Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lenka spałam z nią kilka dni jak męża nie było, teraz na razie odłożona w kąt leży ale jest w porządku. Dupy nie urywa to fakt no ale ja wybrzydzam ostatnio bardzo
Wózek, który tak mi się podobal ma takie wstretne opinie, że muszę o nim zapomnieć chybaW marcu męzu obiecał, że pojedziemy na pierwszy rajd po sklepach w sprawie wózka
Uciekam do kuchni nalesniki robić na kolację a potem film oglądamy
Buziaki Dziewuszki.
Aga, zamelduj co i jak
-
cześć dziewczyny , mam mały dylemat , poszłam dzisiaj zrobić wyniki badań na hormony ( a tak mnie coś wzięło) wizyte do ginekologa mam dopiero w przyszłym tygodniu , wiem że badania powinno się robić w różnych dniach cyklu ale strasznie boje się igły i pobierania krwi (zawsze mdleje) tak już mam heh dlatego też zrobiłam wszystkie hormony dzisiaj , i jeśli możecie spojrzeć i coś powiedzieć na ten temat bo ja się wogóle nie znam , to byłabym bardzo wdzięczna za każdą opinie .
badania robione w 14 dniu cyklu tj dzień po przypuszczanej owulacji bo wg testów owulacyjnych była ona wczoraj tzn przedwczoeaj i wczoraj test pozytywny dzis juz test negatywny ,
MOJE WYNIKI :
ŻELAZO 13,5 UMOL/L
TSH 2,1 ULU/ML
LH 10,63 U/L
FSH 5,67 U/L
ESTRADIOL 318,00 PG/ML
PROGESTERON 1,99 NG/ML
TESTOSTERON 0,53 NG/ML NORMA (0,08-0,48)
PROLAKTYNA 258,70ULU/ML NORMA (102-496)
PROGESTERON POWYŻEJ NORMY A RESZTY NIE ROZUMIEM BO NIE MA NORM , ALE TAK JAK JUZ PISAŁAM JEST TO 14 DNIEN CYKLU , DZIEŃ PO OWULACJI
CO MYSLICIE ? -
XxMoniaXx wrote:ojjjj
to mam nadzieje, że mała się zlituje i się urodzi ... bo do domu chyba Cie nie wypuszczą z rozwarciem coooo ?
Chodze po schodach, szczypie brzuch, robie przysiady, pije kole i nic.. -
Agusia dobrze, ze jest dobrze :*
Anutka no nie za ciekawie masz ta sytuacje...
Ja własnie wykonałam tajną misje z R..powiesilismy ogloszenie o ciszy nocnej w klatce...tzn to cała epopeja na temat zakłócania
wiecie co...WAm tez golenie sprawia taka trudnośc, we srode mam ginka wiec pasowało wykonać depilacje i to jest wyczyn na miare oskara..wszystko na ślepo, masakraaa....ja nie wiem jak to bedzie przed porodem! Masakraaaa....strasznie sie omeczyłam zanim to wykonałam, chyba kupie krem do depilacji, coś czytałam, na stronie jakiegos szpitala ze sa jakies bezpieczne dla ciązy, sromu itd w okresie ciązy -
Jestesmy po sesji... Wykamana na maxa
kolega nas meczyl przez 3 h
ale udalo sie! Ciesze sie ze dotrwalismy i mamy fotki!
Maly dzis cisnal na prawe zebro... Masakra! Okropny bol... Az miedzyzebrami na nerwy...
Pojechalam sprawdzic do szpitala... Wsio ok.
Glowkowo ulozony...alw zmienil strony.. Z lewej na prawa...
Ssal palec od stopy hahaha, pozniej pokazal jezorek i otwieral buzinke, polykal wody plodowe...
Wazy 3250 g.
Hmm kocham Go bardzo, choc dokucza mi strasznie....
Wody, przeplywy ok.. Gmerac sobie nie dalam... :-p poza tym i tak jest pessar...
czuje sie jakbym w polu przerobila caly dzien
lecw spac.... Dobranoc:-*
Agus, krwawienke swieza czy koncowo-miesiaczkowo krwia? Moze naczynko strzelilo? Wczesniej moze sie wyproznialas?? Cisnelas? Albo po prostu strzelilo....
Lezalam w szpitalu z laska co miala wlasnie takie krwawienie przez 3-4 dni... I wszystko ok. Nie wiadomo z czego. Zaniknely samoistnie.
Ja tez mialam przez kilka dni plamienia stara krwia,ale to chyba od pessara.. Same ustaly
Sury moj kociak sie na poczatku tez kladl na moim brzuchu, teraz probuje sie od niego odbijac :-p hihi
Anutka, to sie zatrzymalo? Ale jaja... Hmm mogliby wypisac, pewnie sie boja teraz...
Reszte postaram sie jutro nadrobic :-*Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ale jakos szybko sie wyspalam, bo od 4 nie spie :-p hihi
wiec witajcie
Rudasek, ja sie gole bez lusterka, na czujaze tak powiem... Jade i gole sie, splukuje... Jak cos pod palcami wyczuje to dogalam...
kombinuje... Malzny mowi ze fryzurka tam jest ok
a zawsze byl wyczulony pod tym katem...
Monis, widze ze szal zakupow sie zaczyna
Livka, co to za wozeczek byl ? Tutek? Tamber? Wlasnie nie pamietamale ja dluuugo tez meczylam sie z wyborem
chyba ze 2 miechy... Ogladalismy, probowalismy... Ja czytalam opinie, pisalam z ludzmi, bo nie chcialam "wtopy". No ale to przekonamy sie na sobie niedlugo :p mysle
Z koldra juz sie nie klocimy... Najczesciej jest mi goraco i sie odkrywam... Spie z mezem i cebuszkamaz na cebuszke mowi "poduszka-rozwodnik" bo zamiast do niego, tule poduche...
Nawilzacz mam taka zawieszke na kaloryfer... A tata w piecu przywalil wczoraj, ze myslam ze sie podusimy. W domu 25 stopni bylo. Lubie cieplo ale bez przesady... Szczegolnie teraz
Mizzelcia ja ta nianie z monitorkiem troche pozniej zamowiecos sobie odloze na "po". I myslalam o specjalnym koszu na pampki... Bo przeciez bedzie walilo straaaasznie
a nie bedzie mi sie chcialo latac z kazdym pampkiem do kontenera.... A moj nos wrazliwy na wszelkie zapachy, nie chce zeby cuchnelo :p i tak mysle nad tym....
-
I wiecie co, jeszcze?
jestem optymistycznie nastawiona do porodumoze dlatego,ze w koncu sie wyspalam po tamtych nockach :-p hmmmm.... Ale juz nie czuje tej paniki
uszlo ze mnie wszystko, co mnie przerazalo
"bedzie to, co musi byc" damy rade.... Sprezymy sie i pojdzie Gabrys w swiatale niech jeszcze troche dojrzewa
Nastawiam sie bojowo do walkityle batalii stoczonych, to czemu tez tej nie mozna wygrac ?
The final countdown :p - chyba ta nute mi beda musieli na porodowce zapodac
Milego dnia dziewczynki :-* :*mizzelka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja się jeszcze wyleguję w łòżku,o dziwo dobrze spałam i tylko dwie pobudki na siu :o
Groszku to była normalna kropla krwi jak np.z nosa leci.
Co do golenia to mnie dzisiaj mąż będzie bo ja już tam nic nie widzę :p
Cieszę się,że tak pozytywnie już podchodzisz i koniecznie chcemy zdjęcia z sesji!!
Anutka pomyśl że to tylko kwestia dni..spaceruj po szpitalu,staraj się nie leżeć...u nas położna mowiła że nie dopuszczają do takich sytuacji by tyle czekac i się męczyć tylko pomagają by jak najszybciej i jak najsprawniej poszło.
A w ogòle nasza porodòwka została uznana za najlepszą w wojewòdztwie i nawet z pomorza tu przyjeżdżają :o
My dzisiaj na spokojnie odpoczywamy,tzn.porobie na uczelnie,pòźniej z siostrą i T.pizze robimy,poprasuję a T.kończy pokoik więc po pochwalę się naszym dziełem
Miłego dniaLena87, Groszek lubią tę wiadomość