SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi! Ale numer, to na stówę będzie baba, mówię Ci :D Szkoda trochę, że tego usg Ci nie zrobił, co mu szkodziło ale męża to kopnij w dupsko, co on sobie myśli? Ech współczuję wam kobitki bo mój to mi z kolei powiedział, że mam jeździć tyle razy ile czuję potrzebę i nie na wizytę co miesiąc tylko co 3 tygodnie a nawet 2 i pieniędzmi mam się nie przejmować bo dziecko i moj spokój najwazniejsze... Ale w sumie to Mizzi olej, szkoda nerwów ;-)

Ja wrócilam od dentysty, nie miałam dzisiaj noc robione bo nie wysiedziałabym, przełożyłam wizytę na wtorek rano - rankami lepiej się czuję to pójdzie ;-) Dzisiaj Majka siedziała na fotelu ;-) Wszystko wuleczone juz Młoda ma, teraz wizyta u ortodonty bo możliwe, że aparatem się zakończy :/

No i zjadłam znowu fasolkę po bretońsku i odpoczywam. Wymęczona jakas jestem dzisiejszym dniem :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do imienia Filip - to było moje ukochane imię dla chłopca odkąd urodziła sie Majka i zawsze powtarzałam, że jak będe miała syna to Filipa i co? Mój mąz kochany sprowadzil mnie do pionu - NIGDY W ŻYCIU! :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nadzieja2304 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja gin to się prawie że darła na mnie że tyle przytyłam Mała ważyła 3270 a ja przytyłam 20kg :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teściowa mi mówi , że ona nie może zrozumieć po co mam te prenatalne skoro jej dziewczyny nie miały (jedna urodziła przeszło 5 lat temu, druga przeszło 2) :O mówie jej , że nie musze tylko chcę iść.... wrrrrrr

i mówi , że teraz będe już znać płeć pewnie a ja jej mówie , że nawet jak tak to nie warto tego brAĆ do serca bo wszystko może sie zmienić ... ona tego nie rozumie :O

a najlepsze :O
    nie moge wchodzić do piwnicy bo tam jest mysz a ona twierdzi , że jak zobacze mysz to dziecko będzie miało tzw "myszke" na ciele :O
    cholerne zabobony :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    A co do imienia Filip - to było moje ukochane imię dla chłopca odkąd urodziła sie Majka i zawsze powtarzałam, że jak będe miała syna to Filipa i co? Mój mąz kochany sprowadzil mnie do pionu - NIGDY W ŻYCIU! :/
    Tez zawsze mowilam ze jak bede miala kiedys syna to Filipka,a maz ze nie i ma byc Marcel

relgh371ly1mtto9.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia po co Ty w ogóle słuchasz tej teściowej? :D Skoro wszystko wie najlepiej to niech sobie wie - ja bym jej nic nie mówiła :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że mój nie wyobraża sobie osobno wizyt.. baaaaa on nawet do dentysty , ogólnego lekarza idzie często ze mną :O :) a ja z nim :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój woli imiona męskie raczej tradycyjne - twierdzi, że wybrzydza tak bardzo z męskimi bo stawia się na miejscu tego chlopca i nie chciałby miec na imię Filip :D Bo co do dziewczynki problemu żadnego nie ma - większość mu się podoba :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Monia po co Ty w ogóle słuchasz tej teściowej? :D Skoro wszystko wie najlepiej to niech sobie wie - ja bym jej nic nie mówiła :P
    bo jak słysze te głupoty to muszę się odezwać ale ona tego nie rozumie dlaczego jak mi powie dziewczyna to może być chłopak.. tłumaczyłam 5 razy ale już teraz mówie "to się może zmienić " i koniec gadania ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja 19 grudnia ide pierwszy raz z meżem do ginekologa na wizytę bo juz będzie w domu. Pewnie chodziłby ze mna od pierwszej - on taki jest, musi wszystkiego przypilnować :D

A wczoraj mnie nastraszył, że w czasie mojego porodu zemdleje. Co jego ciekawośc nie pozwoli mu nie zajrzeć a jak spojrzy to pewnie padnie na podłogę :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale skoro nie rozumie to i nie zrozumie a Twoich nerwów szkoda ;-) Moja teściowa też kilku rzeczy nie rozumie ale jak widze, że nie czai bazy to nie wnikam juz głębiej żeby jej się mózg nie zlasował :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia u Ciebie to zrozumiałe bo męza nie ma ale jak będzie to już będzie chodził i pewnie zadawał 1000 pytań gin tak jak mój :D

haaaaaaa ... ja mojego wczoraj uświadomiłam , że będzie krew ... i wiecie cooo :O on był wielce zdziwiony :O ja widzę , że będe go musiała bardziej przygotowywać :D powiedział, że zemdleje :O spoko .... a należy do twardzieli...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się boję, ze moj rozpierduchę będzie robił na porodówce :D Bo on taki grzeczny i w ogóle ale jak będzie widzial, ze cierpię to nie wiem jak zareaguje :D Ale jak mi zemdleje to mu nie wybaczę! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Wam mówie, że zostane sama na tej porodówce bo jak mnie będzie bolało to on pozabija tych wszystkich lekarzy , że mnie boli :D

a potem on zemdleje.. czyli będe musiała sobie poradzić sama :D hahahaha

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj? ciekawe czy na sale porodową w ogóle wejdzie -.-

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu powiedziałam tylko nie próbuj zemdleć !!!!! a on "nie mogę tego obiecać ..."

wczoraj go uświadomiłam, że łożysko sie rodzi ... on myślał , że samo wychodzi zawsze .....
    pępowiny nie da rady przeciąć stwierdził.... już ja mu dam !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi Twój mąz to taki "starodawny" trochę. Moze jeszcze przez okno tylko mu pokazac dziecko w szpitalu? :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a moj? ciekawe czy na sale porodową w ogóle wejdzie -.-
    jak sie wszystko zacznie to z łzami w oczach będzie za Toba łaził krok w krok !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam wczoraj ten film "jak urodzić i nie zwariować "... imój też się przysiadł i obejrzał cały :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi Twój mąz to taki "starodawny" trochę. Moze jeszcze przez okno tylko mu pokazac dziecko w szpitalu? :D
    NAJLEPIEJ.. a dziś mnie rozwalił tekstem że najlepiej to zrobiła sąsiadka.. 21 lat a na żadnej wizycie nie byla u gin i aby problem miała z porodem bo nikt nie chciał brać za to odpowiedzialności.. i ma zdrową córkę i wszystko dobrze -.-

już nic nie mówię bo na nowo ciśnienie mi się podnosi i mu krzywdę zrobię..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
‹‹ 1704 1705 1706 1707 1708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ