Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Groszku TY nie opowiadaj głupot tylko zrob powazny krok i wywal GO z domu. dasz sobie rade sama, jestes silna i musisz byc dla Gabrysia...a On niech sie wali na ryj, ze tak powiem. Zejdzie CI z oczy to i Ty psychicznie odpoczniesz, bedziesz pomału to wszystko garniac i bedzie oki. Najgorsze jest to i to Ci psuje psychikę ze widzisz jak On ma Was w dupie, jak idzie sopać a Ty nie spisz od m-ca itd...dlatego usuń GO z domu i tyle. Jak zmadrzeje to wróci, jak nie to bedziesz wiedziała ze nie warto zachodu dla takiego Chlopa i już. Nie jest to proste ale spróbuj drastycznie, mozę coś zrozumie. No co, sama sobie Malego zrobiłaś, sama ze sobą wziełaś ślub...
Niech nie robi jaj frajer!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Grosiu no coś ty.. masz mamę, tatę, dom.. masz Gabrysia, całe twoje szczęście
a jak buc nie chce pomóc to niech sam sobie zorganizuje życie
niech sobie sam robi żarcie, pranie itp olewka na całego.
kobieta siedzi przy dziecku, zajechana w akcji na całego bo to pochłania mnóstwo energii, gotować, prac, dbac o porządek
a on przyjdzie z roboty i wielce spracowany, no patrzcie go..
pieprzyć go Groszek w tyłek jak nic, nie potrafi docenić to niech spieprza..
dobrze że mieszkasz z rodzicami to z nimi siedz i z maluszkiem, poradzicie sobie..
sierota docenic nie potrafi szczęścia jakiego ma, tylko głupia gadka że nie ma czasu, a na odwiezienie sis to ma kurna..
sam powinien pomyslec o pomocy a nie błagać go.. panisko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:22
-
Złota kciukasy.
A co do sarny sorki że wracam ale tutaj nikt nie trzyma na siłę ja to nawet lubię pogadać o czymś innym jak o staraniach.
mizzelko a propo tych firan to są super strasznie mi się podobają muszę mężnemu powiedzieć że chcę takie
Może mi kupi
nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Potforku może tu co podałam taniej uszyją, chociaż są gotowe zestawy na allegro
ale cena momentami powala.. za jeden panel mam 3... 
i zgadzam się z Twoimi słowami
Złota cholera pisz pisz co tam powiedział?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:23
-
nick nieaktualny
-
Groszku pakujesz mu torbę i za drzwi! Co to ma znaczyć?? Taki mądry?? To proszę,alimenty bd płacił! On zmeczony taa...a Ty to niby wypoczęta bo na plaży sobie leżysz caly dzien?!
Dupe niech zwija i wypier ! Wrr nie ma innej rady...
nick nieaktualny, mizzelka, nick nieaktualny, livia30 lubią tę wiadomość
-
Groszku współczuję, ale ja uważam,że wywalenie z domu nic nie da skoro on ma takie podejście do dziecka i do Ciebie.
Nie docenia Twojego wysiłku, uważa że dziecko to sielanka. Powinien zostać z dzieckiem SAM, bez pomocy niczyjej ani mamy ani siostry. Gwarantuje ze po 2 dniach bedzie błagał żebyś wróciła.
Ja zafundowałam mojemu terapie szokowa - efekt - zajmuje sie malym wiecej niz ja. Tylko on wstaje w nocy, karmi, przewija, kąpie. Weekendy są moje, wtedy on wypoczywa
-
Zrobię badania i poczekam jak będzie dalej. Może nie powinnam się tak podniecać, w sumie nie mam jeszcze @ więc wszystko jest mozliwe do tego momentu. Czuję jednak juz lekkie pobolewanie w krzyżu jak na okres i ten biust-nie do zniesienia. To 19dc jak pisałam, do @ jeszcze (wg moich obliczeń) albo 5 marca albo 1 biorąc pod uwagę szybką owu. Czekanie jest najgorsze. Kolegi z pracy żona po staraniach w drugiej ciaży urodziła trojaki
-
Mam masakryczne ataki, jutro ide go lek zeby mnie na zqbieg umowicSury wrote:Anutka ja mam kamicę żółciową od ponad roku. Uważaj, żeby nie jeść dużo tłustych i smażonych potraw, miej zawsze przy sobie ranigast i będzie ok
ja miałam mieć na to operację ale dopóki nie ma stanu zapalnego to nie robią. -
COOOOOOOOOOOOOOOOOOO
?
Groszku masz dla kogo żyć kochana ! masz największy Skarb przy sobie ! czymże by było życie bez niego ?
męża wypieprz za drzwi na zbity pysk ... biedactwo zapracowane ... on pracuje kilka godzin a Ty 24 godziny na dobe .... no tak bo w domu samo sie robi, pierze pralka, prasuje żelazko , podłogi myje mop a obiad gotuje piec pewnie
niech spada i nie odbieraj jego nędznych telefonów, niech sie domyśli ... a gwarantuje Ci , że wróci prędzej niż myśli i będzie chodził jak w zegarku ...
a jego rodzince zacznij opowiadać jaki on jest naprawde bo za chwile Ci nie uwierzą , bo będą myśleć, że taki z niego ideał a on tylko potrafi pięknie grać. ...
wrrrrrr ale się wkurzyłam ...... co za typ ...