Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia dziękuje za gratulacje
noo Livia dostałam skurczy z wrażenia haha
ale jutro pędzę na schody a dzisiaj szybki spacer zaliczyliśmy i chyba coś tam się zaczyna dziaćtaaa "za rok, może dwa..."
a mój mąż tak o porodzie się zamyślił przez Rudaska pod prysznicem, że nogę szamponem umył hahalivia30, XxMoniaXx, Z., mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór,
U nas kontrolna wizyta okej chociaż właściwie nic nowego się nie dowiedziałam. Wizyta prywatnie - niedługo mi portfel wyczyści do dna.
Pozwolenie na szkołę rodzenia dostałam więc chociaż tyle dobrze.
Rudasku, gratulacje!livia30 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzoewczyny pomozcie cos...
Szczepionka skojarzona czy zwykla ??? O skojarzonych slyszalam, ze co ktoras jest felerna i mam stracha a z kolei kluc Lenki 3 razy nie mam serca a z jeszcze innej strony to kiedys skojarzonych nie bylo i ja zyje mimo kilku kluc...
Piradzcie cos -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Dzoewczyny pomozcie cos...
Szczepionka skojarzona czy zwykla ??? O skojarzonych slyszalam, ze co ktoras jest felerna i mam stracha a z kolei kluc Lenki 3 razy nie mam serca a z jeszcze innej strony to kiedys skojarzonych nie bylo i ja zyje mimo kilku kluc...
Piradzcie cosWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 06:11
-
Rudasek gratki !!! Ale sliczny Stasiu
a Ty jak ladnie wygladasz... Ja blada jak trup po porodzie bylam
Anutka, oto jest pytanie... Tez pytam wszystkich w kolo o szczepienia. Nie wiem co robic. Zdania podzielone... Ehh...
Ale u mnie wiekszosc znajomych szczepila 5 w 1...
I co zrobic teraz z meningokokami, pneumokokami i rotawirusami?? Hmmm......
Przedszkolanko, raz, dwa..trzy, jutro rodzisz Ty :-p
Anutka, mozesz krwawic dalej.. 6 tygodni... Ja tez krwawie..2 tyg w sobote...
A w srodku mi sie chyba szew rozszedl... Oj polozna w sobote przyjdzie, niech mi to ogpadnie..moze cos poradzi bo wyglada to nieciekawie...
A dzisiaj zostawiam dziecko z tatusiem...na kilka godzin...paskudnie mi z tym
mimo wszystko...
przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też szczepię zwykłymi
Groszku podoba mi się Twoja wyliczankadzisiaj schody zaliczam a w weekend już mam plan spacerowo-schodowy u teściowej bo mieszka na 9 piętrze
Oj zleci Ci ten czas,pòźniej same będziemy się o wolne upominać
A mi się poròd śnił,że spoko był haha :pp
Lece zaraz na praktyki-OSTATNI DZIEŃ
Milego dnia!Z. lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Ja też szczepię zwykłymi
Groszku podoba mi się Twoja wyliczankadzisiaj schody zaliczam a w weekend już mam plan spacerowo-schodowy u teściowej bo mieszka na 9 piętrze
!
Skończy się tak, że do końca nie dojdziesz i zamiast do teściowej to do szpitalaSpakujcie sobie torbę do bagażnika
Miłego dnia!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Lenko Wszystkiego Najlepszego jeszcze raz
Niech Spełnią się Twoje marzenia
Króliś niech rośnie zdrowoi dla Cb też zdrówka
a Twój uśmiech nie znikał z Twojej buzi
STO LAT!!!
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/funny/funny020 watermark.gif[/img]
Lena87, livia30, Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej Wam
Groszku lepiej z mężem zostawić malucha niż z teściową
małe moje od rana szaleje , kopie mnie za wszystko dosłownie
ale niech sobie kopie , od dziś przeprowadzam z nim poważne rozmowy dotyczące upartościmuszę w końcu zacząć je wychowywać bo te wychowanie bezstresowe jak do tej pory nie przyniosło mi żadnego rezultatu.
Co do szczepień.... temat rzeka , ale mimo, że jeszcze jako tako nie wgłębiałam się w temat to raczej zdecyduje sie na tradycyjne szczepienia. Wolę dziecko dać kłuć 3 razy niż potem patrzeć jak coś będzie nie tak, jakieś powikłania czy coś -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, skąd wy wiecie, że szyjka jest wysoko i otwarta? Ja od domniemanej owulki mam tak wysoko, że jak mam coś długie paluchy to nie ma mowy, że dosięgnę ją przy "owarciu" i sprawdze czy jest otwarta/zamknięta... dodatkowo jest taka jakaś wrażliwa, jakby bolesna, jak przed owu mogę ją swobodnie macać, tak teraz delikatnie, bo boli ???
albo po kąpieli...
no i jak nie sięgasz to juz wysoko jest.
to raz a drugie miękka czy twarda... jak miękka to jest w dotyku jak usta a jak twarda to tak jakbyś dotykała koniec noska(czubek).
przy owu to jedynie na kuckach sięgniesz, ale skoro cię to boli to nie sprawdzaj.. już wiesz że jest wysokoa ona po owulce wróci na miejsce