Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, pewnie ze tak
korzystaj
moze jakies nowe modele od Nowego roku wejdai cos świeższego bedzie:)
ja szukajac wozka myslalam, ze zwariuje
tyle modeli, wzorów itd.
ale ten wygrał kierowałam sie zdaniem forum i znajomych
bedziemy testowac w przyszłym roku osobiście, takze dam znac co i jak sie sprawdza
nie mowiłam Wam, ze posikałam majty i spodnie u lekarza dzisiaj
pzed wizyta poszłam siiii....sciagam co nieco do ubrania i oddaje mocza w pozycji "na małysza", dźwigam majty i spodnie a tu mokra niespodziankajaki wstyd !
na szczeście szybko wyschłohahaha
livia30 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:bo ona jest nauczona latać i robić coś cały czas... dla niej nie ma tekiego czegoś jak chwila przerwy w ciągu dnia albo spokoju , położenia się chwile...
i wszystkim mówi jaka to ona jest zapracowana i nie ma na nic czasu ... ok spoko każdy ma swoje obowiązki i nikt po całych dniach nie siedzi i nie pluje w sufit z nudów... ale ja mam swój rozum i jak troche porobie to potem kuje mnie w szyjce i musze dać na luzzz...
ja gadam na swoją ale moja to nie da mi do roboty nic.. jeszcze krzyczy na mnie zebym nic nie robiła..
ja na początku ciazy siujowo sie czulam.. do niczego sie nie nadawałam no kurde dla organizmu to rewolucja.. -
Groszek wrote:Sury, lepiej nie czytac tych informacji...
te pierwsze trymestry....
a wiecie co?
mnie sie dzis cmentarz snil...;/
wolalabym miec erotyczne jak Livka
Mizzy, u Ciebbie dalej ta tesciowa zmierzla?
mam od wczoraj fasolke, lubie z chlebkiempychota
bo taka uradowana że ho ho ho.. nawet mandarynki mi kupiła!
super wieści od doktorkana pewno będzie dobrze! innej opcji nie bierzemy pod uwagę..
no sory jak oni mają takie doswiadczenie ze nie chcieli pessara zalozyc? no ludzie.. jakbys sie nie znała na rzeczy to do czego by ci doprowadzili.. ale w razie co wiesz gdzie się nie zgłaszać.. -
Groszek wrote:jeszcze zapakowany w garazu, bedziemy w przyszlym tygodniu rozpakowywac
jak posprzatamy
tutaj link:
http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/03/camarelo-carmela.html
i to jest ten ostatni szary
wybierałam 3 miesiace chyba
sugerowałam sie opiniami z neta i od znajomychśliczna bryka
-
no moja niby dźwigać mi nie pozwala ale w lataniu po schodach tempem 50 km /h to nie ma przeciwskazań i myciu wszystkiego 30 razy itp
a przejmuje się takimi głupotami jak nie mogę iść do piwnicy bo tam jest myszi nie mogę jej zobaczyć i np. ryby na święta nie mogę patroszyć
-
XxMoniaXx wrote:no moja niby dźwigać mi nie pozwala ale w lataniu po schodach tempem 50 km /h to nie ma przeciwskazań i myciu wszystkiego 30 razy itp
a przejmuje się takimi głupotami jak nie mogę iść do piwnicy bo tam jest myszi nie mogę jej zobaczyć i np. ryby na święta nie mogę patroszyć
jedną to nawet niechcący kopnęłam bo jak zobaczyłam to nie wiedziałam co z nogami zrobić z wrażenia i poszłonie to że jestem sadystą ale dla mnie to pasożyt
chomiki kocham, myszy "gospodarcze" nie
olewka kochana.. tak jak moja ze syf był wtedy.. a kit tam..
walić to, szkoda aby głowę sobie zakrzątać takimi bzdetami bo wykitujesz
niech se gada, a ty rób swojeXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
kupiłam sobie balsam ekstra kojący regeneracja z mixa
bo po kąpieli znów mnie swędziała skóra lekko.. jak wczoraj się smyrnęłam na ciele to 2 razy i wchłonęła ta skóra jak gąbka! i się dziwić że mnie swędziała ta skóra.. susza jak nic.. a niczym sie nie smarowałam..
a teraz taka mięciusia skóra, miła w dotyku.. nic nie swędzi od wczoraj, nawet się nie drapnęłam..
zresztą naczytałam się tyle o tej cholestazie że mogłabym być ekspertem
i u siebie dużo rzeczy się wyklucza... więc powątpiewam w tą chorobę ale dla pewności i tak zrobię badania przy okazji
kwasy żołądkowe są podwyższone na pewno bo dzien dnia zgaga i tak i tak..
teraz pije te mleczko (za dlugo i za duzo nie bd brała) ale łagodzi elegancko -
Hej
ojjj jak ta noc była piękna
miałam cudowny sen. urodziłam naszą córeczkę - tak juża wyglądała pięknie jak normalne urodzone o czasie dziecko ...
śmialiśmy się z mężem , że nawet na prenatalne nie zdążyłam iść
i przerażenie bo .. nie mieliśmy ani wózka, łóżeczka - nicccc
ależ byliśmy szczęśliwicóreczka Amelka
piękny sen , a najgorsze było to wybudzanie i szukanie tej małej po łóżku ręką i smutek , że to tylko sen
miłego dnia -
Dzień Dobry
Uwaga, komunikat będzie - byłam na badaniach!Siuśki ledwo wstrzymałam bo co chwilę mnie goniło, krew oddana, kasa zostawiona... wyniki ponoć popołudniu najpóźniej w poniedziałek.
Ciągle huragan Aleksandra u nas szalejewypuściłam na chwilę koty na podwórko i 2 minuty były w domu z powrotem
Choinka u mnie już ubrana - córka wczoraj się uparła i sama ubrała