Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi! Ale numer, to na stówę będzie baba, mówię Ci :D Szkoda trochę, że tego usg Ci nie zrobił, co mu szkodziło ale męża to kopnij w dupsko, co on sobie myśli? Ech współczuję wam kobitki bo mój to mi z kolei powiedział, że mam jeździć tyle razy ile czuję potrzebę i nie na wizytę co miesiąc tylko co 3 tygodnie a nawet 2 i pieniędzmi mam się nie przejmować bo dziecko i moj spokój najwazniejsze... Ale w sumie to Mizzi olej, szkoda nerwów ;-)

Ja wrócilam od dentysty, nie miałam dzisiaj noc robione bo nie wysiedziałabym, przełożyłam wizytę na wtorek rano - rankami lepiej się czuję to pójdzie ;-) Dzisiaj Majka siedziała na fotelu ;-) Wszystko wuleczone juz Młoda ma, teraz wizyta u ortodonty bo możliwe, że aparatem się zakończy :/

No i zjadłam znowu fasolkę po bretońsku i odpoczywam. Wymęczona jakas jestem dzisiejszym dniem :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do imienia Filip - to było moje ukochane imię dla chłopca odkąd urodziła sie Majka i zawsze powtarzałam, że jak będe miała syna to Filipa i co? Mój mąz kochany sprowadzil mnie do pionu - NIGDY W ŻYCIU! :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nadzieja2304 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja gin to się prawie że darła na mnie że tyle przytyłam Mała ważyła 3270 a ja przytyłam 20kg :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teściowa mi mówi , że ona nie może zrozumieć po co mam te prenatalne skoro jej dziewczyny nie miały (jedna urodziła przeszło 5 lat temu, druga przeszło 2) :O mówie jej , że nie musze tylko chcę iść.... wrrrrrr

i mówi , że teraz będe już znać płeć pewnie a ja jej mówie , że nawet jak tak to nie warto tego brAĆ do serca bo wszystko może sie zmienić ... ona tego nie rozumie :O

a najlepsze :O
    nie moge wchodzić do piwnicy bo tam jest mysz a ona twierdzi , że jak zobacze mysz to dziecko będzie miało tzw "myszke" na ciele :O
    cholerne zabobony :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    A co do imienia Filip - to było moje ukochane imię dla chłopca odkąd urodziła sie Majka i zawsze powtarzałam, że jak będe miała syna to Filipa i co? Mój mąz kochany sprowadzil mnie do pionu - NIGDY W ŻYCIU! :/
    Tez zawsze mowilam ze jak bede miala kiedys syna to Filipka,a maz ze nie i ma byc Marcel

relgh371ly1mtto9.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia po co Ty w ogóle słuchasz tej teściowej? :D Skoro wszystko wie najlepiej to niech sobie wie - ja bym jej nic nie mówiła :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że mój nie wyobraża sobie osobno wizyt.. baaaaa on nawet do dentysty , ogólnego lekarza idzie często ze mną :O :) a ja z nim :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój woli imiona męskie raczej tradycyjne - twierdzi, że wybrzydza tak bardzo z męskimi bo stawia się na miejscu tego chlopca i nie chciałby miec na imię Filip :D Bo co do dziewczynki problemu żadnego nie ma - większość mu się podoba :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Monia po co Ty w ogóle słuchasz tej teściowej? :D Skoro wszystko wie najlepiej to niech sobie wie - ja bym jej nic nie mówiła :P
    bo jak słysze te głupoty to muszę się odezwać ale ona tego nie rozumie dlaczego jak mi powie dziewczyna to może być chłopak.. tłumaczyłam 5 razy ale już teraz mówie "to się może zmienić " i koniec gadania ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja 19 grudnia ide pierwszy raz z meżem do ginekologa na wizytę bo juz będzie w domu. Pewnie chodziłby ze mna od pierwszej - on taki jest, musi wszystkiego przypilnować :D

A wczoraj mnie nastraszył, że w czasie mojego porodu zemdleje. Co jego ciekawośc nie pozwoli mu nie zajrzeć a jak spojrzy to pewnie padnie na podłogę :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale skoro nie rozumie to i nie zrozumie a Twoich nerwów szkoda ;-) Moja teściowa też kilku rzeczy nie rozumie ale jak widze, że nie czai bazy to nie wnikam juz głębiej żeby jej się mózg nie zlasował :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia u Ciebie to zrozumiałe bo męza nie ma ale jak będzie to już będzie chodził i pewnie zadawał 1000 pytań gin tak jak mój :D

haaaaaaa ... ja mojego wczoraj uświadomiłam , że będzie krew ... i wiecie cooo :O on był wielce zdziwiony :O ja widzę , że będe go musiała bardziej przygotowywać :D powiedział, że zemdleje :O spoko .... a należy do twardzieli...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się boję, ze moj rozpierduchę będzie robił na porodówce :D Bo on taki grzeczny i w ogóle ale jak będzie widzial, ze cierpię to nie wiem jak zareaguje :D Ale jak mi zemdleje to mu nie wybaczę! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Wam mówie, że zostane sama na tej porodówce bo jak mnie będzie bolało to on pozabija tych wszystkich lekarzy , że mnie boli :D

a potem on zemdleje.. czyli będe musiała sobie poradzić sama :D hahahaha

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj? ciekawe czy na sale porodową w ogóle wejdzie -.-

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu powiedziałam tylko nie próbuj zemdleć !!!!! a on "nie mogę tego obiecać ..."

wczoraj go uświadomiłam, że łożysko sie rodzi ... on myślał , że samo wychodzi zawsze .....
    pępowiny nie da rady przeciąć stwierdził.... już ja mu dam !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi Twój mąz to taki "starodawny" trochę. Moze jeszcze przez okno tylko mu pokazac dziecko w szpitalu? :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a moj? ciekawe czy na sale porodową w ogóle wejdzie -.-
    jak sie wszystko zacznie to z łzami w oczach będzie za Toba łaził krok w krok !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam wczoraj ten film "jak urodzić i nie zwariować "... imój też się przysiadł i obejrzał cały :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi Twój mąz to taki "starodawny" trochę. Moze jeszcze przez okno tylko mu pokazac dziecko w szpitalu? :D
    NAJLEPIEJ.. a dziś mnie rozwalił tekstem że najlepiej to zrobiła sąsiadka.. 21 lat a na żadnej wizycie nie byla u gin i aby problem miała z porodem bo nikt nie chciał brać za to odpowiedzialności.. i ma zdrową córkę i wszystko dobrze -.-

już nic nie mówię bo na nowo ciśnienie mi się podnosi i mu krzywdę zrobię..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
‹‹ 1704 1705 1706 1707 1708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ