Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena nic się tym krwiakiem nie martw , moja koleżanka z ovu z którą pisze tylko na priv też jest w podobnym tygodniu ciąży co Ty i tez miała krwiaka, brała duphaston i plamiła ale dzięki temu , cały się usunął.. teraz już nie ma po nim śladu

będzie dobrze tylko leż i odpoczywaj !!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Lena dobrze wszystko jest
tu chodzi o mm, jeden zły ruch i już źle zmierzone, poza tym pamiętaj że każdy sprzęt jest inny 
Akurat tutaj sprzęt był taki sam jak w szpitalu,
Oprócz leżenia i brania luteiny nic nie mogę już zrobić ..
Tylko oczekiwać cudu ..
-
Anutka ja się nie znam ale z tego co słyszałam to później już dzidzia przybiera powoli bo jakby tak szybko przybierała jak na początku to przy porodzie osiągałaby chyba z 7 kgAnutka wrote:Dziewczyny jestesmy po usg u naszej pani doktor i jestem zaniepokojona, mala wazy 2100 (w 5 tyg przybrala tylko 700 gram) i wg usg to 33 + 0, jest mniejsza o tydzien niz powinna, ulozenie glowkowe i wszystkie wymiary na dolnej granicy, maluszek sie szykuje. Termin wg dzisiejszego usg to 28.01 wg om 22.01 wg belly 20.01
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenusia, krwiaczek sie wchłonie
napewno bedzie dobrze:)
Królis da rade, jest silny
na poczatku maało rosnie...ale zacznie jak szalony, nie plamisz prawda??
to wszystko powinno byc ok, tylko lez.....
wpadne do Ciebie- bedziemy razem lezec..
bedzie nam razniej
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry

jestem chyba pierwsza
juz na nogach bo mam dzis sporo rzeczy do zrobienia a popoludniu wyjezdzamy do Stolycy na cały weekend
wiec musze ogarnać chałupe, bo sasiadka bedzie przychodzic do kota, zeby zawału nie dostała
musze dokonczyć literki Frankowi, upiec muffinki, spakować nas itd
Agusia Wam przekazała info o wizycie:)
Mały ma sie dobrze, strasznie ruchliwy, ciezko Go bylo pomierzyć, waży 1506gr, Wszystko wskazuje ze to 30t4d
Pan PAPA nie mial wczoraj humoru, jakiś spiety był, nie zbadał mnie ani nic, tylko usg 
kolejna wizyta 7 stycznia, plus znów mocz, krew i gbs
mizzelka lubi tę wiadomość

ile można czekać