Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia dziękuje za gratulacje
noo Livia dostałam skurczy z wrażenia haha
ale jutro pędzę na schody a dzisiaj szybki spacer zaliczyliśmy i chyba coś tam się zaczyna dziać taaa "za rok, może dwa..."
a mój mąż tak o porodzie się zamyślił przez Rudaska pod prysznicem, że nogę szamponem umył hahalivia30, XxMoniaXx, Z., mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór,
U nas kontrolna wizyta okej chociaż właściwie nic nowego się nie dowiedziałam. Wizyta prywatnie - niedługo mi portfel wyczyści do dna.
Pozwolenie na szkołę rodzenia dostałam więc chociaż tyle dobrze.
Rudasku, gratulacje!livia30 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzoewczyny pomozcie cos...
Szczepionka skojarzona czy zwykla ??? O skojarzonych slyszalam, ze co ktoras jest felerna i mam stracha a z kolei kluc Lenki 3 razy nie mam serca a z jeszcze innej strony to kiedys skojarzonych nie bylo i ja zyje mimo kilku kluc...
Piradzcie cos -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Dzoewczyny pomozcie cos...
Szczepionka skojarzona czy zwykla ??? O skojarzonych slyszalam, ze co ktoras jest felerna i mam stracha a z kolei kluc Lenki 3 razy nie mam serca a z jeszcze innej strony to kiedys skojarzonych nie bylo i ja zyje mimo kilku kluc...
Piradzcie cosWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 06:11
-
Rudasek gratki !!! Ale sliczny Stasiu a Ty jak ladnie wygladasz... Ja blada jak trup po porodzie bylam
Anutka, oto jest pytanie... Tez pytam wszystkich w kolo o szczepienia. Nie wiem co robic. Zdania podzielone... Ehh...
Ale u mnie wiekszosc znajomych szczepila 5 w 1...
I co zrobic teraz z meningokokami, pneumokokami i rotawirusami?? Hmmm......
Przedszkolanko, raz, dwa..trzy, jutro rodzisz Ty :-p
Anutka, mozesz krwawic dalej.. 6 tygodni... Ja tez krwawie..2 tyg w sobote...
A w srodku mi sie chyba szew rozszedl... Oj polozna w sobote przyjdzie, niech mi to ogpadnie..moze cos poradzi bo wyglada to nieciekawie...
A dzisiaj zostawiam dziecko z tatusiem... na kilka godzin...paskudnie mi z tym mimo wszystko...przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też szczepię zwykłymi
Groszku podoba mi się Twoja wyliczanka dzisiaj schody zaliczam a w weekend już mam plan spacerowo-schodowy u teściowej bo mieszka na 9 piętrze
Oj zleci Ci ten czas,pòźniej same będziemy się o wolne upominać
A mi się poròd śnił,że spoko był haha :pp
Lece zaraz na praktyki-OSTATNI DZIEŃ
Milego dnia!Z. lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Ja też szczepię zwykłymi
Groszku podoba mi się Twoja wyliczanka dzisiaj schody zaliczam a w weekend już mam plan spacerowo-schodowy u teściowej bo mieszka na 9 piętrze
!
Skończy się tak, że do końca nie dojdziesz i zamiast do teściowej to do szpitala Spakujcie sobie torbę do bagażnika
Miłego dnia!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Lenko Wszystkiego Najlepszego jeszcze raz
Niech Spełnią się Twoje marzenia
Króliś niech rośnie zdrowo i dla Cb też zdrówka
a Twój uśmiech nie znikał z Twojej buzi
STO LAT!!!
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/funny/funny020 watermark.gif[/img]
Lena87, livia30, Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej Wam
Groszku lepiej z mężem zostawić malucha niż z teściową
małe moje od rana szaleje , kopie mnie za wszystko dosłownie
ale niech sobie kopie , od dziś przeprowadzam z nim poważne rozmowy dotyczące upartości muszę w końcu zacząć je wychowywać bo te wychowanie bezstresowe jak do tej pory nie przyniosło mi żadnego rezultatu.
Co do szczepień.... temat rzeka , ale mimo, że jeszcze jako tako nie wgłębiałam się w temat to raczej zdecyduje sie na tradycyjne szczepienia. Wolę dziecko dać kłuć 3 razy niż potem patrzeć jak coś będzie nie tak, jakieś powikłania czy coś -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, skąd wy wiecie, że szyjka jest wysoko i otwarta? Ja od domniemanej owulki mam tak wysoko, że jak mam coś długie paluchy to nie ma mowy, że dosięgnę ją przy "owarciu" i sprawdze czy jest otwarta/zamknięta... dodatkowo jest taka jakaś wrażliwa, jakby bolesna, jak przed owu mogę ją swobodnie macać, tak teraz delikatnie, bo boli ???
albo po kąpieli...
no i jak nie sięgasz to juz wysoko jest.
to raz a drugie miękka czy twarda... jak miękka to jest w dotyku jak usta a jak twarda to tak jakbyś dotykała koniec noska(czubek).
przy owu to jedynie na kuckach sięgniesz, ale skoro cię to boli to nie sprawdzaj.. już wiesz że jest wysoko a ona po owulce wróci na miejsce