Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przerwa...
Livia ja w ogóle nie mam chęci ani nic do nauki...ale jak chcę urodzić na spokojnie i zaliczyć semestr (przy czym wydałam za niego 2100!!) to muszę... dopiero 3/13 stron;/
fajnie,że te pierwsze kopniaczki przed Wamifajne one są
moja i tak jest grzeczna, czasem tylko pochwa/szyjka zakłuje albo jak dziwnie się wypnie to zaboli ale nie taki hardcore jak u Ciebie Rudasku
w ogóle mam coraz więcej objawów przedporodowychobym ze stresu na uczelni nie urodziła
Groszku a Ty jak dzisiaj?
Monia jak u Was samopoczucie?
Madzia zmykaj okna i podłogi myć
Simon fajne te kopniaczki co? Niedługo wszystkie poczujecie -
nick nieaktualny
-
Ja zmęczona jestem od samego rana dzisiaj, ciągle spać mi się chce i głowa prawie codziennie mnie boli
Chyba już powinno mi to minąć a ciągnie się i ciągnie... Może w nadczynność tarczycy wpadłam? W przyszłym tygodniu będę robić badania to zobaczymy o co loko
Zakładam buty i idę przed dom odśnieżaćMoże się rozbudzę bo zasypiam na stojąco mimo tego, że ciągle coś robię w domu
Mąż dzwonił i mówi do mnie, że zima znowu w bambuko go zrobiła bo ledwo wyjechał to śnieg spadł a tak na deskę chciał jechaćA u niego gorąco, w samych majtkach siedzi w pokoju w hotelu i zaraz na plaże chyba pójdzie... Ja się pytam, gdzie tu jest sprawiedliwość na tym świecie?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Aguś ja już nic nie robię,pierdziele podłogi i okna myć
Co ma byc to bedzie
Dla mnie wyczynem jest zrobienie obiadu,gdyby jeszcze mi tak nogi nie puchły to byłoby ok,ale wieczorem to mam tak ciężkie jakby z ołowiu
A jeśli chodzi o kopniaczki to moje nie sa przyjemne,wieczorem potrafi 4 godz napierdzielać a ja się nie mogę ruszyć.Główke czuje miedzy nogami az się boje że wyskoczy ,takie schizy mam -
Hej dziewczyny
Przed chwila wrocilam od mojej gin bo dostalam dosc silnych boli brzucha i wystraszylam sie...na szczescie z malenstwem wszystko w porzadkuma prawie 2 cm,ruszal sie tak fajowo i serduszko bije
dostalam leki rozkurczowe i mam odpoczywac...
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest MEGA promocja w biedronce! za 15 zł każdy produkt LOVELA do prania.. ja kupilam mleczko jak zawsze i płyn do płukania.. jak dla mnie to ekstra promocja, a duzo ich bylo to chyba dopiero od dziś...
tak jak Madziulka wczesniej pisala a ja myslalam ze jest tylko na proszek