Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
No wróciłam z jedzonka - pyszne było! Zrobiłam tez zakupki szybkie i jestem w domku

Lenka! Będzie dobrze wszystko
Skąd te krwiaki się biorą w ogóle? Po co i na co... Leż i odpoczywaj i nie płacz!
Mizzi nie było Cię jak była jazda na innym temacie i musiałam Cię wyręczyć awanturnico jedna
mizzelka lubi tę wiadomość

-
ona pisze pewnie jakies głupoty i mozee cieszy sie w głupi sposob, ze ktośs po niej jedzie, cieszy sie ze komus nerwy psuje

byłąs na wietnamskim Livka, co jadłaś...? jakiegos kebaba?
kurde, w nalesniku zjadłabym albo Haczapuri ze Sfinksa..mhmmmmmmmmm
miesko, fryteczki i te suróweczki....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestesmy po usg u naszej pani doktor i jestem zaniepokojona, mala wazy 2100 (w 5 tyg przybrala tylko 700 gram) i wg usg to 33 + 0, jest mniejsza o tydzien niz powinna, ulozenie glowkowe i wszystkie wymiary na dolnej granicy, maluszek sie szykuje. Termin wg dzisiejszego usg to 28.01 wg om 22.01 wg belly 20.01
mizzelka lubi tę wiadomość
-
A ti mi mamuska mowila, moze cosik pokickalaprzedszkolanka:) wrote:Anutka tak czytam i ten Wojtuś z M jak miłość to nie syn Przybylskiej
z kimś Ci się musiało pomylić 
i w ogóle ta położna pracuje z moją gin., gdzie jest ordynatorem , więc będę je miała obie przy porodzie uff!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
a ja bede miała chyba mutanta
po moich dziadkach, braciach 1,80 cm

OMG!!
Anutka, nie denerwuj sie, kazdy rosnie w swoim tempie
widisz tez rozbieznosci miedzy data porodu wg usg a om 
moj znowu jest do przodu ponoc o 2 tyg, bo owu była wczesniejsza...
i termin wg OM to 2.02, a wg usg ok. 21-25.01
mnie tez chyba powoli dopada cofka zgaga, zarzuca mi trescia z zołądka przy odbiciu i lezeniu, feee...jakimś kwasem żołądkowym, gorzkie to i piecze....
własnie obrywam od Syna po zebrach
matkooo jedyna
co za agresja !