Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:52
mizzelka, Lena87, livia30, zizia_a, przedszkolanka:), Z., XxMoniaXx, Sury, Fatim, Maniuś, Anutka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Groszku, będzie dobrze, wszystko się ułoży:)
A Gabryś śliczny:)jakie ma włosy. Pokarm odciągaj, jak masz za dużo, bo Ci się zastój zrobi. Zresztą, komu ja to tłumaczę...
Ech, zalało mnie wodnistym śluzem, może jednak owulki nie było? Skąd ten śluz, wczoraj było sucho.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:53
-
nick nieaktualny
-
Jaki mały, śliczny, dzieciaczek
A ja wróciłam, zrobilam żurek - zjadłam i teraz leżę. Oczywiście jak już poszłam na spacerek to zahaczyłam o lumpka Ale to już osttani raz bo chodzę tam od jakis 3 tygodni i ciagle to samo wisi więc nie mam już po co tam chodzić
Do teściowej pojadę później Teraz korki sa w mieście
-
Groszku może masz baby bluesa chwilowego..wszystko się ułoży, zobaczysz
a Gabryś przecudowny
Złota ja z tym śluzem nigdy nie ogarniałam i dalej nie ogarniam sama swojego
Livia ja też zupkę zrobiłam i w końcu siedzę,ale roboty jeszcze przede mną... -
i teraz powiedzcie mi czy kupiłam to dobrze wszystko, coś do poprawki ? miałam w koszyku balsam intensywnie nawilżający z nivei dla niemowląt i szampon do włosów i ciała ale odłożyłam bo zapytam was co macie do kąpieli coś zamiast oliwki żeby smarować . Jak na razie wzięłam to :
mizzelka, przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za przepisy! Teraz się muszę z nimi oswoić i w przyszłym tygodniu robię pizze - pierwszą w życiu
Przepis Mizzy szczególnie zachęca mnie do spróbowania ze względu na wstawki - "zawsze wyjdzie" i "nic się nie stanie"
Groszku, super, że jesteście w domu. Mogę się jedynie domyślać, że początki nie są łatwe ale będzie dobrze! Hormony się uspokoją, nauczycie się swojego rytmu, i z każdym dniem będzie coraz fajniej! I jeszcze Ty nas będziesz pocieszać i służyć radą.
Iii... śliczny maluszek!
Przedszkolanko, podziwiam! Że jesteś w stanie na tym etapie zasuwać jeszcze na praktyki i tyle działać. Szok Pola twardo się trzyma
Monia, z kosmetykami nie doradzę, jeszcze nie zgłębiałam tematu Ale ktoś na pewno podpowie
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Groszku Gabryś pieknyyyyyyyyy
Wszystko sie ulozy zobaczysz
Ja jade jutro do szpitala
Monia...wszystko oki tylkotak teraz dziecko sie nie smaruje oliwką, nawet głowki wiec nie kupuj bo to zbedny wydatek. Na pierwsze kąpania kup jakieś Ollian czy cos 2w1, ktory nawilża itd i nie musisz nic wiecej uzywać ( info ze szkoły rodzenia i od poloznej)
Mydełka na poczatku sie nie uzywa bo ma odczyn zasadowy, odpieo ok 3 mca mozna wprowadzić. z Nivea uwazaj bo lubi uczulać...
ja mam Oliian 2w1, z tego mam też krem do buzi i całego ciałka...a oprócz tego mam krem na odparzenia z ziajki, taki tez mam płyn od 1rż, ale zaczne w tym ollianie kąpać no i mam bambino taki zestaw jak TY plus oliwka, ale zakupiłam jak jeszcze nie zaciagnełam opini ze jej sie nie uzywa..bo zatyka pory i skóra nie oddycha i robia sie własnie odprzenia, wysypki, pryszcze itd
a wiecej CI napisze jak już bede mięc Mlodego obok..bo wtedy dam CI na przykładzie co sie sprawdziło a co nie:)
Ciuszki słodkie.... -
aha czyli dalsze zakupy z nivei odpuszczę - był ten Oillanale drogi i nie wiedziałam czy jest dobry i nie brałam na razie.
Właśie oliwki nie kupiłam bo słyszałam, że już się od niej odchodzi. To z nivei to puder- wzięłam choć podobno też już mało sie używa. -
Monia ja zakupiłam Oillan w zestawie z kremem za 35zł takze cena super..przez neta, aptek z łodzi poszukaj.... czasem w aptece stacjonarnej tez znajdziesz
tam jest 400ml plus kremik
zasypka moze byc spoko, choć ja kupiłam malutką z alantana..tak mi polecano ale pieron wie co sie sprawdzi najlepszy to babciny sposób czyli mąka kartoflana:) -
XxMoniaXx wrote:aha czyli dalsze zakupy z nivei odpuszczę - był ten Oillanale drogi i nie wiedziałam czy jest dobry i nie brałam na razie.
Właśie oliwki nie kupiłam bo słyszałam, że już się od niej odchodzi. To z nivei to puder- wzięłam choć podobno też już mało sie używa.
srokao tez poleca całą tą gamę bo nie uczula i ma fajny skład
a do kąpieli kupiłam mixę 2w1 tez dobra firma i akurat trafilam na promocję rossnę, bo zawsze oglądam na necie i jak jest cos fajnego to podskakiwałam do rossmana i kupowałam