Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja już pozałatwiałam, stetoskop czeka do wieczorka na otwarcie, przedszkole zaliczone, obiadek zjedzony i zaraz z mami na zakupy już takie troszkę przedświąteczne
szwagier dalej ciśnienie mi podnosi, męża jutro w jedyny dzień wolny sobie przywłaszcza ah, brak słów..
Livka chętnie bym też się teraz zdrzemnęła
Groszku to świetne wieści od lekarza
Mizzy mi się śniły jakieś budynki,że uciekałam z jakimiś ludźmi, jakaś mafia nas ścigała, bomby puszczaliz moją głową też nie najlepiej
Marta fajny wózek, pewnie że brać
uciekam bo mama już dzwoniła, do wieczorka :* -
jeszcze zapakowany w garazu, bedziemy w przyszlym tygodniu rozpakowywac
jak posprzatamy
tutaj link:
http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/03/camarelo-carmela.html
i to jest ten ostatni szary
wybierałam 3 miesiace chyba
sugerowałam sie opiniami z neta i od znajomychmizzelka lubi tę wiadomość
-
ufffff ja kurze pościerałam .. wieczorem męża zaprawię do odkurzania podłóg i dywanów...
jeszcze gary w kuchni i jak mi starczy siły to posprzątać łazienkę bo wstyd się przyznać ale 3 tyg nie myłam bo albo źle sie czułam albo mi się nie chciało
w przyszłym tyg kolęda -
Monia ja do sprzątania łazienki Majkę zaganiam - to taki je obowiązek i robi co sobotę
A ja dzisiaj miałam tyle planow, ze porobię w domu i co? Leżę pod kocem i nic mi sie nie chce
Zaczęło u mnie wiaćDobrze, że nie muszę już z domu wychodzić bo by mi głowę oderwalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 17:10
-
Monia, 1600 zł dałam, poki co to najnowszy model.
Ale miał wszystkie gratisy, czyli: pompke do pompowania kół, uchwyt na butelke, parasolke, moskitiere, folie p/deszczowa do gondoli i spacerówki w razie deszczu,torbe podreczna, ubezpieczenie przesyłki, gwarancja door to door... w razie zepsucia przyjedza kuriier do domu zabiera wózek i później przywozi do domu. Bezpłatnie.
Nie każdy sprzedawca daje tyle gratisów.
W sumie to powinien być standard. A za ta sama cene, w naszych okolicach w pakiecie był tylko wózek 3w1 i do tego moskitiera z folią. Nic więcej
Zamawiałam z neta, był na nastepny dzień z drugiego końca Polski.
Mozna było zapłacic przy odbiorze lub przedpłata na konto.
Taka sama cena, wybrałam przez duza kwote płatność po dostawie towaru.
Polecam:)