Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie był ksiądz co zrobił dziecko katechetce i go wypierdzielili,az w koncu porzucił kapłaństwo.
Marcelek dzisiaj maruda,tylko je i na rekach chce być,co go odłoze spać to budzi sie po 5 min,wkoncu sie wkurzyłam i zapakowałam w wózek i na spacer,spi juz od godz -
przedszkolanka:) wrote:u teściowej taki jest , po kolędzie był akurat się załapaliśmy- rewelacja! Młody,ale taki życiowy, mądry, pobłogosławił malutką, widać że szczerze się zainteresował, kazania jak mówi to ludzie rycza ... a i kasy nie chciał i oddał kopertę by małej coś kupić... poprawa humoru po kolędzie +100..
i cieszę się że na niego natrafiliśmy, a BUC miał akurat wyjazd
drugiego znow poznałam w szkole. nie bał sie roznych tematow, w LO chcieli nie raz go podłamać glupimi tekstami, zaczepkami, ale na wzystko miał sprytną odpowiedź z wielką inspiracją opowiadał o podróżach do ziemi świętej, cudach itp
naprawdę chciało się go słuchać
i młodzi..
a 3 znow to ksiadz proboszcz stary, bardzo w porządku ale złapał u mnie minusa po tym jak odszedl z parafii (niecalkowicie) i wziął gosposię do siebie i zbudowal sobie dom :< -
mon!ta^ wrote:tak ale nie ma prawa mi odmówic sakramentu i takie cos nadaje sie wyzej podac. Moze tak trzeba postapic a nie inaczej. Wiadomo to tez koszt kwiaty i inne pierdoly ale za sakrament i to tyle kasy przeciez to czytanie z ksiazki i ze ksiadz/proboszcz tam jest to nawet jakby dostal 100zł to powinien byc szczesliwy (tylko dla niego) inni musza na to pracowac caly dzien a nawet i dwa dni. AS ten co pogada pogada okolo godziny i koniec i ma z bani i powiedzmy sobie szczerze w przeciagu dnia ile mozna miec takich sakramentow kilka jak nie kilkanascie i to roznych. I sie uzbiera na nowego mercedesa
cennik tylko się liczy, należałoby podać wyżej ale kto sie odważy? każdy olewa.. a tak byc nie powinno, rozumiem że oni też są ludźmi i muszą zarobić, ale myślę że gdyby był to ksiądz z powołania, z wielkim sercem i wsparciem dla innych... organizowałby zbiórki dla miejscowych biednych itp
to ludzie nie daliby się zagłodzić na śmierć, na wszystko by miał, bo każdy by chciał nawet dać tą kasę ale w słusznej sprawie.. -
Madziulka wrote:U mnie był ksiądz co zrobił dziecko katechetce i go wypierdzielili,az w koncu porzucił kapłaństwo.
Marcelek dzisiaj maruda,tylko je i na rekach chce być,co go odłoze spać to budzi sie po 5 min,wkoncu sie wkurzyłam i zapakowałam w wózek i na spacer,spi juz od godz
ja znam takiego w okolicy co ma 4 dzieci i z każdą inną
a drugiego znow z tej samej parafii wywalili bo bzykał chłopców -
Byłam u lekarza po skierowanie na usg bioderek,dal mi skierowanie do poradni ortopedycznej.Dzwonie teraz żeby sie zarejestrować a babka mi gada że na skierowaniu na być do poradni preluksacyjnej bo inaczej mnie nie przyjma.Kuźwa wkurzyc sie idzie,znowu bede gonic do lekarza po nowe skierowanie
-
dziewczyny Groszku, Madziulka, Rudasku, Anutka?
mam pytanie.. bo kupiłam staniki do karmienia.. o rozmiarze D
są dobre akurat obejmują kształt piersi... są wygodne, ale czy przed porodem a po porodzie piersi jeszcze mocniej przybierają? dużo? czy nie ma zbyt dużej różnicy? -
hejo
buzki Wam wysylam, nie nadrabiam
ja mialam jak przed porodem 75C, teraz troche obrzmialy ale w nich chodze jest ok, kupilam te za 10 zł miekkie na start, teraz musze jakis sztywny na wyjscie dokupic... ale polecam
i wezcie sobie laktator do szpitala, moze sie przydac, serio...czasem trzeba dluzej zostac i sie wtedy dzieje z cycolami.
duuuzo wkladek bella, dla mnie 2 paki to mało było....
no i ja co chwile chodzilam sie podmywac pod prysznic po siku i kupce i tak w ogole tez.... zeby sie to goiło po nacieciu.... jestem 3 tyg po i od dluzszego czasu nie ma sladu nawet po nacieciuu
polecam płyn zel do higieny z Białego Jelenia- kora dębowa (pomarańczowy)
poza tym opłukiwanie Tantum Rosa i Octanisept....
-
Groszek wrote:hejo
buzki Wam wysylam, nie nadrabiam
ja mialam jak przed porodem 75C, teraz troche obrzmialy ale w nich chodze jest ok, kupilam te za 10 zł miekkie na start, teraz musze jakis sztywny na wyjscie dokupic... ale polecam
i wezcie sobie laktator do szpitala, moze sie przydac, serio...czasem trzeba dluzej zostac i sie wtedy dzieje z cycolami.
duuuzo wkladek bella, dla mnie 2 paki to mało było....
no i ja co chwile chodzilam sie podmywac pod prysznic po siku i kupce i tak w ogole tez.... zeby sie to goiło po nacieciu.... jestem 3 tyg po i od dluzszego czasu nie ma sladu nawet po nacieciuu
polecam płyn zel do higieny z Białego Jelenia- kora dębowa (pomarańczowy)
poza tym opłukiwanie Tantum Rosa i Octanisept....
Ja w szpitalu zuzyłam dwie duze paczki tych podpasek bella mama,a w domu dodatkowo koncze 3 paczke tych zwyklych bella.
Też chodziłam za każdym razem się myć,a do wycierania tylko recznik papierowy i mylam sie mydlem szarym.
Mialam prykaz tez wietrzenia krocza,czyli chodzenie bez gaci po domu.opakowanie tamtum rosa tez dostalam ze szpitala zeby sobie tam psikac tymGroszek lubi tę wiadomość
-
a my dzis za chwile znowu sie bebdziemy werandować
a jutro juz spacerek chyba bedzie krotki
wczoraj Gabrielek z nami jezdził hihi
i spał cały czas, za to jak sie wyspał to po jedzeniu pozniej nie chcial spac...
kurde, mnie tez krocze kłuje czasem....ale to chyba te glebsze szwy sie goja cos mi sie tak wydaje
ciekawe ile nam ksiadz za chrzest wezmie, ja czytalam to ceny wahaja sie w slaskim od 50- 100 zł, no chyba ze super katedra to ponad 100 i 200 zł.
A tu wies.... zobaczymy ile sobie zazyczy księżulek...
czasem mnie to wkurza ! bo oni tylko zarabiaja, mało ksiezy z powołania !! wrrr.....
-
ja dalej nie wiem eh Madziulka
motam sie miedzy jednymi a drugimi
tutaj tyle wkluc, a tam znowu jedna wielka bomba w 1 szczepionce no i kasa...
cieki orzech...jeszcze troche czasu jest.
u nas znowu wszyscy znajomi szczepili 5w1 no i badz tu madry.....