Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj myslałam że coś się zaczyna u mnie dziać.Brzuch mnie bolał tak jak na @ co kilka minut,a do tego mały tak nisko siedział że myslałam że mnie rozerwie tak się krecił,bol krocza okropny że kroku zrobić nie mogłam,no ale przeszło.
W ogóle każdy mówi że daje mi dwa tyg i urodzę,nie wiem po czym tak sądzą,a mój mąż to w ogóle twierdzi że mi brzuch opadł,a ja tego nie widzę -
nick nieaktualnyNo jeśli faktycznie brzuszek Ci odpadł to lada chwila poznasz małego
No ja ogólnie inne typy imion miałam, bo dla dziewczynki: Laura, Amelia, Zosia, Aurelia a dla chłopca: Adaś, Remigiusz, Filip ale mój mąż oczywiście wybredny jak nie wiem co i wymyśla jakieś Ryśki, Władkia Marysia i Maks to jedne z bardzo nielicznych imion, które jemu się podobają i mi też jako tako
miał być Aleksander ale P. powiedział, że "jakoś już mu to nie brzmi"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 11:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eeee tam .. co mam być to i tak będzie więc ja w zabobony nie wierze a finansowo jakoś też trzeba to rozłożyć
wózek zamierzamy jeździć oglądać po prenatalnych
a kupiłam duży przewijak 80x50 z miarką z boku i pasuje na łóżeczko używany ale śladów użytkowania brak czyli jak nowy za 25 zł to chyba się opłacaSury, Madziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Zabobony... Do 20*25 tc roznie moze byc i raczj sie nic nie kupuje...
wiesz... równie dobrze może się dziecko przy porodzie owinąć pępowiną i udusić, to jakby na to się miało patrzeć to by się nic nie kupowało aż do poroduXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
ja jestem dobrej myśli mimo , że jakby szło to chodziłabym do gin co tydzień ale już chyba tyle przeszliśmy , że to maleństwo jest od Boga nagrodą za to wszystko i codziennie się modlę, żeby się zdrowo urodziło
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie też jestem już dobrej myśli, odkąd widziałam serduszko, maleństwo ślicznie nadgoniło aż 6 dni to musi być dobrze :* A jeżeli wola Boga będzie inna to nic na to nie poradzę, czy będę miała śpioszki czy nie będę miała
a wiara w Boga wyklucza wiarę w zabobony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uf ! jestem! Jak ja się cieszę,że wczoraj zrobiliśmy te zakupy z moim
dzisiaj w kolejce bym z godzinę stała
oczywiście jak tylko do jakiejś kolejki podchodziłam, to stare babska na mój brzuch i gapią się ,ale żeby przepuścić?? Haha!
i jeszcze w biedronce kupiłam pączka a baba przede mną mi go zabrała, to ja za nią że mojego pączka zabrała hahano i już zjadłam mm
u fryzjera jak widziałam jak ścina, to się załamałam że będzie płacz,ale jestem zadowolona i nawet mogłam bardziej zaszalećnie sądziłam że takie długie już są
no i usłyszałam,że jak na córę to bardzo ładnie wyglądam i szczupło i tylko brzuszek rośnie
to tyle u mnie, teraz odpoczywam a później to już obiad i dalsze załatwianieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 13:49
Sury, XxMoniaXx lubią tę wiadomość