Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też bym jej zwróciła na to uwagę, że masz z tym problem i boisz się infekcji, no cokolwiek, ona od tego jest.. nawet u sis męża sprawdzała jak karmi piersią... wszystko..
a jak czujesz dyskomfort po takim czassie to lepiej sprawdzić.
przezorny zawsze spokojny -
a ja ledwo zipie i mi słabo, kurde ja to głupia jestem, zamiast umyć tą podłogę raz i mieć w dupie to myje jak ta głupia dwa razy... i te schody itp
aby teraz się źle czuje..
a huk z podłogami już, niech gada ze jest syf.. sama nie ma lepiej...
to już nie dla mnie -
livia30 wrote:Powinnaś Anutka dopomnieć się żeby położna sprawdziła i Ciebie - od tego jest, mnie sprawdzała i prosić się nie musiałam. Ale skoro ich nie czujesz tylko widzisz to może to barwnik tylko pod skórą został po nich?
-
Wg mnie położna zajmuje się porodem i opieką okołoporodową (stąd chyba jej nazwa)więc jak może powiedzieć, że tylko dzieckiem a Ty masz sobie iść do lekarza? Musiałby się nasz Groszek wypowiedzieć w tym temacie ale wydaje mi się, że po prostu w bambuko Cię zrobiła Anutka.
-
dziewczyny udało się jestem taka szczęśliwa, byłam u lekarza termin mam na 8 października:-) chodź lekarz powiedział że pęcherzyk rozwija się wolno, ma pół taką wielkość jak powinien mieć w 5 tyg ale mam nadzieje że urośnie:-)tyle starań za nami i w końcu się udało:-)nadzieja....
-
Anutka jakaś dziwna ta położna... powinna sprawdzać na każdej wizycie... i Ciebie i dziecko!
Livia świetne te ubranka, ale elegancik będzie!
Monia ja też u Ciebie babę przewiduję u Mizzy i Livii się sprawdziły moje przeczucia
Mizzy ja w ogóle nie ogarniam tej Twojej teściowej... jak Ty w 9 miesiącu na kolanach myjesz tą podłogę?? nie wyobrażam sobie tego kupuj odkurzacz i śmigaj po porodzie- schudniesz
Kochane pisałam do Rudaska,ale cisza, więc stawiam że rodzi
cześć PotforkuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:28
XxMoniaXx, potforzasta, Z. lubią tę wiadomość
-
Tak Potforku, synuś na 100% już. Tak ładnie się rozkraczył tydzień temu, że nie ma wątpliwości. Były łzy radości i lekka załamka bo wojna o imię i mąż wygrał... Dzisiaj Majkę próbowałam przekupić, mówię do niej "dam Ci 100zł ale bądź po mojej stronie i zgódź się na Filipa albo Błażeja" a ona woli Tomka... Tak za darmo no!!!
Rudasek pewnie prze już albo tuli Stasia
Mi teściowa mówiła, że jak ona była w ciązy to jej tesciowa jej kazała na kolanach podłogi myć do samego końca, że niby poród lżejszy Już ja bym się jej dałaprzedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość