Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w styczniu.Najlepiej porobić wszystkie badania i koniecznie mąż badanie nasienia niech zrobi bo to też ważne.U nas problem leżal po str mężą ,ja wyniki miałam dobredreambaby wrote:kurcze ja sie boje ze cos jest nie tak skoro tyle czasu sie nie udaje, czasem mam momenty ze chce mi sie plakac ale wiem ze takie moje zachowanie doluj etylko meza i do niczego dobrego nie doprowadzi, super ze wam sie udalo. to kiedy dzidzia u was zawita?
-
wiem ze tak jest najlepiej zrobic komplet badan i nie zastanawiac sie gdzie jest przyczyna ale ostatnio maz powiedzial ze ma przeczucie ze wkrotce nam sie uda i to jakos troszke podtrzymuje mnie na duchu. maz ma stresujaca prace teraz bedzie mial sporo wolnego (akurat w dni plodne) wiec jestem pelna nadziei

27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
ja tez kocham, ale czasem boli strasznie
no coz, uroki.... czasem gdzies ucisnie ze w pipce kłuje albo na krzyz naciska....
najciezsze ostatnie półtora miesiaca....
dreambaby do roku, czasem poltora mowia ze to norma w zajsciu, wiemm ze sie latwo mowi, ale trzeba wrzucic na luz i mozesz porobic badanka swoje, a potem meza zaciagnac na badanie nasienia...
a teraz fasolke wpierniczylam, z chlebem... zaraz znowu bede głodna.......
-
tak robimy
obserwuje temperature i robie testy owulacujne. w ostatnim cyklu po raz pierwszy kreska testowa byla taka sama jak kontrolna, wczesniej zawsze byla jasniejsza a mimo to ok 14 dni pozniej pojawiala sie miesiaczka, zastanawialam sie tylko czemu nie jest tak wyrazna

27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Kukułka92 wrote:Kobietki, dziś 3 dzień z rzędu wyszedł mi pozytywny test owu, wiem że powinno się testować tylko do pierwszego testu pozytywnego, ale chciałam zobaczyć jak długo będą wychodziły pozytywne. We wtorek byłam na minitoringu i były dwa pęcherzyki,jeden miał 28mm a drugi 25mm, dziś dopiero tempka się podniosła. Podejżewam że się zluteinizowały.. Macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy przy LUF tempka wzrasta długo i powoli czy jest taki znaczny skok jak u mnie??
Ja cierpię na LUF. Tempka wtedy się nie podnosi znacząco, tylko na chwile i z powrotem spada,bo nie dochodzi do owulacji, tylko do wchłonięcia. Przynajmniej u mnie.
Jeśli po skoku utrzyma Ci się temperatura na podwyższonym poziomie, to znak, ze któryś pęcherzyk pękł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:55
-
Po 8 poszlismy do lekaraa, po 11 zaszlam w ciaze, dostalam bromergon na zbicie prl i clo w ostatnim cyklu a maz androvit na wzmocnienie zolnierzykowdreambaby wrote:czesc dziewczyny
jestem tu nowa. staramy sie o dzidzie 7 miesiecy (bezskutecznie), wiem ze to nie jest strasznie dlugo ale dla mnie za dlugo. nie konsultowalismy jeszcze tego z lekarzem nie chcemy za wczesnie panikowac. a wy po jakim czasie udalyscie sie do lekarza? nie chce juz dluzej czekac