Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sury krwawienie to normalne

no a ciąza podobno to nie choroba wiec wiesz....
wiem, ze sie źle czujesz itd, przez to samo przechodziłam...ale wiesz jakie sa chlopy jak maja katar to umieraja...a Oni sami o naszym bólu moze sie zorientują dopiero podczas porodu...przeciez " wy sobie zawsze radzicie" to ich hasło przewodnie! a wydaje mi sie ze gdyby raz dostali okres to by poznali co to prawdziwy ból....
hehhe takze musisz byc silna no i dać rade
mizzelka lubi tę wiadomość
-
no właśnie Rudasku .. dobrze to podsumowałaś o tych chłopach .
Mój wczoraj wymyślił, że muszę iść do kardiologa na wizytę zobaczyć czy wszystko gra .... bo się boi , że mi coś sie stanie z
. Mama moja miała w miom wieku zapalenie mięśnia sercowego i mój mnie teraz męczy
no nic chyba dziś trafi mi sie umówić na wizytę bo kolejny dzień wysłuchiwania byłby ciężki
ale dobrze, że się troszczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ale mimo wszystko powinien ruszyć dupę i Ci pomóc ... potem jak będzie dziecko to sama wszystkiego nie zrobisz !
coraz częściej Monia myślę, że cała opieka nad dzieckiem i domem i zakupami i psem spadnie na mnie, bo widzę jak jest teraz dla niego tylko komputer w wolnym czasie się liczy
ale twarda jestem a jego mam w nosie o!
-
Monia ja wiedziałam w 13tyg

choc poszłam tydzien pozniej do innego lekarza, prowadzacego i sie smiał
Ze ten Pan ktory mi robił usg genetyczne to jest mało wiarygodny w sensie płci
zawsze coś palnie, mamy sie ciesza a pozniej wychodzi co innego miedzy nogami
no ale u nas udało mu sie palnąć bo tydzien pozniej moj prowadzacy potwierdził ze bedzie facio no i tak jest do dzis
Sprzetu Stasia nie da sie ukryć 
Sury masz racje...zacisnij zęby i wytrzymaj ale tez bez przesady, jakby co to wypal z grubej rury itd...a co....wolno CI !
ja nie mam na co narzekać bo moj R sprzata, jakby bylo trzeba to by cosik ugotował ale trzeba "przypomnieć"
-
ale też mu nie możesz popuścić bo będzie widział, że jak będzie na kompie to i tak się zrobi przez Ciebie . Ja bym z nim wojowała codziennie.Sury wrote:coraz częściej Monia myślę, że cała opieka nad dzieckiem i domem i zakupami i psem spadnie na mnie, bo widzę jak jest teraz dla niego tylko komputer w wolnym czasie się liczy
ale twarda jestem a jego mam w nosie o! 
-
nick nieaktualny
-
Groszku ja pamiętam jak leżałam w szpitalu będąc w pierwszej ciąży... Po dwóch dniach szlam do swojej lekarki prowadzącej i płakałam jej, żeby pozwoliła mi iść do domu bo nie wyrabiam w szpitalu. Trzymaj się dzielnie!
A ja oczywiście wczoraj szybko zasnęłam, prześpię całą ciążę jak nic
Dzisiaj mam wizytę u dentysty a tak mi się nie chce
Rudasku to jak taki wysoki czynsz to chyba stary blok? Teraz jak z teściową latałam po mieszkaniach to im starszy tym czynsz droższy był... No ale 80 metrów to sporo jednak z drugiej strony jak kupować swoje mieszkanie to już takie jak się chce mieć
Chociaż nie raz słyszałam opinię, że najpierw kupuje sie małe mieszkanie żeby nei zagrzebać się w kredycie ale później znowu kolejne i kolejne? Bezsensu... Taka nasza Polska kochana, my tez kredyt teraz bierzemy na tą działkę i mimo, ze zarobki super R. ma to i tak różne warunki głupkowate mają i nam utrudniają... bo marynarz 
Mizzy!!! Dzisiaj ważny dzien!

-
Liwcia blok nie jest jakiś z czasów komuny ale tez nie jest super młody! czynsz pewnie za lokalizację i za wielkość...
No nic...poczekamy, moze nadejda lepsze czasy i sie coś uda! wiesz co, jakoś nie chce sie bawić w zmiane mieszkania co 5 lat, bezsens jak dla mnie....
a co do marynarza to wiem, bo ja sama w biurze kredytowym pracuje, tylko bardziej gotówki i konsolidacje wiec z nimi jest problem..ogolnie pracujacy na kontraktach itd to maja pod górke...a takie zarobki maja! no cóż....Polska!
jak sie macie ? -
Mój pracuje na stalym kontrakcie wiec jest lepiej ale jednak teraz wymyślili, że kredyt można brac tylko w walucie w jakies sie zarabia a w funtach tylko jeden bank chce dać (Alior) i to nie tyle ile inne no ale co zrobić...
My dzisiaj czujemy się w miarę, ranki sa ok, mnie wieczorami teraz łapią mdlosci
Ale w sumie jak przypomnę sobie co miałam jakiś tydzień temu to teraz cud miód i malina jest i nie mam zamiaru narzekać

-
Groszku cieszę się, że skurcze minęły, oby tak już pozostało!
Monia a wolałabyś chłopca czy dziewczynkę?
Sury musisz chłopa trochę do porządku przywołać. Z tego co pamiętam to Ty też pracujesz, także nie komputer, a pomoc Tobie! Jak godzinkę mniej na kompie posiedzi to nic się mu nie stanie. Poślij no go tutaj, zaraz mu powiemy jak ma dbać o swoją ukochaną
To ja na mojego D. narzekać nie mogę. Przyjdzie bardzo zmęczony z pracy, a i pozmywa, i coś ugotuje, i to bez żadnego gadania. Zobaczymy czy taki sam będzie po ślubie
Livia ja też ostatnio miałam taki senny okres, tylko bym spała i spała, ale ten początek 7 tygodnia obfituje jednak nie w senność, a w mdłości
Rudasku bo Polska to kraj absurdów. I to prawda, że młodzi mają tutaj pod górkę pod wieloma względami. No niestety.
Mizzy trzymam kciuki żeby Maluszek dziś pokazał czy jest fasolem czy fasolinką
Dobrego dnia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:51
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
Dzień dobry

Ale skrobiecie od rana
Mizzy ja już w nocy myślałam o wizycie Twojej! Czekaaaamyyy!
Monia z płcią to teraz jeszcze troszkę loteria,więc podejdź na luzie
Rudasku ja sie na tych kredytach nie znam,ale szkoda ze nie wyszło...jeszcze się uda
Groszku ważne ze przeszło,no spe dają? No nic,leż i nie denerwuj sie bo oni może z tego satysfakcje mają...a o szpitalu już opinię masz
Marta pogoń go,sama się nie rozerwiesz! Ja mojego też wczoraj poprosiłam mimo ze zmęczony po pracy to nawet nie wiem kiedy mi naczynia pomył
Livia spanie to nie najgorszy objaw co?
Sana jeszcze mdłości przed Tobą mogą być
-
Agusia, no mam nadzieje, ze kiedys sie uda

Moj tez wczoraj mył naczycia, chyba była dzien " facet przy garach" hahhahaha

a my teraz ze Stasiem Ignasiem wcinamy tosty z szynka i serem i popijamy herbatką z cytrynką
ohhhh jak nam dobrze 

Dziewczyny mnie dzis po nocy biodra bolą, czyzby sie rozciagały????
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH