Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tomek fajne imię ja na mojego mówię Tomasz a w ogóle z tym imieniem to też miałam niezłą historię, bo miałam w klasie takiego Tomka -brudasa (wiecie, prysznic, zęby itp. wiadomo w jakim stanie) i zawsze mówiłam,że mój mąż nigdy nie będzie miał na imię Tomek i co? i proszę, mam Tomka a później oglądałam Pierwszą miłość jak Kinga urodziła i ona zawsze Tomaszek, Tomaszek no i na mojego Tomasz mi się przyjęło
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, skąd wy wiecie, że szyjka jest wysoko i otwarta? Ja od domniemanej owulki mam tak wysoko, że jak mam coś długie paluchy to nie ma mowy, że dosięgnę ją przy "owarciu" i sprawdze czy jest otwarta/zamknięta... dodatkowo jest taka jakaś wrażliwa, jakby bolesna, jak przed owu mogę ją swobodnie macać, tak teraz delikatnie, bo boli ???
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, skąd wy wiecie, że szyjka jest wysoko i otwarta? Ja od domniemanej owulki mam tak wysoko, że jak mam coś długie paluchy to nie ma mowy, że dosięgnę ją przy "owarciu" i sprawdze czy jest otwarta/zamknięta... dodatkowo jest taka jakaś wrażliwa, jakby bolesna, jak przed owu mogę ją swobodnie macać, tak teraz delikatnie, bo boli ???
Ja nigdy nie badałam tzn kiedyś próbowałam ale za cholere nie byłam w stanie rozpoznac jaka ona akurat jestsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:aa już myślałam, że może ma być nisko a ja mam wysoko i może się udało...
zwariuje a niech mi kiedyś mój dzieciak powie "moja stara" jak my się tyle nacierpieć musimy
Gorsze rzeczy Ci powie niż określenie "moja stara" uwierz mi Wiem juz coś o tym
-
dziewczyny właśnie dostałam wiadomość ze zdjęciem! Agusia dzielna mamusia ze Stasiem, urodzonym o 20.10 ! tulą się teraz słodko, próbujemy z mężem pobrać zdjęcie by Wam wrzucić
livia30, XxMoniaXx, Z., Złota, Anutka, Lena87, mizzelka, Maniuś, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Agusia dodała,że opisze jutro co i jak, generalnie masakra, ledwo żyje i bolało jak *uj
a oto nasza świeżo upieczona mamusia ze Stasiem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7139561e1764.jpglivia30, potforzasta, XxMoniaXx, Z., Złota, Lena87, Macierzanka:), mizzelka, Maniuś, Madziulka lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Agusia dodała,że opisze jutro co i jak, generalnie masakra, ledwo żyje i bolało jak *uj
a oto nasza świeżo upieczona mamusia ze Stasiem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7139561e1764.jpg
ślicznie wyglądają