Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monita jak rodziłam córcię to nie miałam jeszcze kotów ale teraz nie mam zamiaru jakoś specjalnie ich przyzwyczajać, to jakaś bzdura dla mnie. A jak ktoś przychodzi w odwiedziny do Ciebie to tez koty wcześniej przyzwyczajasz do tego? Moje nie są agresywne wręcz odwrotnie, mam dwa kocury i jedna kocicę i pierwsze słyszę żeby jakiś płacz dziecka uruchamiać, wybacz ale trochę mnie to rozbawiło
Osobiście zrobię tak - pod koniec ciąży będzie rozłożone łózeczko, wózek to sobie koty pozwiedzają i pewnie będa pierwszymi mieszkańcami tamPojawi się maluch to z zainteresowaniem popatrza trochę a potem oleją - jak to koty. A co na celu ma rozrzucanie ubranek małych skoro one nie pachną nowym członkiem rodziny to nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 10:22
-
ja już po zakupach - prezenty kupione jeszcze do teściów zostało i do moich rodziców ..
wyniki odebrane, choć i tak dostałam je na e-mail...
Lidl i tesco o mało co nie obrzyganedział pieczywa mnie przewyższył...
teściowa dziś zauważyła mój brzusio -
Chcialam tylko napisać CZESC Wszsytkim
w Stolycy tez wieje , ze łeb urywa- masakra...a w nocy to wszystko co możliwe latało po osiedlu...pogoda ciulowata szcerze mowiac
wieczorem zwiedzamy Warszawke i podziwiamy choinki na Placu
pozdrawiamy CIocie! -
dzień dobry
witamy z "3" na suwaczku, w 31 tygodniu i zarazem 8 miesiącu ciąży
może z tej okazji na jakąś sesję namówię męża, bo brzuszek rośnie szalony
mam pytanie jeszcze odnośnie fotelika samochodowego, co możecie polecić ?
miłego weekendu
PS. głupie wiatry, wczoraj nas odcięły od świata, prądu nie było aż do nocy..Sury lubi tę wiadomość
-
Livia lepsze to niż mdłości!
a ja chyba pójdę za poradą Groszka i skuszę się na ten wózek co Ty kochana
tylko znalazłam o wiele tańszy też z tymi dodatkami i kolor zielono-szary :
http://allegro.pl/super-lekki-wozek-camarelo-q-sport-2w1-gratis-i4869394400.html
a fotelik polecany chyba ten :
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-cybex-aton-0-13-4-adac-2015-i4862359141.html -
Kupujcie Dziewczyny, będziemy miały przetarte szlaki jak nasza kolei przyjdzie
Chociaż ja jestem cały czas zakochana w wozku tym co Mizzi wrzucała i jak na razie nic co by mi sie bardziej podobało nie widziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 16:06
-
Aguś ten fotelik nie ma "pełnego zadaszenia" i jak będzie slońce z boku walić to dziecku prosto w oczy.
Ale wybór teraz jest ogromny i jakie ceny. jak ja kupowałam to kilka na krzyz było i ceny po 300 zl min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 16:13
-
A macie ten link od Mizzy? Bo ja nie widziałam..
nie ma? ee to lipton..
PS. a ten już ma: (chyba?)
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-0-13-cybex-aton-kolekcja-2015-i4868547726.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 16:15
-
hejjaaa
zabijecie mnie........ porobiłam w domu ;/ ;/;/
ale tak troszke..... ;p pomogłam mezowi.....nie mogłam patrzec jak on sprzata
P.Basia bedzie miała lzej w poniedziałek
spakowałam torbe dla dzieciaczka do szpitala....
nakopcie mi do tyłka....wiem, jestem nieodpowiedzialanamam nadzieje, ze nic sie nie stanie....
Aguś ja mam 3 w 1 wózeczek a od kuzynki dostałam fotelik do autka CabrioFix za free
Livcia, spij ile mozesz teraz, jedyna okazja
zreszta sama wieszhihi
o Monisia, zaczyna Cie przybywać?znaczy Was
Rudasek, co tam porabiasz w Stolicy? wywiało Cie tak daleko? -
Aguś nie czytałam opisu tylko na zdjeciu zobaczyłam więc jak wprowadziłam zamęt to sorki
A to ten wózek od Mizzi - jak na razie zostaję przy nim. Czarno-biały skradł moje serce.
http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4888249093.html
-
Anutka, nie strasz kurcze
ja mam wyrzuty sumienia teraz, ale jestem głupia
dziewczynki, polecam Wam obejrzec te wozki nad ktorymi sie zastanawiacie na zywo, oberzec, przejechać się, spróbować... one inaczej na necie wygladaja, inaczej w rzeczywistosci
a odnosnie kotów, to nie zamierzam tez mojego Małego jakoś izolować od mojej koci...poza tym ona jest grzeczna i dla gosci i dla dzieci...moga ja tarmosic, ciągnąć a nawert ujeżdżać- ona się poddaje
na płacz czy krzyk reaguje ucieczkąwiec nie jest agresywna...
ale pieluszke na pewno ze szpitala, na ktorej bedzie Mały lezał, mój małż wczesniej przyniesie do szpitala i da kotkowi zeby sobie powąchał nowy zapach, oswoił się i zaakceptował....