Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cooooooo ? chyba mu trzeba będzie reset zrobićmizzelka wrote:NAJLEPIEJ.. a dziś mnie rozwalił tekstem że najlepiej to zrobiła sąsiadka.. 21 lat a na żadnej wizycie nie byla u gin i aby problem miała z porodem bo nikt nie chciał brać za to odpowiedzialności.. i ma zdrową córkę i wszystko dobrze -.-
już nic nie mówię bo na nowo ciśnienie mi się podnosi i mu krzywdę zrobię..
jej jak go już tak straszy to aż strach co bedzie po 50 - tce
-
dla niego to najlepiej siedzieć w chałupie i nigdzie nie chodzić ani się nie ruszać, tylko kisić się.
kasy nie wydawać, bo po co na wizyty, po co tyle ubranek, po co tyle wszystkiego..
a kilka dni temu taki był kochany.. do brzuszka mówił, przytulał, szukał kopniaków.. śmiał się że półka na samej górze dla dziecka i jak ono sięgnie?
jak to w ciągu jednej chwili może to wszystko zburzyć a potem się dziwi że zła chodzę i się nie odzywam.. -
Mizzy ale skoro on wcześniej się trochę inaczej zachowywał to może tak stres na niego działa? Bo ja wiem? Moim zdaniem powinnaś z nim usiąść i mu na spokojnie wyjaśnić że takie jego zachowanie Cię boli.
Mój od początku zaznaczył że przy porodzie chce być i przecinać pępowinę
zobaczymy tylko czy nie zemdleje tam
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
A pro po na kartce co gin mi podał to spróbuje spisać
Zawartość żelaza w 100g produktu
produkty zbożowe:
płatki zbozowe 2mg
pieczywo ciemne 2,5mg
pieczywo graam 2,3mg
chleb zytni pelnoziarnisty 3,3 mg
suche owoce:
suszone sliwki 2,9mg
suszone figi 3mg
Rodzynki 2,2 mg
Mięso/wędliny:
polędwica wołowa 3,1mg
zając 3,8 mg
Salami 2,7 mg
Podroby:
wątróbka 8mg
kaszanka 6,4 mg
Ryby i owoce morza
Małże 24 mg
Sardynki 3,2 mg
Łosoś 3,8 mg
Warzywa:
Buraki 3mg
Szpinak 4mg
Pietruszka(korzeń) 3,5 mg
Inne:
kakao 10,7mg
czekolada 2,2mg
Migdały 4,2mg
orzechy pistacjowe 7,3mg
orzechy ziemne 2 mg
oczywiscie trzeba zwrocic uwage czy aby to mozna czy nie bo to ogólna dieta nie dla kobiet w ciąży koniecznie.. i piszą że kobiety w ciazy potrzebuja około 30mg dziennie tego żelaza
aa i że utrudnia wchłanianie kawa, herbata, napoje typu cola, mleko, produkty bogate w błonnik
a ułatiwa witamina C, soki owocowe, obecność mięsa w posiłku.
chociaż moja ciocia pielęgniarka powiedziała mi żebym przed morfologią nażarła się natki pietruszki i zaraz wyniki będą inne
że koleżanki z oddziału tak robią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:23
-
przecież płci nie można sobie zaplanowaćmizzelka wrote:Chyba macie racje dziewczyny... Humorki to ma jak cholera i mu się chyba ta moja ciąża udziela bo ja tak zła nie jestem o te głupie USG jak on.. a co to zmieni coś? ;/
chociaz czuje ze bd smutny jak bd dziewczynka..
nie rozumie tego ?
a czemu Ty jesteś winna , że usg Wam lekarz nie zrobił jejjjj
-
ja też teraz na 23 zapisałam się jako pierwsza
a co mi tam, puste miał to korzystam 
i też mam zalecone te ogólne badanka i dodatkowo jakiś jeden odczynnik mi zaznaczyl chyba na wirus wątroby
przy okazji odbiorę cytologię i w koncu bd spokojnie spać czy coś się tam nie dzieje, ciekawe czy nie bd plamić bo ostrzegł że 3 dni mogę nawet
Fajnie by było zrobić tutaj jakiś kalendarzyk wizyt... byłoby do ogarnięcia kto i jak ma
-
Mizzi może i będzie rozczarowany jak będzie dziewczynka bo wiadomo, faceci o synach marzą ale jak rodzą się dziewczynki to pierdolca na ich punkcie dostają

A jak będzie dalej się fochał to powiedz mu, ze ma to co sam zrobił! Plemnik decyduje o płci wiec mógł wypuścić innego
mizzelka lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH