Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Groszku TY nie opowiadaj głupot tylko zrob powazny krok i wywal GO z domu. dasz sobie rade sama, jestes silna i musisz byc dla Gabrysia...a On niech sie wali na ryj, ze tak powiem. Zejdzie CI z oczy to i Ty psychicznie odpoczniesz, bedziesz pomału to wszystko garniac i bedzie oki. Najgorsze jest to i to Ci psuje psychikę ze widzisz jak On ma Was w dupie, jak idzie sopać a Ty nie spisz od m-ca itd...dlatego usuń GO z domu i tyle. Jak zmadrzeje to wróci, jak nie to bedziesz wiedziała ze nie warto zachodu dla takiego Chlopa i już. Nie jest to proste ale spróbuj drastycznie, mozę coś zrozumie. No co, sama sobie Malego zrobiłaś, sama ze sobą wziełaś ślub...
Niech nie robi jaj frajer!Sury lubi tę wiadomość
-
Grosiu no coś ty.. masz mamę, tatę, dom.. masz Gabrysia, całe twoje szczęście
a jak buc nie chce pomóc to niech sam sobie zorganizuje życie
niech sobie sam robi żarcie, pranie itp olewka na całego.
kobieta siedzi przy dziecku, zajechana w akcji na całego bo to pochłania mnóstwo energii, gotować, prac, dbac o porządek
a on przyjdzie z roboty i wielce spracowany, no patrzcie go..
pieprzyć go Groszek w tyłek jak nic, nie potrafi docenić to niech spieprza..
dobrze że mieszkasz z rodzicami to z nimi siedz i z maluszkiem, poradzicie sobie..
sierota docenic nie potrafi szczęścia jakiego ma, tylko głupia gadka że nie ma czasu, a na odwiezienie sis to ma kurna..
sam powinien pomyslec o pomocy a nie błagać go.. panisko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:22
Sury lubi tę wiadomość
-
Złota kciukasy.
A co do sarny sorki że wracam ale tutaj nikt nie trzyma na siłę ja to nawet lubię pogadać o czymś innym jak o staraniach.
mizzelko a propo tych firan to są super strasznie mi się podobają muszę mężnemu powiedzieć że chcę takie Może mi kupiLena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Potforku może tu co podałam taniej uszyją, chociaż są gotowe zestawy na allegro ale cena momentami powala.. za jeden panel mam 3...
i zgadzam się z Twoimi słowami
Złota cholera pisz pisz co tam powiedział?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:23
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Groszku pakujesz mu torbę i za drzwi! Co to ma znaczyć?? Taki mądry?? To proszę,alimenty bd płacił! On zmeczony taa...a Ty to niby wypoczęta bo na plaży sobie leżysz caly dzien?!
Dupe niech zwija i wypier ! Wrr nie ma innej rady...Lena87, mizzelka, Sury, livia30 lubią tę wiadomość
-
Groszku współczuję, ale ja uważam,że wywalenie z domu nic nie da skoro on ma takie podejście do dziecka i do Ciebie.
Nie docenia Twojego wysiłku, uważa że dziecko to sielanka. Powinien zostać z dzieckiem SAM, bez pomocy niczyjej ani mamy ani siostry. Gwarantuje ze po 2 dniach bedzie błagał żebyś wróciła.
Ja zafundowałam mojemu terapie szokowa - efekt - zajmuje sie malym wiecej niz ja. Tylko on wstaje w nocy, karmi, przewija, kąpie. Weekendy są moje, wtedy on wypoczywa -
Zrobię badania i poczekam jak będzie dalej. Może nie powinnam się tak podniecać, w sumie nie mam jeszcze @ więc wszystko jest mozliwe do tego momentu. Czuję jednak juz lekkie pobolewanie w krzyżu jak na okres i ten biust-nie do zniesienia. To 19dc jak pisałam, do @ jeszcze (wg moich obliczeń) albo 5 marca albo 1 biorąc pod uwagę szybką owu. Czekanie jest najgorsze. Kolegi z pracy żona po staraniach w drugiej ciaży urodziła trojaki
-
Sury wrote:Anutka ja mam kamicę żółciową od ponad roku. Uważaj, żeby nie jeść dużo tłustych i smażonych potraw, miej zawsze przy sobie ranigast i będzie ok ja miałam mieć na to operację ale dopóki nie ma stanu zapalnego to nie robią.
-
COOOOOOOOOOOOOOOOOOO ?
Groszku masz dla kogo żyć kochana ! masz największy Skarb przy sobie ! czymże by było życie bez niego ?
męża wypieprz za drzwi na zbity pysk ... biedactwo zapracowane ... on pracuje kilka godzin a Ty 24 godziny na dobe .... no tak bo w domu samo sie robi, pierze pralka, prasuje żelazko , podłogi myje mop a obiad gotuje piec pewnie
niech spada i nie odbieraj jego nędznych telefonów, niech sie domyśli ... a gwarantuje Ci , że wróci prędzej niż myśli i będzie chodził jak w zegarku ...
a jego rodzince zacznij opowiadać jaki on jest naprawde bo za chwile Ci nie uwierzą , bo będą myśleć, że taki z niego ideał a on tylko potrafi pięknie grać. ...
wrrrrrr ale się wkurzyłam ...... co za typ ...