X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy chyba rzeczywiście od dzis ta promocja bo wczoraj moja mama szukała i nie było jeszcze

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już mam wszytsko zapięte na guzik aby sie spakować, nosz kurna ciagle gadam ze sie spakuje a guano z tego idzie ;/
    no ale kupilam dzis ten kremik nie niepogodę i pieluszki i jestem happy po tej promocji w biedronce, kupiłam sobie na zapas ale co tam :D za 15 zł prędko nie będzie :D

Panie w Lab pytały czy synek, a ja mówię że córka i poczułam dziwny wzrok :D
    potem sie smialy że dobrze wyglądam i nie taki duży bruszek jest :D
    no i troche farba mi poszła ;/ za szybko odstawiłam gazik i jak poszłoooo..
    ale opanowałam z kuzynką potop.. ludzi pełno jak cholera.. dzięki Bogu że ona wpuscila mnie z drugiej strony i nie musialam czekać.. choć i tak krzywo sie patrzyli na mnie....

coraz częściej jest mi słabo.. nie mogę oddechu momentami złapać ;/
    a w nocy jest koszmar ;/ (kręgosłup) chyba ta rwa kulszowa to pikuś..

aa i wyniczki mam takie:
    WBC 11,3 (4,00-10,00) a ostatnio miałam 10,6 ;/
    LYM 3,1 (1,1-6,5)
    NEUT 7,5 (1,8-7,7) a ostatnio miałam 7
    NEUT (odsetek) 66,5 (45-70) a ostatnio 70,8 czyli sie poprawiło
    RBC 4,2 (3,80-5,80) ostatnio 4,1 nie wielka poprawa
    HGB 11,6 (12,00-15,00) ostatnio 12, czyli gorzej
    HCT 34,8 (36-45) a ostatnio mialam 34,4 czyli lekka poprawa
    MCV 82,3 (83-103) tu gorzej ;/ bo ostatnio mialam 84,1
    MCH 27,4 (27,50-32) a ostatnio 29,3 czyli znów gorsze.
    PLT 247

czyli troche lipa, no ale mówi się trudno, nie ma co oczekiwać że bd super :) skoro utrzymuje nie tylko siebie :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Mizzy chyba rzeczywiście od dzis ta promocja bo wczoraj moja mama szukała i nie było jeszcze
    mi tez sie wydaje ze od dzis bo bylo dość dość tych proszków i mleczek itp.. a byłam o 13... i kurde za 15 zł szok :D

Madziulka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Dziewczyny przedstawiaqm Wam Pana Gonza :)
    Jest z nami od 4 lat

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c864759f68aa.jpg
    Jakie śliczności <3 aż bym go poczochrała :) :)

Madziulka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Hej!

Ja noc przespalam dobrze, ale cos mnie muli... Niedobrze mi; glowa mnie boli i gardlo. Slaba strasznie jestem.:-( jakby ktos mi akumulator wylaczyl :-(

Rudasek, widze ze u Ciebie tez ciezko... Maly moj kopie tylko w kilku miejscach..boli jak cholera:-/ nie dam rady chyba wycisnac takiego kolosa :-( to jest dramat :-(

Livka,a jak jednak na nastepnym usg sie ukaze cipuszka? A tu born to be handsome :P hihi
    wrzucaj fotki jak tylko bedziesz miala czas ;-)
    ja tak samo źle sie czułam rano.. nie chcialo mi sie iść na te zakupy....
    ale ja podziwiam cię że się wyspałaś..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Cześć dziewczyny!

Okropnie boli mnie prawa pachwina. Czy myślicie, ze to może być owulka?

Jest jakaś masakra :(
    ja mialam bolesne owulki.. bardzo możliwe..
    a jak tam sie czujesz?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    dzień dobry :)

Złota nie zaszkodzi poserduszkować ;)

ja uciekam dzisiaj do nauki, bo później obiad i do dziadków muszę...

miłego dnia!

EDIT: torba spakowana! :O
    ja mialam sie pakować.. yhyyyym juzzz... ale dziś się biorę za to bez kitu.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    mi tez sie wydaje ze od dzis bo bylo dość dość tych proszków i mleczek itp.. a byłam o 13... i kurde za 15 zł szok :D
    Nie mam kogo wysłać dziś do tej Biedronki,mężu będzie w mieście ale on to nie ogarnia takich tematów,ma alergie na sklepy .
    Opłaca sie kupić bo w kauflandzie normalna cena Loveli to 22zł,więc 7zł różnicy,a 7zł drogą nie chodzi :P

relgh371ly1mtto9.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he a ja sie smieje sama do siebie i szukuje sie na wojne z tą Baba od badziewbych ciuchów- szmat!
    Wczoraj jej wysłałam paczke, napisałam do niej maila, ze wysłałam, ze gdy dostanie to ja dostane potwierdzenie ( zeby mi nie wcisneła ze nie dotarła):)
    na co Ona ma dzis odpisuje : " dziekuje za informacje, postaramy sie rozpatrzyć zwrot"

ze co zrobić ??? pojebało ja....czekam na kase i niech mnie nie wkurza pizda oszustka- zrobie taka afere ze sie zesra! bedzie mi zwrot rozpatrywać gdzie ubrania nie te, brudne, z dziurami, zamek zepsuty i jedno wielkie badziewie! metki sa, oryginalne opakowanie, jedyne co to woreczki rozdarte no bo jakoś te szmaty musiałam zobaczyć. A ta mi pisze ze postara sie rozpatrzyć zwrot! no śmiech na sali!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    kurcze nie myślałam, że aż tak to boli :P
    myślałam, że do końca one są piękne :P
    potwierdzam słowa Rudaska, mała jak mnie walnie momentami to aż krzyknę :D mąż już się oswoił :D bo nie raz w nerwa czy w coś kopnie..
    jest super do 7 miesiaca, a potem to kręgosłup siada :(

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja mialam sie pakować.. yhyyyym juzzz... ale dziś się biorę za to bez kitu.

Pakuj sie pakuj...ja juz od ponad tygodnia spakowana :) w tamtym tyg dopakowałam i mam full...jedyne czego mi brakuje to jakis przekąsek dla siebie :) ale to dokupie na dniach jakies batoniki, krakersy itd :) reszta jest spakowana :) plus druga z rzeczami Małego..:) nie biore jej od razu, R dowiezie..tym bardziej ze chce zeby Maly w szpitalu byl w ich ubrankach bo podobno lubią ginąc..a nie chce zobaczyć swojego dziecka w czyimś ubranku a czyjegoś w moim:) wiec ubiore go w nasze ciuszki dopiero na wyjscie:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od godziny czuje moje szczęście <3

Groszek, mizzelka, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ja nie pamiętam czy pod koniec mnie bolały kopniaki :/ Ale zamawiam sobie, żeby nic mnie nie bolało :D W ogóle wczoraj stwierdziłam, że jak rodziłam Majkę to byłam mniej wymagająca - rodziłam w pierwszym lepszym szpitalu i było dobrze a teraz szukam, czytam i chcę jechac nie wiadomo gdzie. Bo tutaj nie ma ZZO (na wszelki wypadek) - w pierwszej ciązy nawet o tym nie myślałam, bo w jednym szpitalu w Gdańsku nie można zobaczyć maluszka tzn mąż przez szybę tylko po porodzie może, sale porodowe poprzedzielane parawanami... Albo to jakas komuna albo ja mam za duże wymagania :/ A w Gdyni jedna łazienka na całe piętro i kilka pokoi w których po 3 kobietki leżą - no chyba jaja sobie robią? Mam nadzieję, ze nie urodzę w 20 minut bo do Wejherowa do szpitala jest 40 minut i tam chcę wylądować :/
    a ja z pierwszym i wymagam hahha :D ale bez kitu, w moim szpitalu są dwie sale porodowe, jedna rodzinna, a druga nie,i pokoje po porodzie przypadaja z jednym prysznicem i kiblem na 2 osoby, także nie licho.
    i maluszka moge miec od 30 minut do 4 h.
    więc widzę że warunki są podobne z tymi parawanami itp do dwóch innych szpitali które mam w okolicy, ale mam 50 km za to jazdy ;/
    no ale "pocieszam" się że pierwiastka szybko nie rodzi :D
    szukaj szukaj, a co.. poszukaj na portalu gdzierodzic czy cos takiego, fajny portal i wszystko ladnie opisane :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wiecie jakoś ciągle myślę o tych połówkowych ale chyba skoro prenatalne były ok no to połówkowe chyba też takie będą coooooo ?
    na pewno :) u mnie gin od razu po połówkowych powiedział że 3 USG to tylko formalność :) będzie dobrze :)

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    od godziny czuje moje szczęście <3
    Niesamowite uczucie <3 ,no nie ? :)

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Przed chwila wrocilam od mojej gin bo dostalam dosc silnych boli brzucha i wystraszylam sie...na szczescie z malenstwem wszystko w porzadku :) ma prawie 2 cm,ruszal sie tak fajowo i serduszko bije :) dostalam leki rozkurczowe i mam odpoczywac...
    Maniuś Gratulacje jeszcze raz :) jak masz się stresować to pewnie że trzeba się przejść i wszystko sprawdzić, może to od malenstwa, robi sobie w koncu mieszkanko i to dość intensywnie odczuwasz :)

Maniuś lubi tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli lubicie taka kawke to zapraszam :)
    W piekarniku mam jeszcze babke zebre :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be9b3d312766.jpg

Groszek, mizzelka, Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej...

ponarzekam i ja... nic sie u mnie nie dzieje, kompletnie cisza..

krzyzowce ostre byly w sobote i na tym koniec. nawet biegunki nie ma..
    spalam jak niemowle dzis, wyspaaaana na maxa...
    Mały tradycyjnie urzeduje pod prawym zebrem...;/ mam juz dosc wszystkiego..

Rudasek, przebaba z facetki :/

Mizzy, Madziulka czyli jest jednak promocja :)

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Nie mam kogo wysłać dziś do tej Biedronki,mężu będzie w mieście ale on to nie ogarnia takich tematów,ma alergie na sklepy .
    Opłaca sie kupić bo w kauflandzie normalna cena Loveli to 22zł,więc 7zł różnicy,a 7zł drogą nie chodzi :P
    no wlasnie, a w rossmanie juz w promocji jest za 17 z groszami.. a tu za 15zł :O :D
    no mam radoche z tego jak dzieciak bez kitu :D eee myślę że mąż by ogarnął, musi się przyzwyczajać bo swojemu zapowiedziałam dzisiaj gdzie są pieluchy do kupienia itp :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    he he a ja sie smieje sama do siebie i szukuje sie na wojne z tą Baba od badziewbych ciuchów- szmat!
    Wczoraj jej wysłałam paczke, napisałam do niej maila, ze wysłałam, ze gdy dostanie to ja dostane potwierdzenie ( zeby mi nie wcisneła ze nie dotarła):)
    na co Ona ma dzis odpisuje : " dziekuje za informacje, postaramy sie rozpatrzyć zwrot"

ze co zrobić ??? pojebało ja....czekam na kase i niech mnie nie wkurza pizda oszustka- zrobie taka afere ze sie zesra! bedzie mi zwrot rozpatrywać gdzie ubrania nie te, brudne, z dziurami, zamek zepsuty i jedno wielkie badziewie! metki sa, oryginalne opakowanie, jedyne co to woreczki rozdarte no bo jakoś te szmaty musiałam zobaczyć. A ta mi pisze ze postara sie rozpatrzyć zwrot! no śmiech na sali!
    ahaaa rozpatrzeć zwrot? spoko -.-
    chyba ją ze szczęścia posrało.

‹‹ 1953 1954 1955 1956 1957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ