Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:pochłonęłam pol tabl czekolady jak tak będzie codziennie to przytyje 50 kg
wczoraj merci pół opakowania , dzis czekolada- świetnie
Dziewucha! Ja z Majką nawet w nocy wstawałam i jadłam po kryjomy ciastka i czekoladę A teraz patrzeć na słodkie nie mogę Oczywiście nie mówimy to u naszej Adze bo u niej wszystko na odwrót jestXxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
haha, to ja Mizzy u Ciebie te podłogi na kolanach powinnam myć
moja mała tak daje na szyjkę, siedzę jak durna na piłce i liczę na cud idę lepiej po mleko z płatkami bo mi się chce
Livia Ty już do przekupowania się zmusiłaś? haha dobreeee
Potforku to trzymamy kciukipotforzasta, livia30 lubią tę wiadomość
-
Jak się teraz nie uda to powtarzam badania dorobię też inne i niech mnie ginek skieruje na jakiś przegląd podwozia konkretniejszy.
przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Livia adoptuj mnie! poprę Cię za stówkę i kieszonkowe też
Potforku nie ma co się bać...jak ma pomóc to chyba warto
ha ha Aga Problem w tym, że gdyby pewnie mąż zgodził się na tego Filipa lub Błażeja to też nie byłabym pewna czy na pewno takie imię chcę
Zrozumieć babę w ciąży
Napisałam mu, że ma być twardy i trzymac się swojego bo ja chyba sama nie wiem czego chcę a do brzucha i tak już Tomcio mówię
No i właśnie synuś mi tańcuje w brzuszku - czuje, że o nim mówięLena87 lubi tę wiadomość