X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka to super że w koncu znalazł się lekarz co troszkę akcje przyspieszył, jak widać nie trzeba było wiele i szybko poszło te rozwarcie..
    a córcie to masz prześliczną <3
    a jak z pokarmem dziś?

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastepna kolezanka mnie podkurwia "kto wie, kiedy sie to wydarzy"

no czujecie to?? same maja dzieci, same rodzily....

;-/ jak mozna byc takim chamskim?? czekaja na tragedie??

dupnelam telefonem.. zaczelam sie drzec i plakac.... zablokuje te numery i juz.
    darlam sie jakby obdzierali mnie ze skory....!!!

chore to jest... po prostu chore...
    albo ja juz jestem chora konkretnie ;-(

relge6yd309xm1zq.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny był ktoś w biedronce,bo gdzieś miały byc proszki Lovela w promocji,mi juz sie kończy i musze dokupić

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak z ciekawosci zapytam.. bo u mnie mama "straszyła" że trzeba mieć ogolone krocze, to wiem.. bo jakby bylo nacięcie to musi być gładko, ale ...
    mówiła że kiedyś i lewatywę robili przed porodem.. to teraz nie robią?
    czy można na życzenie? czy jak?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    nastepna kolezanka mnie podkurwia "kto wie, kiedy sie to wydarzy"

no czujecie to?? same maja dzieci, same rodzily....

;-/ jak mozna byc takim chamskim?? czekaja na tragedie??

dupnelam telefonem.. zaczelam sie drzec i plakac.... zablokuje te numery i juz.
    darlam sie jakby obdzierali mnie ze skory....!!!

chore to jest... po prostu chore...
    albo ja juz jestem chora konkretnie ;-(
    wyłącz skarbie telefon, nie dziwię ci się.. i nie denerwuj sie.
    ludziom trzeba czasami mózg wymienić ale jednak to za mało..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Dziewczyny był ktoś w biedronce,bo gdzieś miały byc proszki Lovela w promocji,mi juz sie kończy i musze dokupić
    a wlasnie sprawdzam promocje w drogeriach.. ja mam mleczko do prania, proszków nie lubie.

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku u mnie jest to samo,szwagier dzwoni co dwa dni,u męża w pracy pytają codziennie,sąsiadka wydzwania do męża i pyta czy już,druga sąsiadka zaczepia go rano jak wychodzi do pracy z pytaniem "jest,jest?"
    Kuzynka piszę sms czy już bo siedzi i czeka jak na szpilkach,to co kuźwa ja mam powiedzieć??
    Tylko moi rodzice tak nie dopytują codziennie i całe szczeście

Groszek lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a tak z ciekawosci zapytam.. bo u mnie mama "straszyła" że trzeba mieć ogolone krocze, to wiem.. bo jakby bylo nacięcie to musi być gładko, ale ...

Można na życzenie. Albo można kupić zestawi w aptece i samemu zrobić przed udaniem się do szpitala ;)

Dzień Dobry tak w ogóle ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie widzę w biedronce, ale może jest jeszcze.. aby widzę persil zwykly

Madziulka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Można na życzenie. Albo można kupić zestawi w aptece i samemu zrobić przed udaniem się do szpitala ;)

Dzień Dobry tak w ogóle ;)
    dzięki za odpowiedź :) Dzień Dobry :)

a pro po sama nie wiem czy bym potrafiła, ledwo się ogolę :D a się tak zastanawiam czy nie poprosić przed porodem o coś takiego, przepraszam że wkraczam w ohydne może tematy, ale wolałabym wszystko wiedzieć od A do Z, choć prawdą jest pewnie że co szpital to inny obyczaj :)

Z. lubi tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Tez mnie to zastanawia,ale jak przyjdą mega skurcze to jak tu jeszcze do wc dojśc?
    U mnie w szpitalu napewno robią przed planowanym cc,a jak sn to nie wiem.
    Jak można to sie decyduje.
    Na styczniowkach czytałam ze lepiej miec lewatywe niz pozniej przezywać ze się zrobiło kupe

relgh371ly1mtto9.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    dzięki za odpowiedź :) Dzień Dobry :)

a pro po sama nie wiem czy bym potrafiła, ledwo się ogolę :D a się tak zastanawiam czy nie poprosić przed porodem o coś takiego, przepraszam że wkraczam w ohydne może tematy, ale wolałabym wszystko wiedzieć od A do Z, choć prawdą jest pewnie że co szpital to inny obyczaj :)

Też się nad tym zastanawiałam ale stwierdziłam, że ja się zdecyduję na pewno. Ponoć nie takie straszne to a zawsze odpada chociaż jeden dyskomfort...

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie mama mówiła że keidyś to się nie pytali czy chcesz czy nie, tylko zaraz na wejściu ci robili i właśnie zastanawiałam się czy tak jest do tej pory..
    tam w sumie wszystko ma prawo się dziać :D prawo natury.. moczu itp nie wstrzymam mimo wszystko... jak ból jest niesamowity..
    ale chyba też bym wolała zrobić ją sobie, choć nie wiem jak akcja się rozwinie i czy bd na to czas.. i czy zdążą.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Też się nad tym zastanawiałam ale stwierdziłam, że ja się zdecyduję na pewno. Ponoć nie takie straszne to a zawsze odpada chociaż jeden dyskomfort...
    właśnie też chciałabym to w sumie.. bo jednak obcy ludzie się wokół kręcą i oni na pewno widzieli nie jedno.. ale jakbym chciala z mężem np poród to nie wiem czy bym chciała żeby to widział :D
    muszę podpyać teraz jak bd na wizycie położną bo pracuje w tym szpitalu.. czy można na "życzenie", w ogóle może się dowiem czy czeka mnie sn czy cc czy mała zrobiłą w koncu fikołka.

• Z. Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    właśnie też chciałabym to w sumie.. bo jednak obcy ludzie się wokół kręcą i oni na pewno widzieli nie jedno.. ale jakbym chciala z mężem np poród to nie wiem czy bym chciała żeby to widział :D

O to to. Dokładnie ten sam tok myślenia ;)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z to nie jestem sama widzę :D bez kitu, w czwartek zapytam :)
    a jak u Ciebie samopoczucie? :) a już miałaś połówkowe? :)

Z. lubi tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u was w szpitalu daje się położnym jakąs łapówke tzn kawe,słodycze za opieke?
    U mnie sie to praktykuje.Dają tym co ubierają dziecko na wyjscie ze szpitala

relgh371ly1mtto9.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Z to nie jestem sama widzę :D bez kitu, w czwartek zapytam :)
    a jak u Ciebie samopoczucie? :) a już miałaś połówkowe? :)

Samopoczucie dzisiaj wyjątkowo senne więc pijemy kawkę ;) A połówkowe już zaliczone, wygląda na to, że jest okej i oby tak dalej :)

A jeśli chodzi o łapówki to słyszałam o takich rzeczach jak moja mama rodziła a teraz to nie mam zielonego pojęcia O.o myślałam, że to przeszłość :)

Madziulka, mizzelka lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie serdecznie Gratuluję :) to całkiem pewnie niedawno miałaś :)
    a już znasz płeć?
    bo nie widziałam tutaj żadnych informacji, a jeżeli umieściłaś to przepraszam za dociekliwość i za niepamięć, ale ostatnio jadę jak na wariackich papierach i po nieprzespanych nocach mam momentami wymazy pamięci :)

a jeżeli chodzi o czekoladki myślę że zalezy od szpiatala. w wawie się boją itp
    wiem jak moja mama miała radioterapie i tata chcial sie odwdzięczyć lekarzowi za opiekę, chciał mu tylko dać dobre whisky.. bo dzięki niemu mama w ogóle tam sie znalazła.. a jezdzila po dermatologach i zaden jej nie powiedzial ze ta sącząca się rana to złośliwy rak skóry.. tylko ciągle to "tamowali" żeby wyschła ta rana. ;/
    no ale suma sumarum wracając do tematu to facet bał się jak cholera, pielęgniarki nie przyjęły kwiatów bo się bali...
    ale tata strasznie cierpliwy byl i czekal kilka h na parkingu zeby mu to dać do samochodu :D mina lekarza bezcenna ale co na to poradzić :D

ale znow na moje okolice lekarze biorą w łapę ostro, aż kieszenie się trzęsą..
    a pielęgniarki przyjmują chętnie słodkie przekąski itp w podziękowaniu i się nie obawiają niczego :)

Z., Madziulka lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja jak trafię na tą moją położną co akurat pracuje u mojego gina to z chęcią dałabym jej czekoladę czy cokolwiek w ramach podziękowania za opiekę :D zalezy.. a jak bd personel nie miły to pieprzę :D

Z., Madziulka lubią tę wiadomość

‹‹ 1948 1949 1950 1951 1952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ