Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa to gitSana wrote:Ja zawsze gotuję
nie jem surowych 
Ale teraz zajarzyłam o co chodzi... ja frankfurterki nazywam takie małe kiełbaski, namąciłam
nie robię tych typowych frankfurterek, tylko kiełbaski z szynki 
Ale one są podobne do frankfurterek dlatego tak je nazywam
-
Dziewczynki Franio gotowy

http://wrzucaj.net/images/2014/12/11/franio.jpg
Muffinki upieczone:) teraz prasowanie i pakowanie

Kurde Małego mam gdzies w okolicach przepony, nie moge siedzieć bo zaraz mroczki przed oczami i mi słabo
Info dla Agusi.....Pola bedzie u CIebie w nastepnym tyg
Nie bedzie mnie do niedzieli w domku i nie mam jak dokończyć
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietki, dziś 3 dzień z rzędu wyszedł mi pozytywny test owu, wiem że powinno się testować tylko do pierwszego testu pozytywnego, ale chciałam zobaczyć jak długo będą wychodziły pozytywne. We wtorek byłam na minitoringu i były dwa pęcherzyki,jeden miał 28mm a drugi 25mm, dziś dopiero tempka się podniosła. Podejżewam że się zluteinizowały.. Macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy przy LUF tempka wzrasta długo i powoli czy jest taki znaczny skok jak u mnie??
-
ale zamulacie dzisiaj!

ja dzienniczek uzupełniam,ale mam tak zimno w domu,że co jakiś czas pod kocyk muszę bo zamarzam
Yuly a Ty byłaś stymulowana? Bo widzę,że sporo już rzeczy próbowaliście ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 13:51
-
XxMoniaXx wrote:mam wyniki ..
mocz ok
a tsh miesiąc temu było 1 a dziś 0,405 ....
czy to normalne ??? mam się martwić tym tsh ?
Monia mi spadło do 0.09....takze spokojnie:) a na ostatniej wizycie juz miałam wiecej
takze luzik
nie denerwuj sie, kontroluj sobie to co m-c 
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Byłam dziś na zakupach z mamuśką,zeszło nam 3godz.
Dopiero zjadłam i usiadłam.Nie mam już sił,mały tak sie usadowił że nie mogę oddychać swobodnie,jak nie w żebra kopie to w pęcherz.
Chyba pójde spac niedługo,noc to jest dla mnie koszmar.Niech ten styczeń już nadchodzi -
czesc dziewczyny
jestem tu nowa. staramy sie o dzidzie 7 miesiecy (bezskutecznie), wiem ze to nie jest strasznie dlugo ale dla mnie za dlugo. nie konsultowalismy jeszcze tego z lekarzem nie chcemy za wczesnie panikowac. a wy po jakim czasie udalyscie sie do lekarza? nie chce juz dluzej czekac

27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
hejka

zjadłam kilogram mandarynek
i jadłabym dalej

Madziulka, moj tez mnie kopie po zebrach az strzelaja... uderza glowa w pecherz i czuje go gdzies przy pachwinach....hmmm, Ty tez tak masz??
ja w nocy daje rade, w dzien sie cos prezy...;/ wierci okropnie...
dreambaby, ja po 5 miesiach zaszłam.....
Przedszkolanko, pychota kalafiorek
Rudasek, zdrowy chłopczyk...
a tam humorkami sie nie przejmuj....
moj tez nie zawsze bada, tylko usg....
przedszkolanka:), Madziulka lubią tę wiadomość
-
kurcze ja sie boje ze cos jest nie tak skoro tyle czasu sie nie udaje, czasem mam momenty ze chce mi sie plakac ale wiem ze takie moje zachowanie doluj etylko meza i do niczego dobrego nie doprowadzi, super ze wam sie udalo. to kiedy dzidzia u was zawita?

27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Monia mi w miesiąc spadło z prawie 4 na 0,91
kontroluj po prostu 
dreambaby witaj
ja chodziłam do lekarza od 1cs, zrobiłam na własną rękę wszystkie badania, sama znalazłam przyczynę czemu się nie udało od razu i tak dostałam leki i za 3 razem się udało
szkoda czekać, na prawdę, tylko traf na dobrego lekarza
i koniecznie męża przebadajcie 
Groszku ja mandarynki też codziennie pożeram
a moja mnie nie kopie jeszcze gdzieś w żebra czy coś
za malutka jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:26

Znowu się zasiedziałam