzona jestem i tak ;)
    ale mimo wszystko powinien ruszyć dupę i Ci pomóc ... potem jak będzie dziecko to sama wszystkiego nie zrobisz !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ciekawe czy tego 15- stego lekarz powie kto we mnie siedzi :) i tak nawet jak powie to chyba nie uwierzę :P

może już coś będzie widać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale mimo wszystko powinien ruszyć dupę i Ci pomóc ... potem jak będzie dziecko to sama wszystkiego nie zrobisz !

coraz częściej Monia myślę, że cała opieka nad dzieckiem i domem i zakupami i psem spadnie na mnie, bo widzę jak jest teraz dla niego tylko komputer w wolnym czasie się liczy :/ ale twarda jestem a jego mam w nosie o! :P

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    może już coś będzie widać :D
    hehehe taaakkk a potem się zmieni w chłopaka/dziewczyne :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja wiedziałam w 13tyg :)
    choc poszłam tydzien pozniej do innego lekarza, prowadzacego i sie smiał :) Ze ten Pan ktory mi robił usg genetyczne to jest mało wiarygodny w sensie płci :) zawsze coś palnie, mamy sie ciesza a pozniej wychodzi co innego miedzy nogami :) no ale u nas udało mu sie palnąć bo tydzien pozniej moj prowadzacy potwierdził ze bedzie facio no i tak jest do dzis :) Sprzetu Stasia nie da sie ukryć :)

Sury masz racje...zacisnij zęby i wytrzymaj ale tez bez przesady, jakby co to wypal z grubej rury itd...a co....wolno CI ! :)

ja nie mam na co narzekać bo moj R sprzata, jakby bylo trzeba to by cosik ugotował ale trzeba "przypomnieć" :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    coraz częściej Monia myślę, że cała opieka nad dzieckiem i domem i zakupami i psem spadnie na mnie, bo widzę jak jest teraz dla niego tylko komputer w wolnym czasie się liczy :/ ale twarda jestem a jego mam w nosie o! :P
    ale też mu nie możesz popuścić bo będzie widział, że jak będzie na kompie to i tak się zrobi przez Ciebie . Ja bym z nim wojowała codziennie.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już nie mam siły z nim wojować, później tylko kłótnie, stres a to źle wpływa i na mnie i na dziecko :/

mon!ta^ lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku ja pamiętam jak leżałam w szpitalu będąc w pierwszej ciąży... Po dwóch dniach szlam do swojej lekarki prowadzącej i płakałam jej, żeby pozwoliła mi iść do domu bo nie wyrabiam w szpitalu. Trzymaj się dzielnie!

A ja oczywiście wczoraj szybko zasnęłam, prześpię całą ciążę jak nic :D
    Dzisiaj mam wizytę u dentysty a tak mi się nie chce :/

Rudasku to jak taki wysoki czynsz to chyba stary blok? Teraz jak z teściową latałam po mieszkaniach to im starszy tym czynsz droższy był... No ale 80 metrów to sporo jednak z drugiej strony jak kupować swoje mieszkanie to już takie jak się chce mieć ;-) Chociaż nie raz słyszałam opinię, że najpierw kupuje sie małe mieszkanie żeby nei zagrzebać się w kredycie ale później znowu kolejne i kolejne? Bezsensu... Taka nasza Polska kochana, my tez kredyt teraz bierzemy na tą działkę i mimo, ze zarobki super R. ma to i tak różne warunki głupkowate mają i nam utrudniają... bo marynarz :/

Mizzy!!! Dzisiaj ważny dzien! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwcia blok nie jest jakiś z czasów komuny ale tez nie jest super młody! czynsz pewnie za lokalizację i za wielkość...
    No nic...poczekamy, moze nadejda lepsze czasy i sie coś uda! wiesz co, jakoś nie chce sie bawić w zmiane mieszkania co 5 lat, bezsens jak dla mnie....

a co do marynarza to wiem, bo ja sama w biurze kredytowym pracuje, tylko bardziej gotówki i konsolidacje wiec z nimi jest problem..ogolnie pracujacy na kontraktach itd to maja pod górke...a takie zarobki maja! no cóż....Polska! :)

jak sie macie ?

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pracuje na stalym kontrakcie wiec jest lepiej ale jednak teraz wymyślili, że kredyt można brac tylko w walucie w jakies sie zarabia a w funtach tylko jeden bank chce dać (Alior) i to nie tyle ile inne no ale co zrobić...

My dzisiaj czujemy się w miarę, ranki sa ok, mnie wieczorami teraz łapią mdlosci :/ Ale w sumie jak przypomnę sobie co miałam jakiś tydzień temu to teraz cud miód i malina jest i nie mam zamiaru narzekać :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku cieszę się, że skurcze minęły, oby tak już pozostało!

Monia a wolałabyś chłopca czy dziewczynkę? :)

Sury musisz chłopa trochę do porządku przywołać. Z tego co pamiętam to Ty też pracujesz, także nie komputer, a pomoc Tobie! Jak godzinkę mniej na kompie posiedzi to nic się mu nie stanie. Poślij no go tutaj, zaraz mu powiemy jak ma dbać o swoją ukochaną ;)

To ja na mojego D. narzekać nie mogę. Przyjdzie bardzo zmęczony z pracy, a i pozmywa, i coś ugotuje, i to bez żadnego gadania. Zobaczymy czy taki sam będzie po ślubie :D

Livia ja też ostatnio miałam taki senny okres, tylko bym spała i spała, ale ten początek 7 tygodnia obfituje jednak nie w senność, a w mdłości :/

Rudasku bo Polska to kraj absurdów. I to prawda, że młodzi mają tutaj pod górkę pod wieloma względami. No niestety.

Mizzy trzymam kciuki żeby Maluszek dziś pokazał czy jest fasolem czy fasolinką :)

Dobrego dnia dziewczyny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:51

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana u mnie najgorsze mdłości zaczęły się w 6t+4d i teraz już od jakiś 2-3 dni mam spokój (prawie) a zaczęło się spanie więc oby nie ale jeszcze wszystko przed Tobą :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spać to ja mogę, ale za mdłości podziękuję :P

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwię się, ja po kilku dniach płakałam do słuchawki męzowi i błagałam, żeby coś zrobił żeby się skończyły :D Biedny nie wiedzial co ma robić :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Ale skrobiecie od rana :)
    Mizzy ja już w nocy myślałam o wizycie Twojej! Czekaaaamyyy!
    Monia z płcią to teraz jeszcze troszkę loteria,więc podejdź na luzie :)
    Rudasku ja sie na tych kredytach nie znam,ale szkoda ze nie wyszło...jeszcze się uda :)
    Groszku ważne ze przeszło,no spe dają? No nic,leż i nie denerwuj sie bo oni może z tego satysfakcje mają...a o szpitalu już opinię masz :)
    Marta pogoń go,sama się nie rozerwiesz! Ja mojego też wczoraj poprosiłam mimo ze zmęczony po pracy to nawet nie wiem kiedy mi naczynia pomył :)
    Livia spanie to nie najgorszy objaw co? :P
    Sana jeszcze mdłości przed Tobą mogą być ;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, no mam nadzieje, ze kiedys sie uda :)

Moj tez wczoraj mył naczycia, chyba była dzien " facet przy garach" hahhahaha :):)

a my teraz ze Stasiem Ignasiem wcinamy tosty z szynka i serem i popijamy herbatką z cytrynką :) ohhhh jak nam dobrze :):)

Dziewczyny mnie dzis po nocy biodra bolą, czyzby sie rozciagały????

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1696 1697 1698 1699 1700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ