Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem na chwilę, brakuje mi dzisiaj dnia...jeszcze muszę pracę- podsumowanie napisać i nauczyć się na wykład z 6 artykułów ;/
jeszcze poprzenosili nam zajęcia i o dupę to rozbić...
Złota cześćstrasznie ciężko coś poradzić, zwłaszcza że jeszcze przed świętami... ja bym też nie zaczynała tematu, ale dała odczuć,że może na mnie liczyć (np. zwykłe przytulenie).
A powiedz, co u Ciebie? jak przygotowania do świąt?
mam maskę na głowie właśnie jakiś kokos chyba z avonu- polecam , tak pachnie -
oj Aga ale masz urwanie głowy
jak ja wiem , że czegoś muszę się szybko nauczyć to mogę sobie odpuścić wszelkie próby bo i tak bym się nie nauczyła..
Złota współczucia dla koleżanki ale ja bym chyba nie poruszała tematu jeśli ona sama by nie zaczęła , ludzie różnie reagują -
jutro od 8 do 17.30 plus 2h jazdy i człowiek wysiada... w niedzielę sobie daruję i albo pojadę na 3h albo wcale. ja to taka jestem że muszę być, bo obecność, bo to bo tamto a inni olewają a na to samo wychodzi ...wkurza mnie to czasem, dlatego już staram się lżej podchodzić do zajęć,ale nie zawsze się da, zwłaszcza że akurat ten semestr tak nam zawalili..
-
hejka
ja juz po sniadanku...
a dzis 34 tc
humor troszke lepszy...ale kurna to beda swieta- masakra;/ ani nic zrobic, nic kompletnie....
wczoraj na lezaco w lozku kompletowalam koszyczki z kosmetykami i apteczne sprawy dla Dzidzi...maz ukladal..
kacik jest juz gotowy.. łózeczko, przewijak, karuzelka, naklejki pirackie;p lampeczki.. teraz doprac rzeczy do konca i poukladac w szafce na lezaco- finito... tak mysle...i czekac do polowy stycznia co najmniej- tak mysle ;p
wczoraj zapuscilam muzyke z karuzelki i wyłam jak bóbr....matko, te hormony i wszystko
-
no wciągnęło nas
Miłej niedzieli wam życzę
ja się wczoraj obżarłam wędzonką swojej roboty..
ja pitole i ważyłam się.. już mam około 9 kg do przodu..
przez ponad dwa tyg przytyłam prawie dwa kg
załamka.. odstawiam słodycze
Groszku odpoczywaj.. ehh szkoda że tak musisz leżeć cały czas...
ale jak trzeba to trzeba, najważniejsze że synek rośnie zdrowo i jeszcze się nie śpieszy
-
Dzień Dobry
Ja dzisiaj odpoczywam,a od jutra biorę się za przygotowania.Dzisiaj tylko pojedziemy kupić z mężem choinkę
Mizzy ja się dzisiaj objem swojskiej wedzonki,tatko dzisiaj wędzi szyneczki i schabiki mmm...pycha
Miłej niedzieli Wam życzęmizzelka lubi tę wiadomość