Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:Livia a Ty od razu do szpitala pojechalas przy pierwszych skurczach? Strasznie dlugi ten porod.
Ja ze swojej strony polecam znieczulenie, dostalam za nim mnie zaczelo bolec wiec porod calkowicie bezbolesny byl.
Mi wody odeszły i skurczy nie miałam wcale. Miałam wywoływane oxy ale od odejścia wód liczyli już czas. A same skurcze parte czyli ten drugi etap trwał u mnie 65 minut No cóż, może teraz będzie szybciej
A znieczulenia nie miałam i nadal nie chcę Dolargan mi wystarczy - fajny odlot po nim jest A ból mimo, ze tyle trwał nie był wcale taki strasznyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 21:33
-
Nie pisałam że mam ogarnięte hormony. Byłam u giny, zajrzała, pomacała-budowa i wszystko inne ok. USG dopochwowe ok i cytologia ok. Długo rozmawiałyśmy, powiedziała wtedy że 8 miesięcy starań to mało, a o badaniach mówimy dopiero po 12 miesiącach nieudanych starań. Trochę mnie to podbudowało, tym bardziej że teraz tak długie starania to dość powszechny problem. Ale mam już dość. Poza tym wcześniej nie wchodziłam na fora, nie czytałam o tym, nie nakręcałam się internetem. Teraz jednak juz mam jakąś wskazówkę i wiem jakie badania muszę zrobić. Jeśli jeszcze będą konieczne. Aha i nie miałam wątów. Skończcie już z tym bo po prostu zapytałam. Mam prawo jak kazda inna tu sie niecierpliwić. Pozdrawiam
-
Sarenka2015 wrote:Moja ma jakieś śmierdziele, a włosy po nich wyjątkowo suche. Już tam nie chodzę. Wybrałam inną.
Moja nie dość, że ma fajne farby, dobrze się trzymają na włosach, ładne odcienie, fajnie pachną to jeszcze robi mi później kurację nawilżającą - wychodze z miękkimi włosami zawsze i mega zadowolona. Poza tym nie jest droga - miałam farta, ze na nia trafiłam
-
benia30 wrote:Dziewczyny, nie wiem czy to normalne, ale odkąd biorę Bromergon mam takie nerwy, jestem huśtawka nastrojów, a odkąd zwiekszyłam na dwie dziennie to jest masakra, wszystko mnie wkurza, męzowi sie obrywa, innych skutków nie mam, ale to jest nie do wytrzymania:(
-
Mówisz pewnie o saunie na włosy Tak tez na to chodzę. Świetny temat. W moim przypadku gdy robie kurację muszę chodzić co najmniej 5 razy w miesiącu bo mam kręcone włosy które z natury sa suche. Korzystam regularnie i polecam.