Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś to czekamy na foto pokoiku
szkoda, że my nie mamy możliwości zrobienia pokoiku dla maluszka, bo mamy 2 pokoje w tym sypialnia więc cięzko już jest .. będzie miał tylko swój kącik obok naszego łózka .
Anutka kurcze współczuje .. mogliby podać Ci oksy przecież sytuacja tego wymaga skoro rozwarcie już jest... mała jest donoszona więc nie wiem czemu zwlekają i stresują mamę daremnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:12
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Ja się jeszcze wyleguję w łòżku,o dziwo dobrze spałam i tylko dwie pobudki na siu :o
Groszku to była normalna kropla krwi jak np.z nosa leci.
Co do golenia to mnie dzisiaj mąż będzie bo ja już tam nic nie widzę :p
Cieszę się,że tak pozytywnie już podchodzisz i koniecznie chcemy zdjęcia z sesji!!
Anutka pomyśl że to tylko kwestia dni..spaceruj po szpitalu,staraj się nie leżeć...u nas położna mowiła że nie dopuszczają do takich sytuacji by tyle czekac i się męczyć tylko pomagają by jak najszybciej i jak najsprawniej poszło.
A w ogòle nasza porodòwka została uznana za najlepszą w wojewòdztwie i nawet z pomorza tu przyjeżdżają :o
My dzisiaj na spokojnie odpoczywamy,tzn.porobie na uczelnie,pòźniej z siostrą i T.pizze robimy,poprasuję a T.kończy pokoik więc po pochwalę się naszym dziełem
Miłego dniaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Aguś to czekamy na foto pokoiku
szkoda, że my nie mamy możliwości zrobienia pokoiku dla maluszka, bo mamy 2 pokoje w tym sypialnia więc cięzko już jest .. będzie miał tylko swój kącik obok naszego łózka .
Anutka kurcze współczuje .. mogliby podać Ci oksy przecież sytuacja tego wymaga skoro rozwarcie już jest... mała jest donoszona więc nie wiem czemu zwlekają i stresują mamę daremnie -
hej Laski
My tez wyspaniiiiiispałam dziś jak zabita
i obudzilo nas piekne słońce za oknemaz chce sie zyć
Grosiu czekamy na fotkiiiii
Mi sie dziś snił poród..nie mogłam urodzizć, bylo po terminie a akcji porodowej brakdawali mi do picia wode z imbirem ( ???)
i na sali ze mna leżał moj kolega, ktory miał przetaczana krew- wtf ??
ale przyjemny senmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulka wrote:Dzień Dobry
o 4ej nad ranem obudziły mnie skurcze,były nieregularne i niezbyt bolesne i tak chyba do 10.00 a teraz cisza,już miałam nadzieje że się rozkręci.Siedzę i czekam,porobie coś to może znowu się zacznie.
Miłego Dnia Wam Życze -
nick nieaktualnyMadziulka wrote:Dzień Dobry
o 4ej nad ranem obudziły mnie skurcze,były nieregularne i niezbyt bolesne i tak chyba do 10.00 a teraz cisza,już miałam nadzieje że się rozkręci.Siedzę i czekam,porobie coś to może znowu się zacznie.
Miłego Dnia Wam Życze
Madziulka z mężem troszkęgorąca kąpiel może coś ruszy
-
nick nieaktualny