Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:Ale jakos szybko sie wyspalam, bo od 4 nie spie :-p hihi
wiec witajcie
Rudasek, ja sie gole bez lusterka, na czujaze tak powiem... Jade i gole sie, splukuje... Jak cos pod palcami wyczuje to dogalam...
kombinuje... Malzny mowi ze fryzurka tam jest ok
a zawsze byl wyczulony pod tym katem...
Monis, widze ze szal zakupow sie zaczyna
Livka, co to za wozeczek byl ? Tutek? Tamber? Wlasnie nie pamietamale ja dluuugo tez meczylam sie z wyborem
chyba ze 2 miechy... Ogladalismy, probowalismy... Ja czytalam opinie, pisalam z ludzmi, bo nie chcialam "wtopy". No ale to przekonamy sie na sobie niedlugo :p mysle
Z koldra juz sie nie klocimy... Najczesciej jest mi goraco i sie odkrywam... Spie z mezem i cebuszkamaz na cebuszke mowi "poduszka-rozwodnik" bo zamiast do niego, tule poduche...
Nawilzacz mam taka zawieszke na kaloryfer... A tata w piecu przywalil wczoraj, ze myslam ze sie podusimy. W domu 25 stopni bylo. Lubie cieplo ale bez przesady... Szczegolnie teraz
Mizzelcia ja ta nianie z monitorkiem troche pozniej zamowiecos sobie odloze na "po". I myslalam o specjalnym koszu na pampki... Bo przeciez bedzie walilo straaaasznie
a nie bedzie mi sie chcialo latac z kazdym pampkiem do kontenera.... A moj nos wrazliwy na wszelkie zapachy, nie chce zeby cuchnelo :p i tak mysle nad tym....
a z tym monitorkiem to nie wiem kurde ale nianie muszę kupić czy tak czy siakale jeszcze sie wstrzymuje :d nie wszystko na raz bo zbankrutuje
-
Witam dziewczyny.
Jak widać jestem tu nowa
Z mężem staramy się o dziecko od roku... Najpierw zdiagnozowano u mnie polip endometrium, miałam wykonaną histeroskopię. Miałam nadzieję, że to była przyczyna niemożności zajścia w ciążę. Niestety od zabiegu, który był w sierpniu nadal nic. Wykonałam badania zlecone przez lekarza (m.in. LH, testosteron, AMH) dodam tylko, że prolaktyna i TSH w normie (PRL po 3 miesięcznej kuracji Bromergonem), mój mąż badanie nasienia. Kolejną wizytę mam 13.01. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie bardzo się denerwuję. Przy ostatnim USG lekarz stwierdził, że cykl prawdopodobnie jest bezowulacyjny i możliwe że będziemy go stymulować. Nie wiem czego oczekuję pisząc tutaj do Was, ale widzę że piszecie o wszystkim, a ja tak naprawdę nie mam z kim porozmawiać. Mój mąż jest zaangażowany, ale to jest facet... Rodziny nie chcę martwić i rozmawiać z nimi o tym, bo co chwila tylko słyszę "a kiedy Wy"? "niedługo chyba w większym składzie"?itp. Nawet nie wiedzą jak ja to przeżywam i jak cierpię.
Jak Wy radziłyście i radzicie sobie podczas długich, bezskutecznych starań?
Pozdrawiam.Magda -
nick nieaktualnymizzelka wrote:zacznij powoli
bo potem będziesz ludzi między półkami przepychać swoim brzuchem do ściany hahhaah
Z chęcią bym kupiła, tyle że wolała bym już wiedzieć na jaką płeć konkretnie ..
Jeśli będzie syn, to szwagierki Mnie zasypią ciuszkami ..
A jeśli córka, to koleżanka która nie dawno urodziła
Wiadomo coś nowego też kupię, a co !
Tak myślę że na wypłatę przejdę się do ciucholandu, może coś dla siebie zakupię ciekawegobo powoli Moje ciuchy się kurczą ..
A nowych zbytnio nie ma sensu kupować .. -
nick nieaktualnyMagda88, każda z Nas w jakiś sposób przechodziła starania ..
Jedne krócej drugie dłużej ..
Nie jedna miała chwile zwątpienia i poddawała się ..
Niestety wszystko przychodzi z czasem ..
Również miałam cykle bezowulacyjne i byłam stymulowana prawie pół roku ..
Mam nadzieję że długo nie będziecie musieli walczyć ..
-
Lena87 wrote:Z chęcią bym kupiła, tyle że wolała bym już wiedzieć na jaką płeć konkretnie ..
Jeśli będzie syn, to szwagierki Mnie zasypią ciuszkami ..
A jeśli córka, to koleżanka która nie dawno urodziła
Wiadomo coś nowego też kupię, a co !
Tak myślę że na wypłatę przejdę się do ciucholandu, może coś dla siebie zakupię ciekawegobo powoli Moje ciuchy się kurczą ..
A nowych zbytnio nie ma sensu kupować ..ja aby zainwestowałam w dobre spodnie ciążowe x2 bo to podstawa, ciężko bez tego :<
no ale ty masz o tyle dobrze że największe rozmiary akurat bd miała na wiosnę/lato a wtedy łatwo o luźne ciuszki i nie trzeba kurtki ciążowej grubej :)można zamiast spodni spokojnie legginsy
ja to swetry brałam takie jakie mam, bo teraz w tych sklepach robią takie straszne luźne że nawet nie trzeba specjalnych kupować
mam nadzieje że coś złapiesz w ciuchociuszku, bo u mnie o to ciężko..
elegancja francja przebiera nawet te wory u siebie w domach a potem oddają.. a najlepsze wybiorą -
nick nieaktualny
-
czeekamy Przedszkolanko na fotki
ja, jak tylko bede miala z naszej sesji, to cos wrzuce
dziewczynki, co myslicie o takich literkach?
http://allegro.pl/literki-3d-na-sciane-imie-dziecka-20-cm-2-gratisy-i4955599901.html
Mizzy, ale fajny brzusioslicznie
ooo Monia, popatrz ludzie jednak potrafia byc mili
Lenusia, super miec ciuszki po kims znajomym- ile sie zaoszczedzi
Anutka, a nie mozesz poprosic o kroplowke naskurczowa?? albo zapros meza na szybki sexikmoze sie rozkulacie...
Livka, ale dobrze ze macie kurtke zapas..nigdy sie nie przewidzi, co sie w praniu stanie;/fuck! a jak tesciowa?
mysmy poskladali fure Małego, bo smierdzi gumą feeee;/niech sie wietrzy...
ale jestem słaba jakasehhh....
nic tylko spaaaaaać!!
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
a ja się duszę, pewnie znów mi mała na coś uciska i walczę o oddech... zamówiłam dziś łóżeczko.. wychodzi na to że wydam na allegrowe zakupy ponad 900zł :< ale.. kupię raz a porządnie, przyda się na potem
też mi jakoś słabo.
brzuszek okrąglutki bo pewnie się jeszcze mądrala nie przekręciła.
czy was też tak kłuje w pochwie? nie raz to zaboli nieźle.. to chyba te skurcze co?
Groszku śliczne te literki ale osobiście ja bym nie kupowała bo nie lubię czegokolwiek kleić do ściany