Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:ech Groszku ciężki typ sie zrobił z tego Twojego męża...
nie tylko Ty chciałaś dziecko ale oboje....
co on sobie myśli ,że jego obowiązki się kończą na zrobieniu dzieciaka i koniec ? na bycie "tatą" trzeba sobie zasłużyć , to nie jest ot tak sobie !!!
Mizzy dzięki za opinie mleczka .. w Lidlu była promocja 13 z groszem to sie skusiłam , a oliwkę kupię mała jakby trzeba było czy ciemieniucha sie pokazała czy coś ..
Anutka szczepiliście zwykłą czy tą ileś w 1 ?
wyobrażam sobie jak cięzko patrzc jak mała płacze ..
ja zawsze mówiłam, że jak kiedys bede miała córkę to dam jej zrobić szybko kolczyki jak będzie malutka jeszcze ale teraz sie wycofuje nie umiałabym
I tak byl krzyk a te iles tam w 1 sa falerne czasami
-
Madziulka wrote:Odebrałam dzisiaj pesel małego,teraz juz jest pełnoprawnym obywatelem
Wczoraj mi serce prawie stanęło,tzrymałam małego i nagle zrobił się czerwony jak cegła i skulił się w kulke,tak sie wystraszyłam że zaczełam nim potrząsać i przeszło mu.Nie mam pojęcia co to było ale mało nie umarłam -
Rudasek wrote:Mizzi, tak daje mu usoakajacza bo marudzi, nie tyle płacze co marudzi, szuka cyca itd...a cyca nie dam czesciej niż co 2h bo jak daje wiecej to On pije i potem ulewa albo wymiotuje tak jak wczoraj, nie dość, ze mnie obrzygał to jeszcze R,.,,
Kurde, Gorszku, nie wiem co napisać..Czemu On sie tak zachowuje, przecież nie jest dzieckiem. Chyba ślub braliscie z milosci, nie przymusu..Dziecko tez chcieliście oboje, czy tylko Ty a On miał być maszynką potrzebną do tego- no na pewno nie! wiec o co mu chodzi. Czy On nie widzi ze sie meczyłaś nie dość, ze w ciazy przez 9 mcy to jeszcze teraz, Dziecko to nie zabawka ze wyłaczysz, wyciagniesz baterie. Potrzebuje opieki non stop, nawet jak śpi..do jasnej cholery- o co mu chodzi. Z chrzcinami też dojebał równo! siostre jego chyba tylko, zeby statystą była w kosciele i robiła super mine na zdjęciach, a i tak postawić ją z boku zeby dobrze było wyciąć. U mnie raz padła propozycja siostry R- tyle, ze Ona jest oki, ale On ma jeszcze 2 braci a ja tylko jedna siostre, wiec nawet nie bylo mowy zeby moja siostra nie trzymała Małego. tyle ze moj R wymyslił, ze mozną tak zrobić zeby byly dwie matki chrzestne zamiast ojca i chciał dwie dziewczyny, ale ja stiwredziłam ze nie bedziemy lesb przed ołtarzem z naszych siostr robic zaczał sie smiać i temat skończony
Jejku to ja nie moge na nic narzekać. R strasznie mi pomaga choć tez na poczatku ja latałam kolo Małego i jego, kolacja, poprasowałam itd, cały czas na nogach i w weekend dałam mu Małego rozdarciucha i zajmował sie nim, przekonał sie ze nie jest tak prosto dziecka uciszyć, nawet smokiem:)
Jest Kochany, nie moge powiedzieć..wczoraj zajmował sie Małym a ja sobie zrobiłam spa...wypożyczyłam łazienke na pół godzinki a Oni sobie jakoś radzili aaaaa i powiem WAm, ze tak mi sie chce seksu ze szok Myslałam ze wczoraj R zgwałce..no ale cóż, dół nieczynny, za cyca też nie ma jak złapać bo Go zaleje hehehe wiec lipton straszny -
mizzelka wrote:Rudasku albo kolka, albo nie wiem, a brzuszek ma napięty? miękki?
Kolka nie raczej bo wtedy nie przestaje płakać, a nasz przestaje, i jak mu sie cosuwidzi to znów, brzuszek miekkie, kupki i pierdziochy ida zasnał mi na brzuchu na ok 20 min, obudził sie i znów ryk. Wzielismy Go do kąpieli, w kąpieli anioł...ale po znów jazda. po kąpieli dałam cyca i zaczał kimac oczywiscie ze smokiem...spi póki co, zobaczymy co bedzie w nocy, Nie wiem skad On ma ten płacz, taki spazmatyczny ze nawet smoka czy cyca nie łapał, tak szeroko buźke otwieral itd....no brak mi sił jak to widze, a najgorsze bedzie jak jeszcze mu łzy zaczną leciec, poki co jeszcze ich nie ma.... -
XxMoniaXx wrote:czytałam na lutówkach chyba dziś akcje z zachłyśnięciem się malucha jednej dziewczyny... i boje sie czy dam rade zająć się małym .. to taka krucha istotka
-
Rudasek wrote:ja oliwkuje tylko głowke, bo nie chce zeby ciemieniuche miał a ciałka nawet nie kremuje, bo kąpie Go w oillanie 2w1 i on już natłuszcza, wiecej nie trzeba
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Kolka nie raczej bo wtedy nie przestaje płakać, a nasz przestaje, i jak mu sie cosuwidzi to znów, brzuszek miekkie, kupki i pierdziochy ida zasnał mi na brzuchu na ok 20 min, obudził sie i znów ryk. Wzielismy Go do kąpieli, w kąpieli anioł...ale po znów jazda. po kąpieli dałam cyca i zaczał kimac oczywiscie ze smokiem...spi póki co, zobaczymy co bedzie w nocy, Nie wiem skad On ma ten płacz, taki spazmatyczny ze nawet smoka czy cyca nie łapał, tak szeroko buźke otwieral itd....no brak mi sił jak to widze, a najgorsze bedzie jak jeszcze mu łzy zaczną leciec, poki co jeszcze ich nie ma....
-
Fatim wrote:Biedroneczka, ale mnie obrzydziłaś z tą rurką bleee (szkoda, że przed kolacją tego nie przeczytałam, bo mam wilczy apetyt). Też używałam wody morskiej po operacji nosa Marimer. Polecam od tamtej pory często u nas gości
-
Monita prosze bardzo przepis: http://codzienneprzyjemnosci.blogspot.it/2012/02/ciasto-drozdzowe-z-budyniem-i-kruszonka.html
A co do tego wezyka,rurki czy jak to zwał do gilkow to moja kolezanka nie miala zadnych filtrow sam wężyk.Sama pytalam ją o to czy jakby pociagnela mocno to czy by sie najadla to powiedziala,ze tak.Dostala taki w szpitalu jak urodzila,a ta opcja z odkurzaczem to brzmi bardzo drastycznie balabym sie.Wiem,ze to ustawia sie odpowiednia moc w odkurzaczy,ale mimo wszystko nie dla mnie takie eksperymenty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 23:46
-
nick nieaktualnyI połowa ciąży za mną! ale zleciało! teraz to już będzie z górki
grypa nie odpuszcza mam ten syrop prenalen, wzięłam apap ale spać przez katar nie mogę jeszcze P. chrapie niemiłosiernie
mała od wczoraj ma lenia, coś mało bryka, ledwie kilka razy ją delikatnie czułam a już tak ładnie kopała...
no i wybraliśmy wózek - Matpol Ibiza czerwony niebawem zakupimyAnutka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Sury wrote:I połowa ciąży za mną! ale zleciało! teraz to już będzie z górki
grypa nie odpuszcza mam ten syrop prenalen, wzięłam apap ale spać przez katar nie mogę jeszcze P. chrapie niemiłosiernie
mała od wczoraj ma lenia, coś mało bryka, ledwie kilka razy ją delikatnie czułam a już tak ładnie kopała...
no i wybraliśmy wózek - Matpol Ibiza czerwony niebawem zakupimy -
Dzień dobry
Macham łapką w 21 tygodniu już! I po badaniach - upuścili mnie krwi! I podczyścili portfel ale co tam A w piątek wizyta i połówkowe, nie mogę się doczekać Dzisiaj meżuś ze statku też schodzi i leci już do mnie
Złota 9 dc to wcześnie jeszcze, wszystko może się wydarzyć Wcinaj migdały, czerwone wytrawne winko wieczorem. Ja brałam jeszcze kompleks witamin B i magnez i endometrium podskoczyło mi w kilka dni bardzo ładnie
Zetka a ile za dużą tą glukozę masz? Może tragedii nie ma?
Ale wcigąnęłam pączka z lukrem, za słodki był Tomusiowi chyba jednak smakował bo kica w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:22
Lena87, mizzelka, Z. lubią tę wiadomość
-
No kompleks witamin B Gin mówił, że może pomóc też i nie wiem czy akurat on ale coś pomogło
Złota, żebyś w alkoholizm nie wpadła przez to winko teraz Ja piłam kieliszek, dwa... ale ja mam duuuuże kieliszki do czerwonego wina A migdały podgryzałam za kazdym razem jak w kuchni bylam to łapałam kilkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:45
-
nick nieaktualnyCześć
Zetko w każdych !!
aby się odstresować
Ja brałam zwykła witaminkę B6 za niecałe 5 zł listek był
PS: jeśli chodzi o kieliszki do wina, to ja mam tak ogromne że dwa razy nalałam Mogena do kielicha i już Go nie było ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:46
mizzelka, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Cześć
Zetko w każdych !!
aby się odstresować
Ja brałam zwykła witaminkę B6 za niecałe 5 zł listek był
PS: jeśli chodzi o kieliszki do wina, to ja mam tak ogromne że dwa razy nalałam Mogena do kielicha i już Go nie było ..
Też mam takie duże. Wczoraj wypiłam dwa i chyba więcej nie dam rady, bo wpadnę w alkoholizmLena87, mizzelka, livia30 lubią tę wiadomość