Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Groszku rano musiałam wyszykować męże do pracy , obiad itp, potem jechałam do babci złożyć życzenia bo w śr Dzień Babci a nie będę miała czasu w śr tam jechać bo w weekend będę miała pełno gośći bo odprawiam urodzinki które mam w pon .
i w śr nie chce sie nigdzie ruszać bo wiadomo pranie zrobić itp.
potem weszłam jeszcze do mamy i do biedronkiGroszek lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Ja mialam cudoena polozna, stanowcza babke, ktora potrafila doprowadzic mnke do pionu w chwilach zwatpienia
Anutka lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:a moze w kominie masz Lena???
Monia, gdzie bylas caly dzien?
u mnie po koledzie, trwala 2 minutyksiadz wszedl, poswiecil i wyszedl...
Madziulka, Lovela w promocji w Bieddonce za 15 zl.. przeszperan gazetke.. proszki i plyny widzialam
co tam Anutka? ale fajnie, masz juz za soba najgorszy stres
Moja mama była w biedronce i u nas nie widziała coś tych proszków,wysłałam ją specjalnie zeby mi zakupy zrobiła bo ja już się nie ruszam nigdzie -
to moze w innej biedronie Madzia?? hmmm albo jutro.. na ostatnio szukalam bo w dziwnym miejscu byly...
Lena, kurde ale akcja z osami;-/ teraz pewnie ozyly jeszcze bo cieplo....moze T.sprobuje znalezc "ognisko zapalne"
Monia, Tys to wszystko dzis pozalatwiala widzeale zakupow juz nie robisz? czekasz na plec?
a mowilysmy tu, ze to jak w krew wejdzie to jak choroba i uzaleznienie
aaa... jedna z c....p dzwonila znowu do meza kilka razy oraz do mniena szczescie mamy blokady
ale UWAGA!!!!! odwazyla sie potem do moich rodzicow, no bo jak to..... nic nie beda wiedziec?! musza sie czegos dowiedziec !!! na sile !!! wiec teraz moja mame beda nekac !! widze powoli jacy ludzie mnie otaczaja !!
-
nick nieaktualny
-
Madziulka mi ginka w pierwszej ciąży kazała firanki powieszać i męża przelecieć - że niby to poród przyspieszy
Groszku co za ludzie... Powiedz dosadnie, że sobie nie życzysz telefonów i poinformujesz wszystkich jak już maluch się urodzi - tylko debile tego nie pojmą
Wróciłam z tego wykładu, jestem ledwo żywa. Wcinam kolację i zaraz do wyrka bo padam na pyszczek. Dzidziolek w brzuszku fika
Słodkich snów BabeczkiMadziulka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
hej , ja dzisiaj robiłam testa i wyszedł pozytywny , co prawda 2 ga kreska blada , no ale jest , tylko sie troche boje bo od 2 dni biore castagnusa . nie wiem co mnie podkusiło zeby kupic , no ale testowałam i ciągle testy negatywne to co mi zalezało . niby dopiero 4 tabletki zeżarłam . jak myslicice juz nie brać wogóle ? bo czytałam ze stopniowo odstawiać , no ale ja tylko przez 2 dni brałam co myslicice?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Groszku...ja myśle, ze Maly pomału sie szykuje..dzis bol brzucha, takie niby ciagniecie, niby ból mieśni nie wiem jak to opisać...zażyłam 2 nospy i 4 magnezy, dopiero odpuscilo ale nie do końca...coś czuje ze lada dzien zaleją mnie wody...no i cały dzien bolą mnie krzyże jak na okres...słaby dzien..przespalam dziś pół dnia a drugie pół po prostu leżałam, nie ruszałam sie z łożka....
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Rudasku, My oczekujemy przyjścia Księciuni
Mogła by się w końcu któraś rozpakować żeby Anutka nie czuła się samotna
hi hi dokładnie..tym bardziej ze ja sie już męcze strasznie...teraz dopiero mi daje ciąza popalićwiec juz jestem na walizkach...w razie W to tylko buty i kurtka i lecimy
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lenka już niedługo też poczujesz
U mnie jeszcze nie regularnie ale są. Czekam na porządnego kopa teraz!
Wczoraj przyszła mi paczka z ciuszkami dla malucha - kupiłam na Allegro 6 rampersów i jedne śpiochy z napisem "Born to be handsome"I zapłaciłam 30zł
Później wkleję wam zdjecie bo jak na razie pod kocykiem jeszcze próbuję się obudzić
Angelaa gratuluję
Dziewczyny! Rozpakowywać się!Groszek, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ja noc przespalam dobrze, ale cos mnie muli... Niedobrze mi; glowa mnie boli i gardlo. Slaba strasznie jestem.jakby ktos mi akumulator wylaczyl
Rudasek, widze ze u Ciebie tez ciezko... Maly moj kopie tylko w kilku miejscach..boli jak cholera:-/ nie dam rady chyba wycisnac takiego kolosato jest dramat
Livka,a jak jednak na nastepnym usg sie ukaze cipuszka? A tu born to be handsomehihi
wrzucaj fotki jak tylko bedziesz miala czas