Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:he he a ja sie smieje sama do siebie i szukuje sie na wojne z tą Baba od badziewbych ciuchów- szmat!
Wczoraj jej wysłałam paczke, napisałam do niej maila, ze wysłałam, ze gdy dostanie to ja dostane potwierdzenie ( zeby mi nie wcisneła ze nie dotarła)
na co Ona ma dzis odpisuje : " dziekuje za informacje, postaramy sie rozpatrzyć zwrot"
ze co zrobić ??? pojebało ja....czekam na kase i niech mnie nie wkurza pizda oszustka- zrobie taka afere ze sie zesra! bedzie mi zwrot rozpatrywać gdzie ubrania nie te, brudne, z dziurami, zamek zepsuty i jedno wielkie badziewie! metki sa, oryginalne opakowanie, jedyne co to woreczki rozdarte no bo jakoś te szmaty musiałam zobaczyć. A ta mi pisze ze postara sie rozpatrzyć zwrot! no śmiech na sali!
Rudasku masz racje,nie ma co sie z nimi szczypać.
Ja to potrafiłam sie nawet wykłucac o 40zł,nie będe dawać zarabiać oszustą.
Jak miałam jakis problem że kasy nie chcieli oddać to odrazu rozpoczynałam spór albo pisałam bezpośrednio do allegro -
Rudasek wrote:Pakuj sie pakuj...ja juz od ponad tygodnia spakowana
w tamtym tyg dopakowałam i mam full...jedyne czego mi brakuje to jakis przekąsek dla siebie
ale to dokupie na dniach jakies batoniki, krakersy itd
reszta jest spakowana
plus druga z rzeczami Małego..
nie biore jej od razu, R dowiezie..tym bardziej ze chce zeby Maly w szpitalu byl w ich ubrankach bo podobno lubią ginąc..a nie chce zobaczyć swojego dziecka w czyimś ubranku a czyjegoś w moim:) wiec ubiore go w nasze ciuszki dopiero na wyjscie:)
a czytalam ze sobie kobietki biorą jeszcze chusteczki nawilżane do buzi żeby sie odswiezyc od potu itp żeby się ochłodzić albo taką wodę w areozolu do psiukania.. ale nie wiem czy brać czy nie taką mgiełkę. na pewno wezmę gumki do włosów i skarpetkii spinki
bo ponoć o tym się najczęściej zapomina
-
mizzelka wrote:ahaaa rozpatrzeć zwrot? spoko -.-
chyba ją ze szczęścia posrało.
Na szczescie czytam komenatrze - szkoda ze dopiero teraz! i Baba w miare szybko zwraca kase. Kurna czemu ja nie przeczytałam wczesniej, a zawsze tak robie..tylko ślepo zamowiłam! maakra....no nic, czekam na kaske:) cosik kupie małemu
czekam tez na przescieradełka i pościel, zamowiłam dzis drugi komplet Małemu plus przescieradełka -
Groszek wrote:hej...
ponarzekam i ja... nic sie u mnie nie dzieje, kompletnie cisza..
krzyzowce ostre byly w sobote i na tym koniec. nawet biegunki nie ma..
spalam jak niemowle dzis, wyspaaaana na maxa...
Mały tradycyjnie urzeduje pod prawym zebrem...;/ mam juz dosc wszystkiego..
Rudasek, przebaba z facetki
Mizzy, Madziulka czyli jest jednak promocja
A ja mam bóle i po jakims czasie spokój.Wczoraj tak mnie czyscilo że 5 razy odwiedzałam kibelek,krzyz napierdziela,sluz cieknie i dalej dupa.
Wczoraj mąz wrócił z pracy i mówił jak to koledzy sie smieją z niego że chyba cos źle policzone i listonosz musiał cos zmajstrować a nie on -
Madziulka wrote:Jesli lubicie taka kawke to zapraszam
W piekarniku mam jeszcze babke zebre
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be9b3d312766.jpgskoro tutaj takie rarytasy ma
Madziulka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Na szczescie czytam komenatrze - szkoda ze dopiero teraz! i Baba w miare szybko zwraca kase. Kurna czemu ja nie przeczytałam wczesniej, a zawsze tak robie..tylko ślepo zamowiłam! maakra....no nic, czekam na kaske:) cosik kupie małemu
czekam tez na przescieradełka i pościel, zamowiłam dzis drugi komplet Małemu plus przescieradełka
no tak już musiało być ehh, ale najwazniejsze żeby to ogarnęła i kasę zwróciła a nie.. bo ją niedlugo to policja bd ścigać za taki szajsza oszustwo
ooo a ja nie kupowałam 2 kompletu poscieli aby prześcieradła mam aż 3i dwa tez na przewijak ten usztywniany bo pewnie zimno byłoby małej w pupkę
też w owieczki brałaś? -
Mizzi ja mam tak :
- dokumenty
- koszule 2 szt
- staniki 2 szt
- majtki bawełniane 3 szt
- majtki jednorazowe siateczkowe 5 szt
- szlafrok
- kapcie
- japonki pod prysznic
- skarpety 2 pary
- 3 reczniki ( dwa duze, jeden mały)
- wkładki laktacyjne 24 szt
- podklady te na łozko 4 szt
- podklady ala podpaski- cała paczka tych bella plus jedna paczka normalnych podpasek
- kosmetyki ( szapon, płyn do intymnej, balsam, pasta do zębów, szczoteczka, zel pod prysznic_)
- chusteczki nawilżające
- chusteczki higieniczne
- srajtaśma
- pieluchy tetrowe 5 szt ( u mnie w szpitalu sie zostawia- taki zwyczaj)
- 15 szt jednorazowych nwe born
- krem do pupy
- krem na zime do buźki
- smoczek
Chyba tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 15:19
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:hej...
ponarzekam i ja... nic sie u mnie nie dzieje, kompletnie cisza..
krzyzowce ostre byly w sobote i na tym koniec. nawet biegunki nie ma..
spalam jak niemowle dzis, wyspaaaana na maxa...
Mały tradycyjnie urzeduje pod prawym zebrem...;/ mam juz dosc wszystkiego..
Rudasek, przebaba z facetki
Mizzy, Madziulka czyli jest jednak promocja
taka nagroda chyba za dzisiejszą katorgę..
zakupy juz nie są takie fajne jak kiedys, jest coraz gorzej a tu jeszcze miesiąc mam tak się męczyć? ja pitole też mam dość
niech tylko mała urosnie jak brak i dojrzeje i niech wychodzi.. mam nadzieje że zlituje się nade mną -
Rudasek wrote:Mizzi ja mam tak :
- dokumenty
- koszule 2 szt
- staniki 2 szt
- majtki bawełniane 3 szt
- majtki jednorazowe siateczkowe 5 szt
- szlafrok
- kapcie
- japonki pod prysznic
- skarpety 2 pary
- 3 reczniki ( dwa duze, jeden mały)
- wkładki laktacyjne 24 szt
- podklady te na łozko 4 szt
- podklady ala podpaski- cała paczka tych bella plus jedna paczka normalnych podpasek
- kosmetyki ( szapon, płyn do intymnej, balsam, pasta do zębów, szczoteczka, zel pod prysznic_)
- chusteczki nawilżające
- pieluchy tetrowe 5 szt ( u mnie w szpitalu sie zostawia- taki zwyczaj)
- 15 szt jednorazowych nwe born
- krem do pupy
- krem na zime do buźki
- smoczek
Chyba tyle
bez sensu brać całe opakowania... -
Rudasek wrote:Nie..teraz wziełam jakieś Safari
Tatuś wybrał, ja nie mialam nic do gadania
z tej aukcji
http://allegro.pl/show_item.php?item=4989043471
ale te safari też prześliczne
i sóweczki aaaaa
zapiszę sobie ażw razie co domówię sobie
a jak prać ten otulacz/ochraniacz na szczebelki? bo mam lekki dezorient.. czy w pralce się to nie skitrasi.. -
ja prałam i ochraniacz i rózek w pralce- w 40 stopniach
nic sie temu nie stałotylko wymietolone takie ze nie wiem jak to doprasuje:) poki co lezy na kupce i nie chce mi sie za to ruszyć
-
mizzelka wrote:a czy wam też leci tak siara? ja to musze tak uważać na cycki że szok.. już koszulę ujechałam ;/ dwie bluzki ;/
Mi leci z lewego cyca...cały stanik mam upierdzielony, ale sie spiera na szczescie
od tego gościa zamowilam tez dla nas pzrescieradłozobacze jaka jakośc itd
jak oki to zamowie dla nas pośćiel granatowa w białe gwiazdki
piekna jestttt
chcialam dla dziecka ale stwierdziłam ze za ciemna, choć pewnie i tak kupie..bo choruje na nią odkąd zobaczyłam
Dziewczynki..a myślicie ze ciepły kocyk plus ten ochraniacz czy jak to nazwać co ma wózek wystarczy na spacery np w marcuoczywiscie plus grubo ubrane dziecko???
bo mialam zamawiac posciel do wózka a stwiewrdzilam ze to bez sensu. raz ze w gondoli pojezdzi kilka m-cy a dwa ze marzec mam nadzieje to juz wiosna, wiec po co pościelWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 15:29
-
Rudasek wrote:ja prałam i ochraniacz i rózek w pralce- w 40 stopniach
nic sie temu nie stałotylko wymietolone takie ze nie wiem jak to doprasuje:) poki co lezy na kupce i nie chce mi sie za to ruszyć