Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
- 

WIADOMOŚĆ
- 

XxMoniaXx wrote:pochłonęłam pol tabl czekolady jak tak będzie codziennie to przytyje 50 kg jak tak będzie codziennie to przytyje 50 kg 

wczoraj merci pół opakowania , dzis czekolada- świetnie 
 Dziewucha! Ja z Majką nawet w nocy wstawałam i jadłam po kryjomy ciastka i czekoladę Ja z Majką nawet w nocy wstawałam i jadłam po kryjomy ciastka i czekoladę A teraz patrzeć na słodkie nie mogę A teraz patrzeć na słodkie nie mogę Oczywiście  nie mówimy to u naszej Adze bo u niej wszystko na odwrót jest Oczywiście  nie mówimy to u naszej Adze bo u niej wszystko na odwrót jest   XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość 

- 

haha, to ja Mizzy u Ciebie te podłogi na kolanach powinnam myć 
 moja mała tak daje na szyjkę, siedzę jak durna na piłce i liczę na cud idę lepiej po mleko z płatkami bo mi się chce idę lepiej po mleko z płatkami bo mi się chce 

Livia Ty już do przekupowania się zmusiłaś? haha dobreeee haha dobreeee 

Potforku to trzymamy kciuki   potforzasta, livia30 lubią tę wiadomość potforzasta, livia30 lubią tę wiadomość
- 

Jak się teraz nie uda to powtarzam badania dorobię też inne i niech mnie ginek skieruje na jakiś przegląd podwozia konkretniejszy. przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość
- 

przedszkolanka:) wrote:Livia adoptuj mnie! poprę Cię za stówkę i kieszonkowe też 

Potforku nie ma co się bać...jak ma pomóc to chyba warto 
 ha ha Aga Problem w tym, że gdyby pewnie mąż zgodził się na tego Filipa lub Błażeja to też nie byłabym pewna czy na pewno takie imię chcę Problem w tym, że gdyby pewnie mąż zgodził się na tego Filipa lub Błażeja to też nie byłabym pewna czy na pewno takie imię chcę 
 Zrozumieć babę w ciąży 

Napisałam mu, że ma być twardy i trzymac się swojego bo ja chyba sama nie wiem czego chcę a do brzucha i tak już Tomcio mówię 

No i właśnie synuś mi tańcuje w brzuszku - czuje, że o nim mówię   Lena87 lubi tę wiadomość Lena87 lubi tę wiadomość