Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny troche z innej beczki. odkąd jestem w ciąży obojętnie co zjem to mi sie odbija.. macie też tak ? i popołudniem, wieczorem zaczynam mieć takie pieczenie w przełyku ale nie jest to jeszcze zgaga .. o co chodzi ? początki zgagi czy coooo ?
-
Aguś a nie możesz do niej napisać smsa? Mi moja tak kazała jakby było coś pilnego
Podłączyliśmy nowo zakupiony nawilżacz powietrza (majątek na niego wydaliśmy) i wyszło jaką miałam wilgotność powietrza w domu - 36%. Nic dziwnego, że co dzień smarkam krwią i strupów pelno mam w nosie
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny troche z innej beczki. odkąd jestem w ciąży obojętnie co zjem to mi sie odbija.. macie też tak ? i popołudniem, wieczorem zaczynam mieć takie pieczenie w przełyku ale nie jest to jeszcze zgaga .. o co chodzi ? początki zgagi czy coooo ?
Witaj w klubie
-
Monia a będzie jeszcze gorzej.. aż ten kwas będzie ci się wylewać.. musisz zmienić sobie dietkę.
zero czekolady, słodkiego, mniej smażonego i ciężkostrawnego
wtedy żołądek mniej strajkuje, w razie co możesz brać rennie na takie kwasy
mnie to przełyk boli i gardło aż szczypie od tych kwasów.. a w nocy to muszę mieć wysoko poduszkę.. -
Ja z mężem pod osobnymi kołdrami śpimy od dwoch nocy - przeżywa strasznie ale mi tak cudnie się śpi teraz
Nie zabiera mi i nie wchodzi mi na moją polowę łóżka
Ale powiedział, że to tylko na czas ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:17
-
nick nieaktualny