Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzi nawet nie mow o zatokach....
Pamietam co sie u mnie działo w tamtym tyg? swiatłowstret itd..oby CIe to nie złapało...
a teraz zielone gluty z nosa i jak smarkam to sie kreci......ch...stwo! -
Rudasek wrote:aaaaaaaaaaa macie racje
Livcia przepraszam....
no widzisz, to mowi samo za siebie...mam mega katar, nie wiem co czytam i co pisze....ehhhhhhhhh
Rudasku, a inhalacji próbowałaś? Z olejkiem eukaliptusowym. Przynoszą ulgę, można wydmuchać porządnie nos.mizzelka lubi tę wiadomość
-
ciasto na pizze ja robie tak- ktoś pytał : 300 g mąki mieszam z szczyptą cukru, pół łyzeczki soli, 2 łyżki oliwy, do tego wkruszyć 1/3 kostki drożdży ( kostka = 100 g chyba) i zalać szklanką ciepłej wody. odstawic do wyrośnięcia.
rozłożyć ciassto na foremke natłuszczoną oliwą i nakłuć widelcem , na to co tam chcemy
polecam okrągle formy z dziurami na pizze specjalne. czasem sa w biedronce. -
Złota wrote:A ja mam dziś wizytę u gina, zobaczymy co się tam dzieje. Opieprzy pewnie za brak badań męża, ale albo nie było kiedy, albo akurat nie chciał, a nie będę go zmuszać, bo nic na siłę.
Jestem już zmęczona tym. Absolutnie wypompowana. Już dzisiaj nawet stwierdziłam, ze chyba nie chcę mieć dzieci.
polubiłam za wizytę, daj znać! na którą ? -
Mizzy dobrze robisz, miej ją w dupie i jej "uprzejmość"..a chrzciny my tez w domu robimy
Z.ja robię z mąki, letniej wody, łyżki oleju, soli i drożdży ciasto
Livia ale jaja z tymi urodzinami! no i znowu musisz w odwiedziny wpaść może dlatego wczoraj zapraszała
Maniuś powodzenia jutro i czekamy na wieści
Monia coś Tyyy...przecież wiadomo,że nie wejdziesz
Rudasku bidulo...jutro Cię smsami będę zamęczać
a ja wróciłam i paaaadaaaam jeszcze 4 dni praktyk..Maniuś, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość